tabi ki doğru beden tak ama büyük beden takmanın sağlık açısından bir zararı olmaz.tam tersi sıkarsa zararlı olur. özellikle ergenlikte sıkmayın diyorlar iyi büyümesi için. evde takma sütyen falan. 90 idealdir belki ama 90'ın ideal olması için göğüs altının da daha ince olması gerekiyordur belki seninkinden. hem de kemikliyim diyorsun.gövden geniş belki 90'a göre ne bileyim. bak göğüs altı 70 olursa o zaman 90 iyi olur.arada 20 cm fark oluyor.ama göğüs altı 75 olunca fark 15'e iniyor ki bu da iyi bir rakam. senin göğüser 90 olsun gayet iyi olur.86 90'a yakın ama emin ol 4 cm çok şey farkettirir. şu an 11 cm fark var sende. 20 cm oldugunu düşün. neredeyse 2 katı oluyor. anladın mı şimdi 90 neden ideal. gçğüs altın 72 falan olsa göğüs ucu da 90,arada 18 cm,bu da iyi.
ophelia ben senin sütyen olayını anlamadım valla. daha önce biri yazmıştı ben de kaydetmiştim sütyen ölçülerini. bak buraya yazıyorum:
Meme altı çevresi Sütyen bedeni
70 cm. ve altı 70
71 - 75 cm. arası 75
76 - 80 cm. arası 80
81 - 85 cm. arası 85
86 - 90 cm. arası 90
91 - 95 cm. arası 95
96 - 100 cm. arası 100
Fark Cup ölçüsü
6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD
acaba yanlış ölçüyor olabilir misin?
hmmm yani benimm sütyen ölçüm 75 B cup CADIARZU
81 cm olduuuu. :)):sm_cool:
hadi gmzün aydın kuşum..ben de yarın küç almaya gitcem küç.üm bitti kullanamıyorum 1 haftadır.. Bir de çörek otu yağı alacağım bakalımboshayallersmile
simdi ben nerden bilcem a yada b oldugunu nasil ölcüyosunuz siz???
aynen benim de küçüm bitti. onu alırken çörek otu yağı da alacağım :). biraz da onunla ovalım bakalım :).
güzelim yukarda yazdım. mezurayla bir göğsünün altından gösünün kalınlığını ölçeceksin bir de ucundan ölçeceksin o da göğüs ucu ölçün olacak aradaki farka göre de a cup mı b cup mı göreceksin. c cup çıkarsan git bu forumdan gözüme gözükme :))))). şaka şaka. kıskanç mıyım neyim?
bugun destekli 80aldim tasti biraz anlamadim bu isi ya bu arada küç ne?
2 gündür çörek otu yağı kullanıyorum göğüslerimde ağrı var..özellikle de dünn..büyüyeceklerine işaret sanırım...hedef göğüs ucundan 85 :lepi:
2 gündür çörek otu yağı kullanıyorum göğüslerimde ağrı var..özellikle de dünn..büyüyeceklerine işaret sanırım...hedef göğüs ucundan 85 :lepi:
yahu ben bu çörekotu yağını kullanıyorum ama du bkalım henz bi gelişme göremedim gerçi sbh ölçtm 77 filan diodu ama yanlış ölçtm imkansız çünkü bi ara mutlu olmştm amasbh da sürdüm çift etki istiom heeaa hedef 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?