Gs byten haplar... Kullanan var m?

Canım gerçekten üzücü bir yazı olmuş ( arkadaşımıza yersiz ithamlarda bulunmuşsun. Arkadaşımız eminim dr olarak nikini yazdığına ve bu kadar geniş çaplı paylaşımda bulunduğuna pişman olmuştur. ( Çünkü vaktini harcayıp, emek verip yazıyor, bizi düşünerek..kalbi çok güzel sağolsun.a.s.a.s.a.s.:1hug:
Doktor arkadaşımızın yazdıklarının üstüne bir şey yazıp tatsızlığın boyutunu arttırmak istemiyorum çünkü buraya bizler severek geliyoruz..samimi paylaşımlar bizi mutlu ediyor. Doktor arkadaşım çok bilinçli bir dr. Bir çok dr biliyorum bu kadar bilinçli ve bilgili değil..şüphen olmasın. Ve gayet güzel paylaşımları var, yönlendirmeli değil, buraya gelen herkesde bilincinde.
(Bu arada ara bilgi vereyim operatör dr demek ameliyat yapan dr demek. Ameliyat yapan her dr uzman olmuştur..ya göz uzmanıdır ya genel cerrahi yada ortopedi uzmanıdır,vs branşlar. Dahiliye, fizik tedavi,cildiye gibi belli bazı branşlarda ise ameliyat olayı yoktur o yüzden operatör dr denmez.Hoş operatörlük terimi sadece halk arasında revaçtadır tıbbiyenin içindekilerde değil, tabiri caizse frapan bir terimdir :) )

Senin sütünün gelmesinin sebebide küç değil canım, hormon düzensizliğin.Prolaktin denilen süt yapıcı hormonun artmış..dr un verdiği ilaçla düzelicektir.Bir çok byn da görülür.
Breast success bitkisel bir hap.Piyasada bitkisel haplar yığınla var, etkili olduklarına şüphe olmayan. Bu hapta göğüs büyütme konusunda ün salmış, hepimizin dikkatini çekmiş durumda.Şimdiye kadar kötü bir yanetkisini de duymadığımızdan daha çok ilgimiiz çekiyor.Sağolsun dr arkadaşımız kullanarak önümüzden gidiyor..paylaşımlarının devamını diliyorum.a.s. Devamını dileyen arkadaşlarımızında yazmasalarda mesajıma teşekkürle destek verdiklerini göstermelerini rica ediyorum.

arkadaşlar ben kimseyi yermedim inanın sizi düşündüğümden dolayı dedim çünkü bu tarz ilaçlar kullanıp sonucu kötü olanlar var yoksa ben neden yereyimki doktor olan arkadaşı sadece fikrim bu yönde çünkü doktorlar genelde bu tarz ilaçları test yapmadan vermiyorlar şahsi görüşüm yoksa kimseyi kırmak değil amacım hem ben birebir doktor değilsin demedim öğrenci galiba dedim ne bileyim programcı diyede yazmışya mesleğine o yüzden yoksa neden yereyim hatta cevap verdiği için sevindim ben aydınlatmak babında sevindim yanlış anlaşılmasın yazdıklarım oke..

canım biliyorum prolaktının yüksek olduğunu dr gitmeden önce galiba böyle bi sorunum var diyordum ve test yapıldıktan sonra prolaktın yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ama neden küçü bıraktım diycek olursan bundan bi kaç ay öncede yaptırmıştım test gayet normaldi bu küçten sonra olunca acaba etki falanmı etti dedim yoksa doğal bişe neden zararlı olsunki fazla almadıktan sonra ilaçlarım bitsin devam edeceğim küçe ayrıyeten bilgilendirdiğin içinde sağolasın a.s.

• bana özelden soru soran bir arkadaşın sorusuna cevabımdır.. saw palmetto maddesiyle ilgili.. daha önce kullanmış etkisini görmüş...ona yazdığım cevaptır:
  • merhaba, arkadaşı dediğin gibi ciddiye almıyorum teşekkür ederim, çok duyarlısın. sen dün forumda saw palmetto yu kullanıcam yazdıktan sonra ben de araştırdım, açıkçası bu madde ile ilgili olarak diyor ki prostatın buyumesine neden olan testeron formunu başka bir forma donuşturerek buyumesine engel oluyor. yani kadınların vucudunda da testeron geziyor ve eger bu form fazla olursa kıllanma artışı, memelerde küçülme, ses kalınlaşması, saçların onunde dokulme(erkek tipi dokulme)vs... şeklinde etkiler oluyor , ama ben emin değilim sav palmettonun kadın vucuduna nasıl etki edeceğinden, şimdi araştırmaya başladım canım. sana bilgilendiğimde ayrıntılı olarak bilgi vermek isterim. ama maddeyle ilgili olarak hormonların düzenlenmesinde kullanılır diyor, yani kadın uzun donem adet gormez ya hani polikistik over sendromu denilen hastalık mesela , o hastalıkta kadınlarda yuksek duzeyde testeron oluşur cunku vucutta progesteron yetersizliği vardır , anovulatuar denilen yumurtlama olmadan olan adet kanamaları başlar, aslında bu normal adet kanaması deil de hani rahim ostrojen etkisinde kalınlaşır, kalınlaşır, bi sure sonra okadar kalın rahim duvarına östrojen relativ olarak düşük gelecek ve östrojen kırılma kanaması olacaktır. bu normal adet kanaması deildir.ve bu durumda testesteron çok yükselir dediğim etkileri olur. neyse, eger bir kadında adet düzensizliği varsa ilk bakılacak hormon prolaktindir, prolaktin yuksekliğini troid hormonu olan TSh ile de karşılaştırmak, çapraz bir reaxion olmadığından emin olmak gerekir, yaqni TSH yuksekse prolaktin yukselmiş olabilir, herneyse, prolaktın yuksekliğinin de pek çok nedeni vardır, ama bunları uzun uzadıya anlatmayayım, sıkılma canım. yani eger prolaktin seviyen de dahil herhangibir hormonunda duzensi,z bir durum var ise ben herhangibir bitkisel de olsa hormon içeren preperat kullanmanı onermem. amöa şu var ki eger prolaktin yüksekliğin varsa nedenine yonelik bir araştırma yaptır canım, ama bir seferlik olcumde de yuksk olarak duşunme, hormonlar azıcık bir stresten bile çok etkilenir.. saw palmetto yu araştıracam ben de, sana birşey soracağım gerçekten etkili bir buyume oldu mu bu madde ile?? evitaminininden bahsedeyim gerçekten ostrojen ile etkileşip etkisini artırıyor diyebilirim, ben hissediyorum evitamini alınca gogus uçlarım acıyor, ben gunde 2 capsul alıyorum, ya bir de e vitamini hem antioksidan, yaşlanma geciktirici, hem de cildi güzelleştiriyor, deneyenler farketmiştir.. [/SIZE]hihoyyyt[/CENTER]
[/LIST][/COLOR]

Son düzenleme:
sositososito
  • bu arada sav palmetto ile ilgili olarak dip not, şunu okudum;
  • kadınlar bu maddeyi göğüslerini büyütmek ve hormonal düzzensizliklerini de dengelemek amacıyla kullanıyormuş, zaten bu bizim kullandığımız breast success içinde de saw palmetto isimli madde bulunmakta, yani sen onceden bu maddeden fayda gördüysen doğrudur, ama 2. kullandığında düzensiz kullandım diyorsun, yani eğer oyleyse yani düzensiz kullanmaya bağlıysa haklısın sende, bir de maddenin testesteron ve östrojen reseptörlerinin aktivitesini azalttığını söylüyor, yani östrojen reseptör aktivitesi yavaşlarsa bu aslında iyi bişey olmaz ki memeler için, yani reseptör aktif değilse madde nasıl etkiyecek, östrojen reseptöre bağlanmadan nasıl olacak da meme büyütme işlemine yardımcı olacak ben anlayamadım.. belki de senin verdiğin linkdeki bilgilerde bir problem vardı.. dun de okuyup araştırmıştım ama orda göğüs büyütmekle ilgili hiçbirşey yazmıyordu.. senin gördüğün etki kalıcı olmuşmuydu peki??? bunu merak ettim doğrusu, ayrıca ben o in fiyatına baktım hiç de ucuz gelmedi bana, 40 lira yazıyodu senin bana gonderdiğin sitede, yani 40 lira bence fazla ben B.Succuss e 68 filan verdim, tam hatırlamıyorum.. e vitamini preperatı da 6.5 lira, devlet odemiyor, direkt e vitamini capsul formu almanı tavsiye ederim..

Son düzenleme:
böyle tartışmalar, fikirler olacak ki doğru yolu bulalım burada sadece bir kişi kullandı tavsiye etti diye zaten kimse balıklama atlayıp kullanmıyor yan etkisini araştırıyor kaç kişi kullandı diye bakıyor çoğunluk olumlu dediyse kullanıyor. Buradaki arkadaşların bilinçli olduğunu araştırmalarından anlaşılabiliyor. Ben aramızda doktor var mı diye o yüzden sordum en azından hormon konusunda daha bilgilidir. Gerçi sanal ortamda kimin neyi ne kadar bildiği de meçhul. Ama bazılarının yazılarını okuduğumda mantıklı şeyler de buluyorum. Bilgi ve deneyim paylaşımı yapıyoruz burada. Küç te bana pek büyütecek gibi gelmemişti ama kullandım etkisini gördüm.

doktor arkadaşım sen successi günde üç defa alıyorsun değilmi e vitaminini mi iki defa alıyorsun? Ben hapa başlayalı yarın bir hafta olacak henüz bir fark yok bekliyorum bir taraftan endişelerimde devam ediyor rahim kısmında adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bazen, bu ilaç rahmin kalınlaşmasınımı sağlıyor acaba eğer öyleyse bu kötü bişeymi ilerisi için doktor arkadaşım aydınlatırmısın bizi rahimle ilgili bu ilaç yüzünden vücuduma zarar vermek istemiyorum sağlık daha önemli körü körüne kullanıyoruz ama umarım etkisinide görürüm bir de bende baş ağrısı yapıyor!!

ilacın gerçekten yan etkileri olabilir, tehlikeli olabilir, eğer ciddi boyutlardaysa bence bırakın. rahim ağrısı ciddi bir şey olabilir emin değilim ama...
fakat daha yeni kullanmaya başlamışsınız, tamam sağlık konusunda hepimiz telaşlanırız falan da bence fazla pimpiriklenmeyin, baş ağrısı ne alaka anlamadım bende hiç öyle bir etkisi olmamıştı...
hapla ilgili endişeleriniz varsa hiç kullanmaya başlamayın, boşuna paranızı çöpe atarsınız, çünkü inansanız da inanmasanız da bu tür şeylerde psikolojinizin çok ama çok önemi var
size zarar vereceğini düşünürseniz, bu ilaca kafayı takarsanız kullanırken daha az fayda görürsünüz diye düşünüyorum. tabii ben doktor falan değilim, kendi deneyimlerime bakarak konuşuyorum.

söylemiştim bu ilaç cildin yağlanmasını hızlandırıyor, bu yüzden saçlarınız daha çabuk yağlanıyor olabilir, bazen böyle durumlarda baş ağrıyabilir çevremden de çok duyuyorum, fakat bunun dışında bir ağrı varsa nedenini anlayamadım bana çok mantıklı gelmedi belki başka bir şeyden kaynaklanıyordur.

ayrıca daha önce de yazmıştım bu ilacın içinde saw palmetto da var, sitede pek çok kullanan bayan vardı ve bir kısmı saw palmettodan sonra yumurtalıklarında ağrı olduğunu söylemişlerdi. bu bitkiyle bir alakası olabilir belki...

bana gelince... ilacı 3 ay kullanıp etki gördüğümü ve fiyatlar arttığı için bıraktığımı, uygun fiyata bulduüumda yeniden başlayacağımı falan yazmıştım.
artık en az 2 günde 1 yatmadan önce nar yiyorum. göğüslerim hala hızlıyor, belki de ilaçla tetikledikten sonra büyümesi daha kolay oluyordur:) bir süre narla devam edeceğim bakalım gözle görülür fark yaratacak mı... yaratmazsa yeniden haplara döneceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
lim10 arkadaşım bu ilacı en uzun süre sen kullandın 3 ay boyunca sen bir yan etkisini görmedinmi karın ağrısı gibi mesela veya üç ay içinde hiç doktora gittinmi vücutta ters bir durum yarattımı gibilerden yani sende sıkıntı olmadımı ve kullanırken psikolojin nasıldı yani endişelerin olmadımı bir soru daha 3 ay sonunda direk bıraktın mı ilacı eğer bıraktıysan eski haline dönmedimi bırakalı ne kadar zaman oldu ve toplam kaç cm büyüme oldu kusura bakma çok soru sordum ama kullanıcı olarak senden bilgi almak istiyorum birde sen bekarsın sanırım acaba evlilerde daha olumsuz etkiler mi yapar bu da muallakta!!!

arkadaşlar burda breast success kullanıp da madur kalan bir arkadaş vardı hapı kullanırken hamile kaldığını öğrenmiş ancak doktor hapın bebeğe zarar vermiş olabileceğini düşünerek aldırmasını söylemiş o arkadaşımız hangi başlıktaydı bileniniz varmı yada bu yazımı okursa o arkadaş cevap yazabilir mi?

crazy cim sorduğun soruların hepsinin yanıtını daha önce defalarca yazmıştım bazılarını üşenmeyip son kez tekrarlıyorum

ben bekarım, evli ve bekarlarda sağlık açısından ne gibi bi fark olur bilmiyorum fakat genelde evli bayanlarda (özllikle emzirmeden sonra göğüsleri sarkmış olanlarda) bu tür büyütücü ürünlerin çok daha çabuk etkisini gösterdiğini biliyorum

ilacı kullanmaya başladıktan bir süre sonra cildim yağlandı, bırakınca eski haline döndü

ilacı kullanırken pek ağrı olmuyordu fakat bıraktıktan sonra genelde adet dönemlerimde yumurtalıklarımdan birinde ağrı oluyor

eskiden reglim çok düzensizdi bir ay 30 gün sürerdi bir ay 33 gün şimdi genellikle 27-28 günde bir oluyorum, bunu da içindeki adet düzenleyici bitkilere yordum

ben kullanmaya başlamadan önce g. altı 70, çevresi 80 di. Şimdi çevresi 84-85 civarında. Yanlara doğru da dolgunluk yaptı ve dimdik duruyorlar (kullanmadan önce de diktiler gerçi, haliyle küçük olunca...), yuvarlaklaştı, iyice göğüs şeklini aldılar falan fakat hala yeterli bulmuyorum azıcık daha büyütebilsem tamam diyeceğim

kullanırken kilo falan almadım tam tersine günde 1-2 defa bel inceltici hareketler yapıyordum bugün ölçtüm belim 3 cm incelmiş, size de tavsiye ederim beliniz ne kadar ince olursa göğüsleriniz o kadar güzel duruyor

ben ilacı mecburen birdenbire bıraktım, 6 ay kullandıktan sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyordum halbuki, satın aldığım firma bana öyle yapmamı tavsiye etmişti kalıcı etki görebilmek için. bıraktığımda tam regl dönemindeydim, bittiğinde göğüs çevrem 85 ten 83 e düşmüştü fakat günaşırı veya hergün nar yemeye başladım, şimdi çevresi yine 84-85 civarında, sızlıyor, bana hala büyüyormuş gibi geliyor

kullanmaya başlamadan önce doktora gitmiş bir sürü test yaptırmıştım fakat kullanırken yeniden doktora gitmeye fırsatım olmadı, eğer zaman bulabilirsem yeniden gidip bir hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum ama ne yazık ki çok yoğunum kolay kolay zaman bulamıyorum

ben bu hapı olası tehlikeleri göze alarak kullanmaya başladım, doktorum "sana iyi veya kötü diyemem çünkü uzun sürede ne gibi etkileri olduğunu bilmiyoruz" demişti. Bir kez kullanmaya başladıktan sonra da asla ama asla sağlığımla ilgili endişelenmedim, bu düşünceyi aklımdan attım. Çünkü bir şeyin sana zarar vereceğini düşünüyorsan ondan fayda görmeyi bekleyemezsin. Kullanırken de elimden geldiğince sabırlı ve olumlu oldum.

1 ay breast sccess kullandığını ve daha sonra hamile kaldığını, bıraktığını yazan bir bayanı hatırlıyorum ben de
doktorun bu söylediğini yazmamıştı o zaman gerçekten böyle bir şey varsa umarım bir şey olmamıştır

yalnız o bayan 1 ayda göğüslerinin 7 cm büyüdüğünü söylemişti, ben de günde kaç tane aldığın sormuştum o da "6 tane alıyordum. satıcı bayan öyle söylemişti" diye yazmıştı ve ben de çok şaşırmıştım. Breast success kullananlar bilir kutunun üzerinde en önde gayet açık seçik "3 pills daily" yazıyor. İnşallah ilaç sahte falan değildir... hele orjinalse günde 6 adet alınması ne gibi bir durum yaratabilir hiç bilmiyorum, firma bana özellikle söylemişti kesinlikle günde 3 adet almalısınız diye. inşallah kullanan arkadaşımızın da bebeğinin de sağlığı yerindedir...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, ben bikaç gundur giremedim nete. açıkçası ben burda tıbbi bilgi paylaşmaktan yoruldum diyebilirim, çunku lutfen doktor olduguma guvenmiyorsanız bana herhangibir tıbbi içerikte soru sormayın.
ben bu ilaçtan fayda goruyorum henuz 2 hafta olmadı ama goğuslerim belirgin dolgunlaştı bunun otesinde goğus arasındaki alan bende baya duzdu, bugun sabah giyinirken inanamadım sutyen varmış gibi arası dolgunlaşmıştı, hatta ben ilk kez goğus şeklimin aslında buyumuş olsaydı ergenlikte nasıl gorulebilcegini bugun farkettim, çunku gerçek bir yag artışı olmuş ust tarafında, yanı eskiden tahmin edemiyordum buyuk olsaydı nasıl olurdu diye, bugun farkedilebilir bir şekil almıştı. birtane sutyenim vardı, 75 a, ben bu beden olaylarına zaten guvenmiyorum da, ben o sutyeni giymiyordum çok uzun zamandır, almıştım içi hep boş kalıp, minnacık gorunurdu onunla, dun giydim içi hem dolmuş, hem de sıkmaya başlamıştı beni, hem de oyle minnacık durmuyodu, kıyafetimin altından goguslerim oldugu farkediliyordu. yani kısacası ben fayda goruyorum ama şu iki gundur dolgunlugu arttı, ben bunu son 2 gundur artık onları fazla takmamama, her an acaba buyuyecek mi endişesi duymayış olmama baglıyorum.her gun gunde 3 tane içiyorum, 1 sabah bir akşam bir gece yatarken, E vitaminini akşam ve gece yatarken aldıgım dozlarla ya da biraz daha erken vakitte alıyorum. hurmayı narı şu bi kaç gundur unuttum diyebilirim. hurma aklıma gelmiyor, nar ise yemesi zor geli,yor artık. ben e vitamininin akşamki dozunu yaglı bi yemekle alıyorum, E viştamini yagda eriyen bir vitamin oldugu için emilimi artıyor..
buz masajını ilk kez dun yaptım, aklıma geldi, dolapta buz vardı, gecen gunlerde hep ıslak bezi dolaba koyup bir saat soğuttuktan sonra kompres yapıyodum, bir kaç defa sirkeli su ile masaj yaptım, etkili bir yontem ama kotu kokuyor, sirkeyi de hiç sevmem ama salataya katıyorum arada. iki üç gunde bir aklıma eski,den kalan longda krem vardı,o gelince suruyorum işte, tabii cok da gelmiyo, arada suruyorum yani... neyse yaptıklarım bunlar, kilo aldım ondan buyuduler desem daha bugun tartıldım 46 kilo geldim, yani aslında bence bir fark yok, bugun kalın giyindiğim için oyle geldi cunku gecen gun 44 45 i gosteriyordu tartı, aldıysam da sevinirim. bu ilaçla ilgili olarak alınan kilonun goguslere kaydırılmasını saglıyor, çunku östrojen hormonu aslında vucudun yag dxengesini de duzenleyen bir hormondur...

şimdi rahminde agrı hisseden arkadaşım, ben bu ilacı ilk gunler kullanırken muthiş bir yumurtalık agrısı cekmiştim, hani yumurtlama doneminde bir agrı olur, bazı bayanlar bunu hisseder 14 gun sonra da adet olur zaten, işte benim hissettiğim agrı sag over imde duydugum çatlama agrısıydı sanki, sonra geçti, hiç sindirim sistemi problemim olmazdı, cok şişkinlik ve ara ara kabızlık oldu bende, ruh halimi bazen etkilediği oldu, sinirli bir yapı kazandım sayesinde, ama fazla surmuyo, gelip geçici, bu da içinde bulunan L-Tyrosin denilen yani aslında tiroid hormonunun bir formundan kaynaklanıyor( guatr bezinden salınan) bunları boyle açıklayabilirim , bu benim yorumum,

lim 10 arkadaşa katılıyorum, içinde saw palmetto var, saw palmetto bi arkadaşta yumurtalıklarında agrı yapmış, bununla ilgili yorumlarda gorebilirsiniz zaten. baş agrısı yapabilir bence, benim dogum kontrol hapı verdiğim adet duzensizliği olan ya da korunma amaçlı bu tip hapları kullanan pek çok hastamda bulantı, kusma, baş agrısı, her an bayılcakmış tarzında bir his, aşırı uyku hali ya da uykusuzluk, hatta depresyona kadar gidebilen durumlar olabiliyor, bunlar yan etki olarak goruluyor, şimdi bu ilaçta da hormon oldugu için bu tip etki gorulebilir, bu ilaçla ilgili bir dip not daha , bu ilaçta sadece östrojen hormonu bulunmuyor arkadaşlar, biyokimya kitaplarında bunun içindeki maddelere bakmıştım, bu ilaçta aslında pek çok hormon ve vucuda girdiğinde pek çok hormonu duzenleyen de ön maddeler var..

bu konu da zaten sistemik bir hastalığı , guatr, bobrek yetm, kalp, karaciğer , bobrek ustu yetmezlği gibi herhangibir problemi olan kişilerin kullanmasını ben onermem, kullanmadan once ben şahsım adıma herhangibir tahlil yaptırmadım, ama daha once yaptırdıgım pek çok tahlilin temiz olmasına guvenerek başladım zaten, mesela ben de yumurtalıklarımda kist vardı, adet duzensizliği olan bi insandım ama şu son bir kaç yıldır duzene girdi, ben kullanıyorum o yüzden bu ilacı.

rahim kalınlaşması yapar mı diyen arkadaşım, oncelikle sana şunu soyleyeyim, adet doneminde rahim kalınlığı çok azalır, cunku rahim duvarı dokulur ve incelir.
ilginizi çeker mi bilmiyorum bir benzetme yapacagım; östrojen tugla , progesteron çimento olsun, rahim de zemin olsun üzerine duvar çıkmak isteyelim, düzenli adet goren birinde adet gorulen vakit rahimde duvar kalınlığı yoktur, yani üzerinde tugla yoktur, şimdi 28 gunlu periyotta adetin ilk gunu 1. gun olsun, 14. gun yumurtlama olan gundur, 14. gun yumurtlama olur, şayet gebelik olacak diye vucut kendini hazırladığı için rahimde bebek için yuva olması lazım, o yuzden rahim duvarı kalınlaşmalıdır, bu gunden itibaren tuglalar dizilmeye(östrojen) başlar dizilir, dizilir dizilir, ama çimento dokulmezse ustune saglam bir duvar olmayacaktır, bu sefer çimento dokulur dokulur dokulur( progesteron) eger normal bir adet duzenimiz varsa rahimde dollenme olacak diye kendini hazırlar ama spermle yumurta birleşmediği için bir sure sonra 14 gun sonra yani, progesteron üreten corpus luteum denilen yumurta içindeki madde gebelik olmadıgını gorur ve progesteron salmayı bırakır, progesteron ve östrojen ortamda olmadıgı için rahim duvarı kalınlaşamaz ve kanlanması azalarak dokulmeye başlar ve adet kanaması dediğimiz olay olur,
şimdi östrojen hormonu fazla olan birine bakalım; 14. gune kadar herşey yolunda ama surekli biz fazladan tugla koyuyoruz rahimin ustune, anormal sayıda fazla tugla , mesela 10 tuglaya 1 çimento gidiyorsa bizim rahim üstünde 50 60 tugla oluyor ard arda diziyoruz aama çimentomuz yine aynı ölçüde 1 kilo diyelim, ne olacak şimdi, 1 kilo çi,mento 10 tuglayı sabitleyecek duvar olacak ama fazla tuglayı koy koy koy, bi süre sonra tuglalar yıkılıp dökülecek rahim anormal kalınlaşacak, işte bu tip insanşlarda da östrojen kırılma kanması olur,yani bi sure sonra koyacak tugla kalmaz ve zaten bozuk duvar yıkılır, bu insanlar aslında gerçek adet değilde östrojenin relativ olarak düşük gelmesine bağlı olrak kırılma kanaması yaşarlar,

fito östrojen denilen şey aslında bir tur östrojendir, aslında bitkisel kaynaklı denir ama sonuç itibariyle östrojen östrojendir, ve östrojen aşırı olursa tehlikeli bir hormondur,
size rahim kanserinin asıl nedeninin karşılanmayan ostrojen oldugunu soylersem şaşırabilirsiniz, progesteronla karşılanmayan ostrojen kotudur arkadaşlar,
lim10 bu ilacı kullandığında fayda gormuş, adet duzeni normale donmuş, adetini duzenlemiş. açıkçası ben henuz adet olmadım, 1 hafta içinde olmam gerekiyor,ama ben olmazsam adet progesteron yetersizliğimin oldugunu düşüneceğim, çunku anlattıgım fizyolojik tabloya gore eger kadının diğer tum sistemleri doğalsa progesteron eksikliği neden olmuş diyecegim, bu yuzden de progesteron içeren bir preperat kullanacaım
bunun dışında arkadaşlar eğer siz kısa vadede bu ilaçtan buyuk bir yan etki goreceginizi duşunuyosanız bence yanılıyosunuz, bu tip yan etkiler maalesef uzun vadede çıkacaktır, ilaçların yan etkileri zaten 2 tiptir, kısa ve uzun vade..
ama şu da var arkadaşlar gunumuzde pek çok inan hormon içeren ilaç takviyesi alıyor, hem de oyle boyle duşuk dozlu fitoöstrojen ilaçlarınki gibi az deil, bundan onlarca kat yuksek dozlar alan insanlar var..

memenin az gel,işimde asıl olay hormonal dengesizliktir,şimdi bu hormonal eksikliği duzeltmek amaçlı pek çok takviye hormon ilacın piyasada olması kadar doğal birşey olamaz. bu tıpkı guatr bezinin ameliyatla alınıp yerine takviye tiroid hormonu vermek ya da az çalışan guatr bezine takviye tiroid hormonu vermek gibi basit birşeydir aslında, zaten ben boyle duşundugum işçin başladım ilaca, faydasını da gordugume gore bu fizyolojik tabloda eksik olanı yerine koyarak hedefe ulaşılabilecegini goruyorum, deneyerek hem de

bunun dışında bu tip ilaçlardan hemen anında fayda gormek aslında çok zordur. ergenlikte bile memmeler aslında 1 ayda mı buyuyor arkadaşlar, tam bir gelişim 4 5 yılı buluyo, 20 yaşına kadar gelişimini surdurenler var, benim universitedeki ev arkadaşımın gogusleri 18 yaşına kadar kuçucukmuş, universite 2 ye kadar buyumuş, ve univ. 2 de gayet dolgun 80 bedenlik goguleri vardı. yani bu boyle birşey, ben bedenimin duvar gibi dumduz halinin bu ilaç sayesinde çok daha şekillendiğini goruyorum gerçekten... ama aynı etki herkes de olur mu ya da bu kadar kısa zamanda olur mu bunun cevabını zaman verebilir.....

Son düzenleme:
lim10 ve doktor arkadaşım ikinize de çok teşekkür ederim yazılarınızdan dolayı benim en büyük korkum ileride bu ialçtan dolayı kanser olmak ya da çocuk sahibi olamamak ki Allah göstermesin neyse ben artık olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum umarım hepimiz için iyi olur bu arada bende de dolgunluk başladı bir haftada. Doktor arkadaşım sana birkaç sorum olacak östrojenin vücutta fazlalaşmasıyla yaşanacak adet kanamasından bahsetmişsin östrojenin relativ olarak düşük gelmesine bağlı olarak kırılma kanaması yaşanır demişsin bu kötü bir durum mu? Rahim kanserine de sebep progesteronla karşılanmayan östrolen olduğunu söylemişsin bu nedenle progesteron içeren bir preperat kullanıcam demişsin ama bu ilaçta progesteronda olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam ama yinede kullanmak gerekir diyorsan hangi hapı kullanmayı düşünüyorsun bu arada tuğla çimento örneği çok aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

lim10 belini nasıl incelttin benimde belim biraz kalındır ne gibi hareketler yaptın?

canım lim cevap yazana kadar bende sana yaptığım bikaç hareketi yazıyım dedim. lim in dediği gibi düzenli yapılırsa gerçekten 1-2 ayda sonuç veriyoosengözlerimebaksanab öncelikle elime 1 er kiloluk bişey alıyorum en iyisi dambıl tabi ama eğer yoksa 1 lt lik su şişeleride olabilir sağa sola ikişer kere sıkılaştırma hareketi yapıyorum. yani sağ aşağı doğru 2 kere sonra sol aşağı doğru 2 kere gibi, ay inş. anlatabiliyorumdur. bi arkadaşım spora gidioo ona fitnes hocası demiş hareketleri mutlaka 3 set halinde yapmak gerekmiş. yani ben bu hareketi 30 ar taneden 90 tane yapıom. bide sopa hareketi var. uzun bi sopayı alıyosun boynuna koyuyosun ellerinde ona asılı bi şekilde bi sağa bi sola dön. bunu da 75 er kereden 3 set halinde yapıom. setler arasında 5-10 sn. bekleyebilirsin. ben biara düzenli yapmıştım 3-5 cm incelmiştim tabi biraz kalın benim belim. yani seninki daha inceyse daha da az incelebilir ama mutlaka işe yarar. kolay gelsin sana canım.

merhaba crezy, walla ben de duşundum nasıl bir örnek verebilirim diye, aklıma bu tip bir ornekleme gelmişti, ben bile anlatırken karıştırdım, umarım anlaşılmıştır, ben anlatabilmişimdir... canım ben henuz progesteron kullanmadım ama bu ilaç içinde oldugunu tahmin ediyorum... o yuzden oyle demiştim... eger adet gormezsem başlayacam, hazır demişken ben bir de adet olursam kendime bi kan tahlili yaptırayım adetin 3. gunu ki anlayayım progesteronlu mu deil mi... ya östrojen kırılma kanaması olur ama bu aslında ne kotu ne iyidir, yani bu aslında yumurtlama olmadan olan kanamadır, yumurtlama olmadan olan kanamalar en cok menapoz ve ergenlik doneminde olur ama bir de yumurtalıgında yumurtlama olmasına engel teşki,l eden durumlarda olur ki aslında kişi adet gorur aa bunun farkına varmaz, yani aslında bu patalojik bir durumu kapatır, üstünü örter, anlaşılmasını engeller...
ama şu var hanımlar, dogum kontrolu yontemleri yani hap ve aylık iğne diye tabir edilen korunma yontemlşerinin mantıgı buna dayanır, yani, aslında yumurtlama olmaz, ama kişi duzenli bir şekilde adet gorur her 28 gunde bir, aslında bu gebelikten korunmak için iyi birşeydir... neyse, fazla karışık biliyorum, anlatması da bi okadar zor aslında, daha çozulemeyen çok şey var bu konularla ilgili...
o yuzden endişe etmemeni oneririm, başladın bi kere, lim arkadaşımızın dediği gibi zarar gorecegini duşunursen fayda saglayamazsın..

ya crazy sen nerden aldın hapı, ucuza almıştın, benim kutu 2 hafta sonra bitecek, sen bana hemen soylersen benim bu hafta sipariş etmem gerek, sen bana nerden aldıgını lutfen en kısa zamanda bildirir misin çunku onceki aldıgım sitede fiyatları fırlamış, bi kaç siteye baktım guvenemedim yaa, yurtdışından sipariş etsem, eger 7 gunu bulursa riske giriyor, çunku işim dolayısıı ile şehir deiştirmem gerekiyor, uzun bi sure buraya gelemeyeceğim için ilacın 1 haftadan az sure içinde elimde olması lazım çunku gecen sipariş verdiğimde 1 haftayı bulmuştu elime ulaşması... neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…