Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

daha 17sın düşünme derim ben akannehir
gelişimin tamamlanmamiş bilee. :hulya:
bak yaş kemale ermiş biz hala düşünüyoruz kaydirigubbakcemile

tebrikler canım nasıl büyüttün, bi de yaş kaç?

tebrikler darısı başımıza.

evet ben de aynen bunları yapıyorum. yalnız ben küçü toz olarak yiyorum. masaja doğru düzgün başlamadan biel 4 cm büyüdü benim, tabi 2 kutu küç bitinceye kadar. sonrasında masaja da başladım ve 2 cm daha büyü. 3 cm daha ihtiyacım var.

of ya ben bi haftadır yapıodm çörekotu yağını başlarda baya dolgunlaştı sonra anlamadım fısss die söndü.... adaçayı -rezene çayı içiyorum... çilek yağına başladım...buz masajı... küçe de başladım ama suyla yutcam zaten yenilen bişe olmadığından...

Aradaki farkı 10 cm'e tamamladım kızlaarrrrr:lepi:
hedef 15 cm desem çok mu abartmış olurum acebakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Aradaki farkı 10 cm'e tamamladım kızlaarrrrr:lepi:
hedef 15 cm desem çok mu abartmış olurum acebakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

süpeeer. :lepi: 15 iidir yaa. benim de hedef 15 cm. 3 cm kaldı. şu anda fark 12 cm. 82 cm'deyim yani. 85 yapmam lazım. hatta ben de bu hızla 85'e ulaşırsam hedefi 90 cm'ye mi çıkarsam diyodum. ama sanki yavaşlama var. acıması filan da geçti. bilmiyorumkismile

gelsomina canım senin yaş kaç? ben 25 yaşındayım, ben de 3-4 aydır küç yiyorum. bi 2 hafta falan ara vermiştim. masaj da yapıyorum sürekli, ara sıra adaçayı, rezene, anason karıştırıp içiyorum ama büyütemiyorm.hiç ağrı da olmuyor bende zaten( fark 8 cm, en az 5 cm'e ihtiyacım var. breast success aldım, daha yeni başladım 2.günüm, küç ve keten tohumuna ve masaja da devam ediyorum.

ya benm de yaklaşık 8 cm gbi bişe... ben çörekotu yağı kullandım ama ne biliyim pek faydasını göremedim... çilek yağına başladım çok kaşındırıyo ya... ama umarım bu işe yaradığını gösteriyordur.. rezene çayını içemedim adaçayını zaten zor içtim tatları bana kötü gelio kokkusu filan.. küçü bugün suyla yutamadım bile midem bulandı çok yoğurtla denicem... off napcam ben böyle ya hiç alışamicam heralde...

kızlar merhaba, sizin yazılarınızı diger baslıklarda da gordum acaba hangı formulu denedınız? serbetcı otuyla olanı mı yoksa küç le mi? bu arada gogus altı ve ustu olculer tabıkı onemlı ama, kılonuza ve boyunuza gore de degısır. o yuzden onları kıyaslamadan gogus olculerınızı kıyaslamayın bence.

benım boyum; 1.64
kilom; 50
gogus alt;73
üst ; 80

Ben de ıntrom track arkadasımızın verdıgı tarıfı denemek ıcın sabırsızlanıyorum.umarım husrana ugramam.pek heveslendım. Cok dert edıyorum bu konuyu. Kendıme guwenım yok resmen.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…