- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 333
- Konu Sahibi BenAybegum
-
bilmişlik yapmıyorum sadece bildilkerimi paylaşıyorum.neden bu akdar rahatsız oldunuz anlamadım.sonuçta sağlık isyeten dediklerimi düşünür kale alır isteyen almazz!!!ben uyarımı yaptım budur!tatlım bizde biliyoruz şükür o doktorun dediklerini videosunu ama bi doktorda ki bu baya tannmıış bi doktor doğal yöntemlerle büyür gögüs ewet dedi azı karar çoğu zarar herşeyin bizde bu yoldan dewam edioruz bilmişliğe gerek yok ayrıca o kadar paramızda yok ameliyata kök hücre nakline verecek....
merhaba bu tarz ürünlerin etkili olduğuna inanıyorum. ben hap kullanmadım fakat iki kutu beauty breast diye eczacı arkadaşımın önerdiği gögüs bakım kremini kullandım ve gerçekten çok olumlu cevap aldım göğüslerimin toparlandığını sıkılaştığını ve biraz büyüdüğünü net olarak görebiliyorum gerçekten başarılı bir ürün arkadaşlar bu tarz ürünwe ihtiyacınız varsa kesinlikle beauty breast kremi tavsiye ederim
arzuarik arkadaşın yazdığı bütün mesajlara bakarsanız ne kadar basit bir reklam olduğunu anlamakta güçlük çekmezsiniz.hatta bakmayın ben sıralayım.
1)Aerofit Breast Beauty kullanan var mı? başlığı
selam arkadaşlar bende bir ürün kullandım ama aynı üründenmi bahsediyoruz bilmiyorum benim kullandığım beauty breast adında idi çokta memnunum birde bunu deneyin
2)Göğüs büyüten haplar kullanan var mı başlığı yani bu başlık
merhaba aybüge bende senin gibi aynı dertten muzdariptim hatta bende allbrest kullandım açıkçası pek etkisini görmedim. yanlız dediklerimi gerçekten dikkate al bir arkadaşımın önerisiyle beauty breast göğüs bakım kremi kullanmaya başladım gerçekten şu anda ikinci kutuyu kullanıyorum krem şeklinde bir ürün sabah ve akşam uyguluyorum inanılmaz etkisini gördüm ve inan göğüslerimdeki çatlaklara bile faydası oldu .Denemeni tavsiye ederim inan göğüsler konusunda benim kadar takıntılıysan çok memnun kalırsın.
3)bu mesajda da pazarlama yapacaktı heralde zira merak uyandırmaya çalışmış
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır göğüslerimdeki sarkma ve deformasyondan çok rahatsız oluyordum. Taki eczanedeki arkadaşımın önerdiği kremi kullanmaya başlayana dek. alırken pek ümitli değildim fakat düzenli kullanıldığında gerçekten etkili bir ürün ölduğunu gözlerimle gördüm.
satanist kesen psikopat kedi'den saygılar efem
pisicik berbat yaaa kız sen garginin pisisi azman mısın yoksaaa :roflol:
kız azmanda şahsına münhasırdı ben çok sewerdim onu :roflol:
sendeki gelişmelerde ne war ne yok swordcum sen albress mi kullanıyordun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?