- 1 Eylül 2014
- 26.096
- 30.460
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetten 10 gün evvel falan almıştımYapabilir bence, ben adetliyken ağrı kesici bile alsam adetim kesilir. Mevsim geçişlerinde de birkaç gün oynayabilir tarih.
Evet canım 1-2 gün sapma yapabiliyor. Doktorlar hayır desede bende 2 gün gecikme yapıyor genelde.Merhaba hanımlar mutlu haftalar herkese benim bir sorum olacaktı konuyu nereye açacağımı bilemedim .
Geçtiğimiz haftalarda şiddetli bir grip geçirdim şu an adet gecikmesi yaşıyorum . Antibiyotik adet gecikmesi yapar mı bilginiz var mı ?
Ben hiç olacak gibi DeğilimBu ay benim de gecikti 1 hafta hemde
Su an olucak gibiyim![]()
Ben 4-5 gün kullanmıştım antibiyotik bir de sabah akşam şu an 1 hafta gecikti benimEvet canım 1-2 gün sapma yapabiliyor. Doktorlar hayır desede bende 2 gün gecikme yapıyor genelde.
Canım ben diş için sadece 2 gün kullandığımda 1- 2-3 gün sapma yapıyordu. Ama seninki normal + mevsim geçişlerindeyiz havalar bi ısınıyor bi soğuyor yani dengemizin şaşması çok normal,adet belirtilerin var mı?varsa Yakında olacaksın demektir.Ben 4-5 gün kullanmıştım antibiyotik bir de sabah akşam şu an 1 hafta gecikti benim
Yok şu anda belirti falan daCanım ben diş için sadece 2 gün kullandığımda 1- 2-3 gün sapma yapıyordu. Ama seninki normal + mevsim geçişlerindeyiz havalar bi ısınıyor bi soğuyor yani dengemizin şaşması çok normal,adet belirtilerin var mı?varsa Yakında olacaksın demektir.
Canım bi doktora gitsen allah korusun kist falan olabilir belki ama bence mevsim geçişlerinden olabilir büyük ihtimalle ondandırYok şu anda belirti falan da![]()
Yok tutmadim ...bende de bu sabaha kadar belirti yoktuBen hiç olacak gibi Değilim![]()
Oruç falan tuttuysan o da vücudun dengesini Değiştiriyor ondan da olabilir .
Benim genelde hep böyle oynamalı olur bekleyeceğim artık yaCanım bi doktora gitsen allah korusun kist falan olabilir belki ama bence mevsim geçişlerinden olabilir büyük ihtimalle ondandır
SağolunAntibiyotikler sağolsun hastalık yapan bakterilerle iyi bakterileride öldürdüğü için hormonları etkiliyor adet düzenini bozabiliyor .Her zaman olduğunuzdan daha kısada sürebilir geldiğinde.Bu arada geçmiş olsun :)
İnşallah olursun canım bi an önceBenim genelde hep böyle oynamalı olur bekleyeceğim artık ya
Inşallahİnşallah olursun canım bi an önce