- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
- Konu Sahibi esraseyhan
kızlaar 2 günür giribim.doktor tylohot diye bir toz var onu kullanabilirsin dedi.aha 2 kere içtim.aradaa parol içiyorum.ama içim hiç rahat değil.siz naptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar 2 günür giribim.doktor tylohot diye bir toz var onu kullanabilirsin dedi.aha 2 kere içtim.aradaa parol içiyorum.ama içim hiç rahat değil.siz naptınız?
gecmıs olsun. umarım en kısa surede duzelırsın. bencede dogal yoldan ıyılesmeye calıs.. meyve ye bol bol dıycem ama senın bulantılarında suruyordu dımı... nasıl oldu bıraz olsun yemeye basladın mı??
canım benim,öncelikle geçmiş olsun..ya hepmi aynı gider hamileliğimiz bende gripten yeni kalktım:)))
sana bomba bir tarif vereyim.tylot falan içme gerekmedikçe.
şimdi guzel sulu 1 adet limonu sıkıyorsun bardağa.İçine 1 tatlı kaşığı bal döküyorsun.üstünede sıcak su ekleyip bardağı dolduruyorsun.tadıda cok hoş oluyor.gunde 2-3 kez iç bunu.bende bununla ayağa kalktım canım.ki gercekten cok ağır bir gripti...senide kaldırır 2 gune ayağa...
sağol canım. ddediğin karışımı ben de eşime yapıyordum hep.o da gripti.ben de içiyim artık. midemi bulandırır iye korkuyordum..sana da çok geçmiş olsun.