benim de hedefim 15 cm. fark. o da yetmiyor demeyin yaa. daha fazlası çok zor cidden. 15'e ulaşalım da. gerisi allah kerim.
canıım benim yarım cm büyümüş sempatiksalakcinni
kaldı 2,5 cm kaydirigubbakcemile3
:)) forumlar karıştı. tebrikler çok sevindim senin adına. az kaldı ha gayret. ay insan birden oluversin istiyor.
inmeseler bari bilmiyorumkismile
geçen sene 6-7 ay küç kullanmıştım büyüdüler ..küçü bırakınca da pofff......söndüler..
ama çıplakken bele daha yakın olduğu için çok farklı sonuç çıkıyor.. anlayacağınız o derecede sarkık...
:1shok:
ama çıplakken bele daha yakın olduğu için çok farklı sonuç çıkıyor.. anlayacağınız o derecede sarkık...
akannehir nasıl yanii...çok büyük olduğu için mii
mrb.uzun zamandır forumundaki bu bölümü takip ediyordum..vee sonunda sırf bu gögüs büyütme sevdasına kaydolayım dedim:)benim sorunum kiloyla ilgili die düşünüyorum..1.70 boyundayım ve 45kiloyum.yıllardır uğraşmama ragmen 1,2 kilo almaktan öteye geçemedim:)tabi aldıgımda verdim.dıyestısyenede gıttım pıyasadakı karsımlarıda kullandım.hıc bı sey care göstermedi.bu arada hiç bir hormonel sorunumda yok.
alttan 73
üsten 81 fark 8cm. sizce küçük olmalarının sebebi sadce kilo mudur.ailemdeki herkesin gögsülerinin maşallahı var:)yardımcı olursanız cidden çok sevinicemmm..lütfenn:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?