ya kızlar valla azı karar çoğu zarar, katılıyorum, vücudumuzu sevmek önemli.. ama işte bazen aynaya bakınca farklı bir vucut deil de azıcık büyük göğüslerim olsa ne olurdu diyorum... bence önemli birşey gerçekten insanın vucudunu beğenmesi, barışık olması kendiyle.. ya şu fashion tv de cıkan kızlar var, memeleri hiç yok ama oyle boylu poslu incecikler ki hiç kötü durmuyor, sexy görünüyor aksine, ama türk milletinin hani bi vucut yapısı vardır, kalçası geniş, hafif dolgun vucutlu, ne bileyim işte tipik türk kadınına uymuyorum şahsen ben... zayıfım, 48 kiloyum, kalçam geniş ama, 36 beden giyiyiorum ama oldukça dolgun kalçalarım var, ama göğüsler okadar küçükki, çok çirkin görünüyor,
estetik açıdan tatmin etmiyor beni... üst kısmım okadar zayıf ki... dumduz, belimle göğüs kısmım dümdüz aynı hizada, ama kalçalar tabi biraz geniş.. ben dün gece oturup düşündüm, eger son kutu da işe yaramazsa sanırım
protez taktırcam, ama şöyle bir durum var protez takılınca herkes anlayacak, ameliyat yaptırcaksın çevrende bilmeyen kalmayacak, ben şu an nişanlıyım, ve bilmesini istemiyorum nişanlımın, açıkçası canım sıkılıyor , yani protez taktırıp play boy kızlarının ki gibi meme değil benim istediğim azıcık boyle sütyenden taşsın , razıyım 75 beden sütyene ama olmuyo işte... ne diyim, kaderimiz bu herhalde...