- 19 Kasım 2013
- 18.674
- 33.661
- 798
Bakip özel mesajla gondereyim olurmu? Ama altyazı yoktu dedigim gibi.ay nerede var lütfen bana linkini atar mısın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakip özel mesajla gondereyim olurmu? Ama altyazı yoktu dedigim gibi.ay nerede var lütfen bana linkini atar mısın :)
nete düştü canım ya ben geçenlerde görmüştüm grupta paylaşmışlardı :)nete düşerse allah rızası için söyleyiverin de sinema olmayan yerde yaşayan benim gibi fıkaralar da faydalansın
Bekle beniTamam merakla bekliyorum. Ben bir merak bir heyecan gittim.pisman değilim ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Hadi bakalım.
Ama bu filme göre kitap daha güzel.kitap okumayı sevmediğim için yarısına kadar okudum en son kaldığım yer kız mutfakta yemek yapıyodu :) sonunu çok merak ediyorum oy yüzden flimine gidicem mutlaka umarım güzeldir flimi
sen diğer serileri okudun mu? zannımca okudunAmann şu erkekleri anlamıyom ben, banane milletten...
Ben yarın gidicem erkek arkadaşımla
KİTAP HARİKAYDI DİMİİİ EWETTTAma bu filme göre kitap daha güzel.
3 kitabıda soluksuz okudum, filme bayilmadım.
Grinin Elli Tonusen diğer serileri okudun mu? zannımca okudun
Kızz sinemada izlesenizeee burdan zevkli olmaz ki
bende nete düşerse izlicek olanlardanım malum filme annemi alıp gidemem o filme normal arkadaşımlada gidemem :)Kızz sinemada izlesenizeee burdan zevkli olmaz ki
Bakip özel mesajla gondereyim olurmu? Ama altyazı yoktu dedigim gibi.
hey maşallah kim tutar seniGrinin Elli Tonu
Karanlığın Elli Tonu
Özgürlüğün Elli Tonu
nete düştü canım ya ben geçenlerde görmüştüm grupta paylaşmışlardı :)
Gonderdim. Sanirim altyazi koymuslar icerige bakmadim ama aciliyor.altyazı problem değil anlayabilecek kadar ingilizcem var yeter ki olsun :)
BekliyorumBekle beni
Gonderdim. Sanirim altyazi koymuslar icerige bakmadim ama aciliyor.
iyi seyirler.
hey maşallah kim tutar seni
Bekliyorum
Rica ederim, iyi seyirlerçok makbule geçti teşekkür ederim :)
Kız filmi komple mi yanii gösteriyorrrGonderdim. Sanirim altyazi koymuslar icerige bakmadim ama aciliyor.
iyi seyirler.
EvetKız filmi komple mi yanii gösteriyorrr
Şu an çatlıyorum ama izlemicem