Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benm geçen ölçtüm alttan 74 üstten 84 10 cm ben bile şaşırdım o farka yani daha az zannediyodm bende 90 a tamamlasam iyi olacak :) çünkü alt bedenime göre üst bedenim çok ince kalıyo en azından göğsüm dolgun görünsün guclubacismile

benim de hedefim 15 cm. fark. o da yetmiyor demeyin yaa. daha fazlası çok zor cidden. 15'e ulaşalım da. gerisi allah kerim.

inmeseler bari bilmiyorumkismile
geçen sene 6-7 ay küç kullanmıştım büyüdüler ..küçü bırakınca da pofff......söndüler..

hadi yaa ((. ben küçü iki sene filan yemeyi düşünüyorum. belki uzun süre bırakmayınca geri dönüşü olmaz. yaa ben küçülmelerini istemiyoruuum. eyvahedigeldismile sanki küçülmeyecek gibi büyümüşler gibi geliyor bana. içimde öyle bir his var.

bence ölçü olayı diri veya sarkık olmayan için geçerli... sütyen takılıykenki halle diğer türlü çok farklı sonuç çıkıyor

zaten çıplak halini ölçüoz kaydirigubbakcemile3

ama çıplakken bele daha yakın olduğu için çok farklı sonuç çıkıyor.. anlayacağınız o derecede sarkık...

offff ya benm farkımın 15 cm olmasına imkan yok... daha baya var olması için...

mrb.uzun zamandır forumundaki bu bölümü takip ediyordum..vee sonunda sırf bu gögüs büyütme sevdasına kaydolayım dedim:)benim sorunum kiloyla ilgili die düşünüyorum..1.70 boyundayım ve 45kiloyum.yıllardır uğraşmama ragmen 1,2 kilo almaktan öteye geçemedim:)tabi aldıgımda verdim.dıyestısyenede gıttım pıyasadakı karsımlarıda kullandım.hıc bı sey care göstermedi.bu arada hiç bir hormonel sorunumda yok.
alttan 73
üsten 81 fark 8cm. sizce küçük olmalarının sebebi sadce kilo mudur.ailemdeki herkesin gögsülerinin maşallahı var:)yardımcı olursanız cidden çok sevinicemmm..lütfenn:):)

cnm bende eskiden zayıftım kilo aldım ama sonra bi baktım bacaklarım kalınlaştı göbeğim çıktı göğülerimde 2-3 cm büyüdü sadece.. şimdi spor yapmak zorundayımmirmirmirmir

nzlgl peki sizin ailedekilerin demi küçük??çünkü kimle konuşsam onla alakası vardır diyolar..pekı nasıl kilo aldınnn..onu yazarmısn..lutfen cnm

valla cnm bizim ailede kçük göğüslü yok... bi tek ablamla ben böyleyiz... diğer ablamınkilerde normal boyutlarında... diğer ablamda çok zayıf ondan olsa gerek... ben de 8.sınıfta acaip zayıftım kemiklerim sayılıyodu... sonra birden güzel yemekler keşfettim yedim yedim yedim sonra kilo almaya başladım... vücut hatlarım belirginleşti... öyle yani...

benim alttan 82 ucundan ölçünce 88 ama 85b kullanıyorum ve nieyse gözüme küçük geliyor,evet dolduruyor sutyeni ve desteksiz ama bilmiyorum birazcık daha büyük olsa diğer konularda çörek otu yağı gördüm yanlış yazmıyorsam,bugün çıkmadım ama yarın çıkıp alıcam aktardan.umarım büyütür biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…