grip oldummmmmmm....yardım....

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
kızlaar 2 günür giribim.doktor tylohot diye bir toz var onu kullanabilirsin dedi.aha 2 kere içtim.aradaa parol içiyorum.ama içim hiç rahat değil.siz naptınız?

kızlaar 2 günür giribim.doktor tylohot diye bir toz var onu kullanabilirsin dedi.aha 2 kere içtim.aradaa parol içiyorum.ama içim hiç rahat değil.siz naptınız?

canım benim,öncelikle geçmiş olsun..ya hepmi aynı gider hamileliğimiz bende gripten yeni kalktım:)))
sana bomba bir tarif vereyim.tylot falan içme gerekmedikçe.
şimdi guzel sulu 1 adet limonu sıkıyorsun bardağa.İçine 1 tatlı kaşığı bal döküyorsun.üstünede sıcak su ekleyip bardağı dolduruyorsun.tadıda cok hoş oluyor.gunde 2-3 kez iç bunu.bende bununla ayağa kalktım canım.ki gercekten cok ağır bir gripti...senide kaldırır 2 gune ayağa...

canım cok gecmıs olsun. duygunun verdıgı tarıfı verıcektım bende o super bı karısım hemen deva oluyor ınsana valla. bıde ıhlamur ıc bol bol. kaynatırken ıcıne lımon,mandalına,elma gıbı meyveler de atabılırsın bı nevı bıtkı-meyve cayı karısımı oluyor ve ınan ıyı gelıyor. bol bol dınlen. acıl sıfalar dılıyorum...

gecmıs olsun. umarım en kısa surede duzelırsın. bencede dogal yoldan ıyılesmeye calıs.. meyve ye bol bol dıycem ama senın bulantılarında suruyordu dımı... nasıl oldu bıraz olsun yemeye basladın mı??

zaten arkadas çok guzel tarif etmisler bende katiliyorum verdiklere tarife ve bol bol dinlenmek
Gecmis olsun. Allah koruusn meleklerinizi ins..

canım geçmiş olsun.ben de yeni yeni atlatıyorum.ama bi yakalayınca bırakmıyor en ufak bi boşlukta yapışıyor.çünkü metabolizmamız zayıflıyor.ben ateşlenmeye başlayınca doktora gittim ateş düşürücü verdi zararsız.ateş daha zararlı bebeğe.onun dışında bişe kullanma dedi.ben bir dilim limon 1 2 dilim elma kaynatıp içine 2 3 kaşık bal koyup içtim.bunu tavsiye etti.ii geliyor.arada boğaz agrın da varsa ılık ballı süt yap.kuşburnu da ii geliyor.ben 1hafta sırayla hepssini içtim.kendime getirdi.acil şifalar diliyorum.bide istirahat önemli!!

gecmıs olsun. umarım en kısa surede duzelırsın. bencede dogal yoldan ıyılesmeye calıs.. meyve ye bol bol dıycem ama senın bulantılarında suruyordu dımı... nasıl oldu bıraz olsun yemeye basladın mı??

sağol canım. evet devam ediyor.sabahları ve gece çok oluyor özellikle.çalıştığım okul çok uzak ve yolu çok kötü.okuldan gelince de mahvoluyorum. eskisine göre daha iyiyim ama.sanırım alıştım artık. iştahım hala yok.ne zaman gelecek bilmiyorum.

canım benim,öncelikle geçmiş olsun..ya hepmi aynı gider hamileliğimiz bende gripten yeni kalktım:)))
sana bomba bir tarif vereyim.tylot falan içme gerekmedikçe.
şimdi guzel sulu 1 adet limonu sıkıyorsun bardağa.İçine 1 tatlı kaşığı bal döküyorsun.üstünede sıcak su ekleyip bardağı dolduruyorsun.tadıda cok hoş oluyor.gunde 2-3 kez iç bunu.bende bununla ayağa kalktım canım.ki gercekten cok ağır bir gripti...senide kaldırır 2 gune ayağa...

sağol canım. ddediğin karışımı ben de eşime yapıyordum hep.o da gripti.ben de içiyim artık. midemi bulandırır iye korkuyordum..sana da çok geçmiş olsun.

sağol canım. ddediğin karışımı ben de eşime yapıyordum hep.o da gripti.ben de içiyim artık. midemi bulandırır iye korkuyordum..sana da çok geçmiş olsun.

canım limonunu bol koyarsan mideni buladırmadığı gibi,bulantınıda keser.Ben midem bulandıkça bir çorba kaşığına limon sıkıp bir dikişte içiyorum.çok iyi geliyor...

X