- Konu Sahibi BenAybegum
-
gercekten oyle olmustu:teytey: yoğurtla yiyodum gunde 2 defa.hatta dedim ki kendi kendime desteklilerle kaç cm gelioki acaba dedim,bi baktım 85 cm. e o zaman 2 3 cm buyuse tam olcak dedim ama doldurmak için sanırım 90 cm falan olmalı cewresi ki oyle taşsın da sucuk gibi durmasın
ama benimki daha 80 cm falan olmalı karışımdan sonra hiç ölçmedim ve tekrar küçüldüğünü düşünüyorum.çünkü başlangıçta 80 cm idi:uhm:
mrh kızlar uzun zamandır yoktum şimdi yazdıklarınızı okudum ben iki kutu albress üç kutu breast gain bir kutu oestro krem ve bunlardan sonra küç rezene ada çayı herşeyi denedim ama nafile hiç büyüme olmadı aksine daha da kötü oldu diyebilirim. arkadaşlar ben bu hapları kullanırken kafein alınmaması gerektigini bilmiyordum ve malesef ben aşırı çay kahve sıgara içiyorum bu hapların etkisini azaltan en önemli üç maddede bunlar bunu sonradan ögrendim şimdi sıgarayı bırakmayı düşünüyorum kahve ve çay içmeyide çok çok azaltcam ve tekrar bir kaç kutu daha hap kullanmayı düşünüyorum o zamanda yine büyüme olmazsa ki inş olur tek çare silikon olacak.
canim ben cay.kahve, siqara hic ama hic icmiyorum...yani cayla kafveyi belki senede bir neyse ama siqara hic yok. ve goguslerimi buyutmek icin kuc, aktarin karisimi cok ugrasiyorum, kendimce 1.5 cm buyudugunu sanmistim ama cok yakin arkadasim (bayan) var, dun onda kalmistim, bakinca goguslerin sanki biraz daha porsmus, hic yok gibi duruyor dedi ve su an cok ama cok uzgun ve gendimi mutsuz hissediyorum. gercekten moralim cok bozuldu.
canim ben cay.kahve, siqara hic ama hic icmiyorum...yani cayla kafveyi belki senede bir neyse ama siqara hic yok. ve goguslerimi buyutmek icin kuc, aktarin karisimi cok ugrasiyorum, kendimce 1.5 cm buyudugunu sanmistim ama cok yakin arkadasim (bayan) var, dun onda kalmistim, bakinca goguslerin sanki biraz daha porsmus, hic yok gibi duruyor dedi ve su an cok ama cok uzgun ve gendimi mutsuz hissediyorum. gercekten moralim cok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?