Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

yaşım 15 ama anneminkiler 80beden cok büyümez sanirim ergenlik çağında olduğum için uğraşmıyorum pek bide biraz büyük gösteriyorum 18-20arasi :/
ben 5tane egzersiz görmüştüm bi dergide 2aydir her gün yapıyorum kalçalarımda belirgin sıkılaşma var ebru şallının egzersizleriymiş bel içinde her gün düzenli şunu yapıyorum;
sırtüstü yatıcaksın ellerini boynunun altına koyucaksın(mekik pozisyonu) nefes verirken boyun tarafını sol ayağını boynuna doğru çekiceksin oda sağ sol sağ sağ sol ters olucak böyle karnı baya çalıştırıyor 62den 59oldu...

ohaa daha dur bakalım yaa!! 15 yaşında ben daha bildiğin çocuktum. göğüslerim daha hiç çıkmamıştı. zaten daha yeni başlıyodur büyümeye senin. sabırlı ol biraz. fazla da oynama derim hormon seviyenle. 18'ine geldiğinde hala yoksa o zaman biraz küçle filan takviye yaparsın. ama daha çok erken.

kız sen deli misinn daha 15 yaşındasın dert ettiğin şeye bakk..benim göğüslerim 15 imden sonra büyüdü sen 80 beden diyosun..yat kalk dua et çabuk :Saruboceq:

ya benm anlamadıgım bişey var şimdi bu 90 ideal diolar ya göğüs için o sutyendemş yoksa mezro ile ölçüncemi anlamadım gitti çünkü benim mezro ile ölçünce gögüs cevrem 86 falan ama sityende 75 takıom o nasıl oluo anlamıom benimde ölçülerim göğüs 86 ( mezro ile) belim 63 kalcam 90 bilmiom artık biraz gögüs düşündürüo beni boyum 1. 71 falan kilom 50

ordaki 90, cm olarak 90. ama hem o ölçü 90 olacak hem de göğüs altı 70ten az olacak. zaten belin 60sa göğüs altı 70i fazla geçmez bence. o zaman ideal oluyor. aslında ideal olan göğüs ucu ve altı arasındaki farkın fazla olması. bu hesaba göre 20 cm ve üstü fark güzel demektir.

kız sen deli misinn daha 15 yaşındasın dert ettiğin şeye bakk..benim göğüslerim 15 imden sonra büyüdü sen 80 beden diyosun..yat kalk dua et çabuk :Saruboceq:

ben ergenliğe erken girdim ama artık çok büyüceğini sanmiyorum ama 70beden zaten 80olan annemin kendi haline bırakıyorum ve benim şu sütyen kullanımı hakkında pek bilgim yok yanlış sutyen kullanmak gögüslere zarar verir mi? bana çalışan kadın zamanında dolgulu 85verdi ve onu bilmeden kullandım kalıbı küçük bunun falan demişti.. Sizce sorun olur mu bu?
göğüs altım 69
ucu : 79
bel : 59
kalcam : 89
boyum 165cm
kiloda 50
ben hangi sütyeni kullanmalıyım şu cupları falan hiç bilmiyorum bana öneriniz ne olur ablalar? baştan doğru kullanıyım ki ilerde sorun yaşamıyım istiyorum ağaç yaşken eğilir..

anlayamadığım bişey var.. benim göğüs altından 73, göğüs ucundan 82 cm.. Ama 75 beden sütyen kullanıyorum...Sen nasıl 80 beden sütyen kullanıyorsun??

Ayrıca benden daha erken ergenliğe girmiş olamazsın canım, ilkokul 5. sınıfa giderken regl olmuştum ben.. Merak etme büyürler daha..

ben 70beden kullanıyorum.. ama zamanında çalışan kadın 85aldırtmıştı zorla. 80beden kullanan annem. Bende ilkokul 5te regl oldum..

tarçınlı kurabiye; onun göğüsleri de ancak bizimkiler kadardır. destekli 75 ancak olur ona. 80 taktıysa da bol bol takmıştır. zaten diyor ya benimki 70, anneminki 80 diye. ben de zamanında büyük görünsün diye büyük beden takmıştım.takabilirsin ama içi boş kalır, dekolte giymedikçe de beli olmaz.

dekolte giymedikçe büyük beden taktığım belli olmaz mı? ben 70taktığımda dar geliyor ama kriterlerim 70bedeni gösteriyor kemikli yapım var ondan mıdır bir türlü anlayamadım bu işi şimdide 85var oda tam dolduruyor kalıplarda değişiklik oluyor mudur?

ya benm göğüs altı 75 falan gögs ucu da 86 cm falan işte benmde anlamadıgım o yani madem 90 a yakın ideal kabul ediolio o zaman nie güccük :)

tabi ki doğru beden tak ama büyük beden takmanın sağlık açısından bir zararı olmaz.tam tersi sıkarsa zararlı olur. özellikle ergenlikte sıkmayın diyorlar iyi büyümesi için. evde takma sütyen falan. 90 idealdir belki ama 90'ın ideal olması için göğüs altının da daha ince olması gerekiyordur belki seninkinden. hem de kemikliyim diyorsun.gövden geniş belki 90'a göre ne bileyim. bak göğüs altı 70 olursa o zaman 90 iyi olur.arada 20 cm fark oluyor.ama göğüs altı 75 olunca fark 15'e iniyor ki bu da iyi bir rakam. senin göğüser 90 olsun gayet iyi olur.86 90'a yakın ama emin ol 4 cm çok şey farkettirir. şu an 11 cm fark var sende. 20 cm oldugunu düşün. neredeyse 2 katı oluyor. anladın mı şimdi 90 neden ideal. gçğüs altın 72 falan olsa göğüs ucu da 90,arada 18 cm,bu da iyi.

hmm anladım canım teşkkr ederim umarım büyürler :))

bişe değil mcanım, umarım büyürler yaa. benim de göğüs altı 73 ucu 81. bi 85 olsa ele avuca gelcek bişeler ama bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…