Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

Valla fotograftaki ölcülerin aynısı benim gögüslerim.
İdeal olan buysa o zaman ben niye takıntı yapıyorum.
Bariz küçükler 75 dolgusuz giyiyorum.CADIARZU

aynen var ya cidden böyle ölçüler ama göğüs böyle değil bildiğin küçük avuçiçi kadar

zaten bu pazar sütyenlerinin yani 75B dolguluları bile kocaman la senza marks&spencer falan 75B oluo gibi oluo gene boşluk kalıo tabi de anlamıorum pazar sütyenleri kocaman ya

haaa kıslar siz siz olun sakın pazardan alıdıgınız sütyenelri direk giymeyin yıkayıp ööle giyin üşengeçlik yapmayın cidden süngerinin içinde zararlı şeyler küçük böcek larvaları falan olabilirmiş aman haaa

Bence de buradaki arkadaşların ölcülerine bakarsanız sizinkine oranla ne denli küçük oldugunu anlarsınız.Bununla teselli bulun derim...

doğru aslında ama...hımmm..:umursamaz: sanki bakınca böle okadar da ii diiler gibi..amaan amannn yerimseniben

ben hiç söylemeyeyim 90-95 küçültücüyle 75 takıyorum siz düşünün:kedi::kedi:senağlama

valla ben çok dert etmiyorum..Bi kaç sayfa önce okuduğum bilgilere göre ölçtüm biçtim, alttan 73, tam göğüs hizasından 82 çıkt.. Farkın 10 olması normalmiş sanırım, benim bu fark 9.. Küçük göğüslerim var ama rahatsız etmiyorlar.
Evlendikten sonra 1 cm daha büyüse farkı 10'a tamamlarız işte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…