Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

kızlar benim 80'e 97 ama hiçde düşündüğünüz gibi büyük durmuyor anlamıyorum fark 22cm.falan olmalı ki tam iyi dursun ama o da mümkün değil(

kızlar benim 80'e 97 ama hiçde düşündüğünüz gibi büyük durmuyor anlamıyorum fark 22cm.falan olmalı ki tam iyi dursun ama o da mümkün değil(

22 cm miii? Pamela Anderson mı olcan kızz
bence sana küçük geliyorlar canım kaydirigubbakcemile3
seninkiler bu ölçülere göre küçükse yatıyım da öliyim o zaman ben akannehir

Son düzenleme:
Benim üstten 22 - 21
Alttan 9 - 8
Meme altından 76
Meme ucundan 92
Kilom 55
Boyum 158

Vücudumu hiç beğenmiyorum :S Çünkü bacaklarım çok ince (buna rağmen selülit ve çatlak var) ve göbeğimi gören beni hamile zannediyor. Kalçalarım 92 cm. Çok orantısız bir vücuda sahibim Ayrıca göğüslerim de çatlak dolu

benim boy 164 kilo 58 göğüs altı 76 hizası 86 10 cm fark var ama çok küçük duruyor ayrıca göbek çevremde 80 cm herkes çok zayıf görünüyorsun diyor orantılı bir vücudun var diyor ama bir de sütyenin içine girseler ne derlerdi acaba bu arad göbek çevremi çok gören arkadaşlar doğum yaptım haliyle kaldı biraz göbüş

kızlar bana 17 cm. çok iyi diyosunuz ama akşam kocam ne dese beğenirsiniz meme 100 gr. kılıfı yani sütyen 300gr.dedi bende dedim nealaka minik işte dedi bende dedim beğenmiyorsan git koca memeli birini bul sonra dediki ciddiyemi aldın sen bunu koca memeli deyince kızıyon böyle deyincede kızıyon bende ne ciddiye alcam seni hadi uykum var dedim bişey demeden uyudum ama eminim ki küçük buluyor((

kaydirigubbakcemile3
canım takılma bence hiç.. Küçük göğüslü o kadar çok insan varki senin ölçülerin gayet normal.. benim ölçüler arasında 9 cm var, senin 17.. Hiç takılma derim yaa. Senin ölçülerini bulamayanlar varr şükret bencee a.s
Evlenince ben neler duycam bakalım ohaoldumsmile

her şekilde halime şükrederim ama keşke daha büyük göğüslerimiz olsaydı bazen düşünüyorum büyük göğüslü olmak nasıl bir duygudur diye hayal ediyorum ancak hamile kalınca nasıl bişey olduğunu öğrenicem sanırım o zaman keyfini sürücem ama tekrar eski haline dönücek o kötü işte 90-60-90 ölçünün neden mükemmel olduğunu daha iyi anlıyorum ince bel büyük göğüs belle göğüs ölçüsü arasında 30cm. çok iyi süper durur ama nerdee benim belim 76cm. 100-70-100 de olurdu ama farkı 30cm.e çıkarmak çok zor neyse boşverin kızlar böyle mutlu olmaya bakalım Allah bu günümüzü aratmasın.

ay o yok buna şükret bu yok ona şükret daha iyilerine bakıp iç geçirmek bile yasak canım
alttan 73 üstten 86 belim 68 kalça 93. o bel nası 60 cm olur ya göğsü 90 yapmak hadi mümkün gelioda bel nası 8 cm incelir

kızlar kocalarınız takmıyosa sizde takmayın önemli olan onların rencide edici laflar etrmemeleri hoş etselerde verin ağızlarının payını ama sinir bozucu oluyor işte her ne kadar takmayın desekte!!

kızlar fazla takmayın buyuk gogus tamam guzel duruyo ama benımde cok buyuk mesela kılolu dıgılm ama goguslerım buyuk ama buyuk gogus olunca her ıstedıgını gıyemıyosun ondan uzuluyorum ben ıstedıgımı gıyemıyınce

bizde küçük diye her istedigimizi giyemiyoruz ama :)
bir ortası olsaydı herşeyin süper olurdu.
destekli çamaşırlardan nefret geldi...

kızlar benim alttan 80
göğüs ucu 84
üstten 85
acaba ben yanlışmı ölçüyom
doğrusu nedir
yada benim memişler nasıl boyutu doğruysa

kocişime mezurayı alıp önce göğüs altından yani göğsün bittiği noktadan bedenini çepeçevre ölç bu alt ölçü sonra tam göğüs üstünden yani uç noktasından fazla sıkmadan mezurayı ölç buda üst ölçü oluyor

benim de kalça 90 bel 64 . Bu yaz extra jeli denemek istiyorum. 60a indirmem lazım kardeşim dalga geçiyor durmadan.
Göğüs altı 70 ucu 76'ydı. felaketti yani. şimdi 80'e çıktı. küç, adaçayı ve masajla. 85'e çıksa yeter bana. Hedefim göğüs 85, bel 60, kalça öyle kalsın, şekli de güzel zaten. 85-60-90 olayım. noolur yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…