Gs byten haplar... Kullanan var m?

yani sen yinede kendi bünyende denemek istersen kendinde gör tabi, ama bende tecrübemi söylemek istedim. ben 2 ayda 2 beden diye bi konu var ya orda yazılanları ve ek olarak küç ve arısütü-bal-polen karışımını kullanıyorum. hatta sana kopyalayım, uzun uzun anlatmıştım onu bulayım.

ben size bir günümü anlatayım, neyin işe yaradığını bilmiyorum çünkü.

sabah kalktım, önce onları sevdiğimi söylüyorum :))) kainat güzeli öyle dedi. Sonra eczaneden aldığım sıcak soğuk kompresi buzluktan çıkarıp buz masajımı yapıyorum, üstüne mersin yağıyla biraz masaj yapıyorum, göğüs egzersizini yapıyorum 10 kere falan, bişeyler atıştırdıktan sonra 1 kaşık kara üzüm çekirdeği tozu, bir kaşık arı sütü-bal-polen yiyorum, sonra bunlarla uğraşırken işe geç kalıyorum :))

gün içinde lavaboya her gittiğimde egzersizi yapıyorum ve biraz masaj yapıyorum, günde 5-6 tane hurma yiyorum.

akşam eve geldiğimde nar yemeye çalışıyorum, gece tekrar buz masajımı üstüne yağlı masajı üstüne sporumu yapıyorum, küç ve arısütü-bal-polenimden bir kaşık daha alıyorum.

bunların hepsini yaptığım daha 1 hafta olmadı, ama 1 haftadır masaj kesin yapıyorum sonuç en az 2 cm 1 haftada (aslında 3 de çok gaza gelmeyeyim dedim :)))

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................................................

yoo hiç yanlış anlarmıyım, hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz, beden olarak hala aynı sütyeni kullanıyorum, ama daha 2 hafta oldu, ve ben işe yarayacağını düşünüyorum, çünkü gözle görülür değişim var, ve böyle devam ederse beden olarakda büyür. :)))

mrb kızlar ben çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Sonunda bir ilaç buldum. bir gün nette hani su gögüs büyüten sakızlar var ya işte onlardan sipariş edecektim ama yanlış sipariş vermişim gelen kutuyu kullanmaya başladım. inanın hiç olmayan memelerim büyümeye başladı.artık benimde memelerim var ve büyüyorlar :) çok mutluyummm

slm XXL POWER doğal göğüs büyütücü diye bir hap gördüm gitti gidiyorda kullanan varmı varsa sonuçlarını bildirirmisiniz

yalnız hep böyle oluyor ya:) biri çıkıp ben kullandım süper müper bişeyler diyor hapın ya da ürünün adını vermeden gidiyor. yapmayın bunu arkadaşlar ya delinin biri bi taş attı 40 akıllı çıkaramadı oluyor sonra.

canım çok haklısın, ama boşver, hem bence ilaçlar hormonlarla oynar, boşver sen, diğer topiklere gel, ben deniyorum o yolları, 2buçuk hafta oldu 3-4 cm genişledi.

daha önce hap kullanmıştım ama inanki hiç faydasını görmedim. hatta son ayında söndü bile, 3 kutu almıştım... bu yollara güveniyorum :)))

, ürün kullananlar tavsiye ederken ürünün adını belirttsin, korkmayın reklama girmez:))
benim breast success şimdilik iyi, ama keşke eskiden yaptıklarımı yapsam, masajdı, hurmaydı.... ben ilk haftada sonuç almıştım..

Son düzenleme:
şahsıma münhasır hani bir laf vardır ya siz giderken biz dönüyorduk diye:) aynen öyle oldu canım ben bi yıl önce denedim bu yöntemleri hiçbi faydasını alamadım.. foruma da yazdım hatta belki okumuşsundur.. bende işe yaramıyor, sizde yarar inşallah...

evet canım okudum hepsini ama kendimde nasıl etki edeceğini görmek istedim, sonuçta %50 olasılık, ama hapların olasılığı daha düşük bence, bu arada certanlycim isim kullan demişsin ya, daha önce söylemiştim diye hap deyip geçtim, yine söyleyeyim, breast sculptor kullanmıştım, sonra bide yağ vardı 2.5 diye onuda kullandım, bi etkisini görmedim.

bide bu yolları denicem ama sonuç alamazsam bile umrumda olmıcak açıkçası, aman benide yaradan böyle yaratmış, hem böyle de güzel :)))

anladım canım, certainly sana istinaden yazmadı o mesajı sanırsam, benim 2 önceki mesajıma yazdı. Bi arkadaş ben süper bi ürün kullandım kocaman oldu vs. deyip isim vermeden gitmiş de onun için yazmıştır.. Bence de yani sonuç alınmasa da çok takmaya gerek yok, napalım der geçeriz ucunda ölüm yok ya.. alt tarafı meme:)

sorma yaa, azı karar çoğu zarar bunların :))) o süper bi hap kullandım deyip sırlara karışan arkadaşı bende merak ediyorum !!!

ya kızlar valla azı karar çoğu zarar, katılıyorum, vücudumuzu sevmek önemli.. ama işte bazen aynaya bakınca farklı bir vucut deil de azıcık büyük göğüslerim olsa ne olurdu diyorum... bence önemli birşey gerçekten insanın vucudunu beğenmesi, barışık olması kendiyle.. ya şu fashion tv de cıkan kızlar var, memeleri hiç yok ama oyle boylu poslu incecikler ki hiç kötü durmuyor, sexy görünüyor aksine, ama türk milletinin hani bi vucut yapısı vardır, kalçası geniş, hafif dolgun vucutlu, ne bileyim işte tipik türk kadınına uymuyorum şahsen ben... zayıfım, 48 kiloyum, kalçam geniş ama, 36 beden giyiyiorum ama oldukça dolgun kalçalarım var, ama göğüsler okadar küçükki, çok çirkin görünüyor, estetik açıdan tatmin etmiyor beni... üst kısmım okadar zayıf ki... dumduz, belimle göğüs kısmım dümdüz aynı hizada, ama kalçalar tabi biraz geniş.. ben dün gece oturup düşündüm, eger son kutu da işe yaramazsa sanırım protez taktırcam, ama şöyle bir durum var protez takılınca herkes anlayacak, ameliyat yaptırcaksın çevrende bilmeyen kalmayacak, ben şu an nişanlıyım, ve bilmesini istemiyorum nişanlımın, açıkçası canım sıkılıyor , yani protez taktırıp play boy kızlarının ki gibi meme değil benim istediğim azıcık boyle sütyenden taşsın , razıyım 75 beden sütyene ama olmuyo işte... ne diyim, kaderimiz bu herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…