Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

kızlar merhaba, sizin yazılarınızı diger baslıklarda da gordum acaba hangı formulu denedınız?serbetcı otuyla olanı mı yoksa küç le mi?

cnm küç ün tadı cok fena yapıo benı ya yogurtla yıyım dıorum midem kalkıo...
suyla yıyım diorum öle de yutamıyorum

şerbetçi otu ile masaj yapayım dedim ay o da bi fena kokuo yaa Çok üzgünüm çoook

gülmeyın okurkennn :hulya:

gamyoncuiremsu

valla gerekirse 1 sene masaj yaparım büyüsünler diye ama silikon milikon yaptırmam yanii... bu kadar da büyük konuşurum çok yapay görünüyorlar...böle küçük biciklerle gezerim daha iyi sempatiksalakcinni

kıss ben de 2010 a girince 24 olucam 1 ay sonra :) az kaldı :hulya:

senınki ne kadar ki boyutu cnm ya kaydirigubbakcemile

benim alt 70 uç 76'ydı. şu anda uç 82. küç ve adaçayı ile 4 cm büyüdü. küç ve adaçayının yanına şerbetçi otu da kullandım sonra 2 cm daha büyüdü. şerbetçiyi bıraktım ondan emin değilim zaten işe yarayıp yaramadığından. bir de masaj yapıyorum ama ona küçten çok sonra başladım.

ay ben de taktıramam yaa. bi kere çok tırsıyorum. bi de ömür boyu içinde iki balonla yaşamak çok zor olsa gerek.

arkadaşlar isterseniz netten silikon ameliyatı videolarını bir seyredin.ben düne kadar çareyi silikonda bulacağımı sanıyordum ama o videoları seyrettikten sonra beynim döndü.insanın göz göre göre kendine böyle bir eziyeti yaptırması bence mümkün diil.yaptırabilenlere lafım yok,cesaret işi

ya ben şimdi, çörekotu yağı üstüne çilek yağı kullanıyorum... her akşam küçümü yiyorum... şerbetçiye başladım bu akşam.. adaçayı da içiyorum çok gelmesin bana

waw cnm küçü neyle yiyosun yoğurt muu

ya kızlar bende vallaha büyüme yok gbii 2 hafta oldu... etki etseydi iyiydimafoldumben

23 yaşındayım gögüs altı 73 üstü 76 .. 43 kilodayım... bende çörek otu yağı mersin yağı şerbetti otu ve küçe başladım bakalım ne olucak...

Arkadaslar serbetcıotu ıse yarıyo mu yaramıyo mu bılmıyorum demıs bı arkadas. Arkadasımla baktık da bız, kendısı bıyolojı okuyo. Ostrojen salgılatıyomus yanı o yuzden buyutmesı gerekıyo aslında...mafoldumben

belli mi olur belki daha iyi gelir de Pamela Anderson olursun -tatlicadiarzu-

yok o kadar değil bikinime olsun da yeter...aklinialirimsmile ya benimkiler bana büyüdü gibi geliyor göğüs aram oluşmaya başladı gibi... ama cm olarak değişme yok 1 cm değişme olaiblir emin değilim ama...

ya ben şimdi, çörekotu yağı üstüne çilek yağı kullanıyorum... her akşam küçümü yiyorum... şerbetçiye başladım bu akşam.. adaçayı da içiyorum çok gelmesin bana

ben de aynen bunları yapıyodun bir aydır filan. bir şey olmaz. şimdi mecburiyetten şerbetçiyi bıraktım. masajı da aksatmaya başladım. sen devam et sakın bırakma.

waw cnm küçü neyle yiyosun yoğurt muu

küçü doğrudan suyla yutuyorum.

ya kızlar bende vallaha büyüme yok gbii 2 hafta oldu... etki etseydi iyiydimafoldumben

2 haftada olmaması normal. 2 ay düzeni yap hala hiç büyüme olmadı dersen şansına küsersin. ama daha erken.

23 yaşındayım gögüs altı 73 üstü 76 .. 43 kilodayım... bende çörek otu yağı mersin yağı şerbetti otu ve küçe başladım bakalım ne olucak...

sabırla çok uzun süre kullanman lazım.

ay ben de izledim şimdi yaa cok kotu oldum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…