Gs byten haplar... Kullanan var m?

BenAybegum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
319
0
31
Çankırı
st. herb isimli bi firmanın ürünleri var ve reklam olarak cok iyi hatta sitesi süper. bayağı aydınlandım fakat genede işe yarar mı korkusu var.
bu haplardan kullanan var mı?
ben 2 sene önce allbres kullanmıstım ama bir kutu

şimdi bi arastırma sonrası ne oğrendim. bu haplar kullanılırken KALSİYUM ALINMALIYMIŞ:1shok:ben hep bunu unutmusum.bi de süt yoğurt falan yenmeliymiş sıksık.
ayrıca st herb in hapı da var ama turkiyeye daha gelmedi

St herb ürünleri çok pahalı, ilk önce bende almaya niyetlendim ama araştırdım, çok olumsuz yorumlar vardı, vazgeçtim.. Kızın biri 1 milyarlık ürününüden bile memnun kalmamaıştı ... Siz alıp kullanırsanız bizede haber verin :)

ben once daha ucuz urunleri kalsiyumla denicem ama ne zaman elime para geçince söyle 3 kutu falan alırım.zaten o st lerle 3 ay 6 ay falan dio, 1 milyarlık solusyondan alsam 6 milyar eder ki ben buna bi göğüs bide burun estetiği yaptırırım sanırım:mymeka:işte bu yuzden alacağim en pahali urun rimifem olur sanırımyerimseniben
ha bu arada ben o bursadan olan karısımı yıyoken bi haftada 2 3 cm buyumustu:1shok:sonra o skandal olay falan patladı ve bıraktım.bu aralar gene basladım ama bu sefer kalsiyum desteklijeyyarbakalım nolcak
yani bunlar büyücek inşallah cok azmettim.bu arada adacayı içenler 3 dak.dan fazla demlemesin toksik madde oluomus vucuda

:1closedeyes:kıs aybegüm sen o aktardan aldığın karışımla HAFTADA 2 3 cm büyüdüğüne eminmisin yav:1shok:bende kullandım 3 hafta hafif bi büyüme oldıu sonra bıraktım nedenseşakkıdıben rezene içiyorum sürekli bide ben allbress almıştım 2 kutu 1ini kullnadım 2.cisi kalmıştı şimdi onu kullanmaya başladım of ya allak bullak oldum iice hetatlicadiarzubende başlasammı şu karışıma tekrar ya?sen nasıl kullanıyodun arkadaşım aktarın karışımını:uhm:
bide bende şu rimifemi merak etmiyor değilim ..para yokki allah kahretsin:icecream:neyse arkadaşım bilgilendirirsen sefinirima.s:1hug:a.s.:enbuyukkk:

:1closedeyes:arkadaşlar bn o göğüs büyüten hapllardan tam 4 kutu kullandım bnde hiiiççççç bir işşeee yaramadı.bir de param gitti.yurt dışından göğüs büyütme spreyi bile getirttim onu da kullandım o da masal çıkdı.boşuna paranızı sokağa atmayın arkadaşlar.neysek oyuz işte.selamlar

gercekten oyle olmustu:teytey: yoğurtla yiyodum gunde 2 defa.hatta dedim ki kendi kendime desteklilerle kaç cm gelioki acaba dedim,bi baktım 85 cm. e o zaman 2 3 cm buyuse tam olcak dedim ama doldurmak için sanırım 90 cm falan olmalı cewresi ki oyle taşsın da sucuk gibi durmasın
ama benimki daha 80 cm falan olmalı karışımdan sonra hiç ölçmedim ve tekrar küçüldüğünü düşünüyorum.çünkü başlangıçta 80 cm idi:uhm:

karisimin bursadaki aktarin karisimi canim? ondan ben de kullaniyorum 40 gun felan oldu ama oyle abartili bi buyme goremiyorum. 1.5 cm buyumus sadce

arkadaslar bu bursadakı karısım ne ögrenebılırmıyım?ya ben bu dogal yöntemlerle büyütmek istıyorum..daha hıc bırsey denemedım ama kesın bırsey bulamıyorum kıbenneyaptımki

size saw palmetto da kullanmıştım eskiden anlatmişmiydim bunu.sonra hala yumurtlama donemim cok ağrılı gecio.ayın ortası yani doktara gittim bayağı ii yumurtladığına işarettir bu dio ama gelde bana sor sen.ağrım bi haftaya yakın suruo ondan sonraki hafta da zaten adet oluorum bi hafat bittikten sonra bi hafta mola ve sonra gene ay ortası yumurtlama sancıları.ya ben o hapları nasıl kullanım ne salağim ha:mymeka:vucudumu bozdum resmenÇok üzgünüm çoookaslında bursa karışımı pek içimden gelmio ama arada bi yiyorum işte. şimdi bide haberlerde makyaj ve alkol buyutuo die duydum:uhm:yahu ben makyajdan once daha mı duzdum yoksa da ben farketmedim:uhm:ama alkol almam şimdi sacma sebepler için.
zaten allaha isyan eder gibi oldum bu uğraslarımla bi de harama el uzatamamyasakkelime

mrh kızlar uzun zamandır yoktum şimdi yazdıklarınızı okudum ben iki kutu albress üç kutu breast gain bir kutu oestro krem ve bunlardan sonra küç rezene ada çayı herşeyi denedim ama nafile hiç büyüme olmadı aksine daha da kötü oldu diyebilirim. arkadaşlar ben bu hapları kullanırken kafein alınmaması gerektigini bilmiyordum ve malesef ben aşırı çay kahve sıgara içiyorum bu hapların etkisini azaltan en önemli üç maddede bunlar bunu sonradan ögrendim şimdi sıgarayı bırakmayı düşünüyorum kahve ve çay içmeyide çok çok azaltcam ve tekrar bir kaç kutu daha hap kullanmayı düşünüyorum o zamanda yine büyüme olmazsa ki inş olur tek çare silikon olacak.

canim ben cay.kahve, siqara hic ama hic icmiyorum...yani cayla kafveyi belki senede bir neyse ama siqara hic yok. ve goguslerimi buyutmek icin kuc, aktarin karisimi cok ugrasiyorum, kendimce 1.5 cm buyudugunu sanmistim ama cok yakin arkadasim (bayan) var, dun onda kalmistim, bakinca goguslerin sanki biraz daha porsmus, hic yok gibi duruyor dedi ve su an cok ama cok uzgun ve gendimi mutsuz hissediyorum. gercekten moralim cok bozuldu.

porsumüş mu :1shok: yok artık abartmış o da belki de seni cekemıodur.allahaşkına 35 40 a gelmeden pörsume olurmuymus hiç.bence sen onun dediklerine hiç kulak asma.eger kendini kotu hissediosan sıkılastırıcı krem falan al ama tekrar soyluorum bence abarttiği kadar yoktur canım kafana sakın takma:1closedeyes:
neyse bu arkadaşon bana halamın dediği bi sözü hatırlattı
ARKADAŞ ARKADAN GELEN TAŞ DEMEKTİR der canım halam benim:asigim:

tuanacım hiçüzme sen kendini..o arkadaşın biliyorsa senin uğraştığını bu konuylasikolojik olarak öyle düşünmüş olabilir yada seninle bi sorunbu olabilirÇok üzgünüm çoookkendimce diyorsun sen kendin ölçmedinmi onu tahmini olarak 1.5 cm büyüdü demedinki ölçtün sonuçta....pörsümemiştir o belki derin yumuşamıştır içleri dolmaya falan hazırlanıyodur bitanem,aybegümün dediği gibi daha yaşın ne ki senin hem çocuk doığurmuş olsan neyseyerimsenibenoyüzden hiç sıkma canını desin o boşver biz senin yanındayız:1hug:Şeniz:enbuyukkk:

arkadaşlar sitenin birinde rimifem ~120 ytl ye kadar dusmus:1shok:cok mutlu oldum valla insallah bu kampanya biraz daha uzun surer:çok üzgünüm:
öğrencilik zor ya offff

kızlar umudunuzu kırmak ıstemem ama bu sıtede kucuk gogusle ılgılı cooook konu acıldı ve o kadar sey denendıkı hadı bu sefer buyur dıye ama ınanın hıc bırı olmadı hatta bır dr.yazısını okudum bu olayla ılgılı ama takmadım bende kuc kullandım ama nafıle sızede yazayım okuduklarımı;bu tur ılaclar horman icerıp hormonlarınızı alt ust eder ne kadar dogal densede yınede dogal degıller ve bastan kucuk olan gogusler bu tur ılaclarla kremlerle buyumez tek yolu maalesefkı sılıkondur yazmıs...
bence bunlara verdıgınız paraları kenara koysanız sılıkon paranız cıkar ha korkuyorum dersenız o zaman amelıyat gecırmıs arkadasların topıgını okuyun rahatlarsınız..o kadar korkulacak bısey degıl
Ben sımdı paramı bırıktırıp amelıyat olacagım gunu beklıyorum...
sevgıler...

bence denemekte fayda war...her bünye farklı çünkü..ben şimdi hap almayı düşünüyorumm yasarım buraya kullanıncaa inş. ii şeyler yasarım :)

silikon beni korkutuyo.ameliyat netice de,adı bile soğuk.öbür ay inş. alır da başlarım.ama su an bursadan olan karısımı bitirmek zorundayım:1ninca:ama her neticeyi yazcam size.once su karısım bitsinjeyyaraslında brezilya da da baksanıza bizim gibiler makbul:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…