- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.581
Bende bir kurtulsam işten banada kapanacak 2 yıl falan. Ama öyle gözümde büyüyor ki benimde. Resmen her gün uyandığım da bugün şu kadar gün kaldı diyorum. Az kaldı benimde 8 Nisan son inşallah.Ay benim son iki hafta o kadar gözümde büyüdü ki gittim rapor aldım. Dün de idari izin raporumu hallettim. Benim için calisma defteri birkaç yıl kapandıDarısı sana ve ozn_srk ye . Bana da 20 dk'dan fazla ayakta kalma dedi canim. Ve gerçekten benim göbeğim de çok büyüdü. Sanki 8-9 aylık gibiyim.
Yaaa ne bileyim benimde var tabi karnım önden gidiyor bence ama bol şeyler giyiyorum şal falan takıyorum önüme görünmüyor mu ne anlamadım aslında bayağı çıkık yaniHer gebelik farklı, hic adet agrisi gibi ağrılarım yok benimde. Ortalama 2000 adım atıyorum bende :) is yerindede pek kalkmamaya çalışıyorum. Önümüzdeki haftada çalışacağım ya öyle gözümde büyüyor ki 1 hafta. Nasil calisicam diyip duruyorum
Insallah 34. Haftadan sonra doğum yapariz. İkiz zormus kuzum ya. Benim karnim tek gebelikte 9 Aylık gibi
Ay sorma bize de öyle yaBu indırım kuponu seysı bana da hıc gelmedi o kadar alısverıs yaptık ordan anca fatura mesajı geliyor o kadar
Boyun uzunsa cok görünmüyor göbek, ben kısa olunca top gibi oldumYaaa ne bileyim benimde var tabi karnım önden gidiyor bence ama bol şeyler giyiyorum şal falan takıyorum önüme görünmüyor mu ne anlamadım aslında bayağı çıkık yani
Yaa dimi çok zor son 1 hafta senden 1 hafta sonra da benim İnşallahh yaa.
34 ü görelim İnşallahh
Ben aldım iki taneLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar şu adamın attığı linkte üçlü takımlar var fiyatları uygun
Benim eşimin kayıtlı zaten canım bütün bildirimlerde açık yine gelmiyor gelmesin zaten alacak bişey kalmadıNefes0858 kız bize e bebekten mesaj gelmiyor mu. Ben kociyi de üye yaptım ona kesin gelir mesaj. Çünkü kayıt olurken SMS ile bilgilendirme istiyorum kısmını özellikle işaretledim.
Hahah Zalım e bebek kaybetti biziBenim eşimin kayıtlı zaten canım bütün bildirimlerde açık yine gelmiyor gelmesin zaten alacak bişey kalmadıboykot ediyorum ️ ️
Bu neBen aldım iki taneikinci ürüne yüzde 8 indirim var bide
Yalnız kızlara daha çok çeşit var
İndirimlerde görüşecem sadeceHahah Zalım e bebek kaybetti bizi
Muhtemelen böbrekte. Benim de bugün sol bacak ekleminde yürürken ağrı var. Bence bebeklerin kolu, bacağı bir yeri baskı yapıyor. Bildiğin kemik ağrısı çünkü. Hayırlısıyla güzel haftalara gidelim hepimizYani canım benim sanki yayılıyor ya. Birde çok sağ üst boşluğum çok ağrıyor. Böbrek sanırım yine. Geçen gittik doktora böbreğe baskı yapıyor bebekler ddi ama yoktur birşey inşallah
Darısı başına canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Son hafta bildiğin sürünerek gittim. Hayırlısıyla az kalmış. Sonra dinlene dinlene evdeki hazırlıkları halledersinBende bir kurtulsam işten banada kapanacak 2 yıl falan. Ama öyle gözümde büyüyor ki benimde. Resmen her gün uyandığım da bugün şu kadar gün kaldı diyorum. Az kaldı benimde 8 Nisan son inşallah.
Ya trendyol da üçlü takımlar falan vardı adamda linki hikayesinde paylaşmış taşıyamadım burayaBu neben instagram kullanmıyorum açılmıyor
Hahha ben şu yardım bölümü varya oradan ara sıra mesaj atıyorum bana niye kod gelmiyor diyeİndirimlerde görüşecem sadece
Hamile destek yastığı da alayım ondan sonra boykot etmeye devam
Yaaa zaman oyle hızlı gecıyor ki insan anlamıyorGünaydınnn
Biz de bugün ikili sayılara düştük
Bende hala inanamıyorum gercekten zaman çok çabuk hızlı geçtiYaaa zaman oyle hızlı gecıyor ki insan anlamıyorbana cok hızlı gectı sabah diyorum eşime belkü son 3 hafta belki 2 hafta bu sessizliğe diyorum ıyıce uyu cok garüp geliyor 3 hafta sonra allahım nasip ederse evde olucak lar ne cabuk gectı bu 3 hafta Allah bilir ne kadar hızlı gecer
Süper tespitBir şey farkettim ki bu grup hafta içi gayet aktif ama hafta sonu sessiz.Kocalari anca yakalıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?