Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikme yapıyor evet benimkini 1 hafta falan geciktirmisti tam düğün öncesi doğum kontrol hapına başlamayı planlarken baya aksakliklar yasamistim. Doktora danistigimda antibiyotik adet geciktirir demisti
Merhaba hanımlar mutlu haftalar herkese benim bir sorum olacaktı konuyu nereye açacağımı bilemedim .
Geçtiğimiz haftalarda şiddetli bir grip geçirdim şu an adet gecikmesi yaşıyorum . Antibiyotik adet gecikmesi yapar mı bilginiz var mı ?
Merhaba hanımlar mutlu haftalar herkese benim bir sorum olacaktı konuyu nereye açacağımı bilemedim .
Geçtiğimiz haftalarda şiddetli bir grip geçirdim şu an adet gecikmesi yaşıyorum . Antibiyotik adet gecikmesi yapar mı bilginiz var mı ?
bende de yapti 23 gun gecikmeli adet oldum ki hic sasmaz di adetlerim sanirim bazi bizim gibi hassas bunyelerde gecikme yapiyor bence mide ilaci bile icsem duzenimi bozuyor