• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grinin Elli Tonu :)

Ben dün gittim filmine üçlemeleri de okumuştum ve merak ettim kitabı filme nasıl yansıtacaklar diye. Arkadaşımla gittik filme kitabı da birlikte okumuştuk zaten ben beğendim oyuncularda bence tam oturmuş role :confused: Tavsiye ederim :KK49:

bende gilmi izledim ve pek prnografik bulmadım. gayet tutkulu bi aşk filmiydi. kitabını okumama rağmen hayal kırıklığı yaşatmadı tavsiye ederim..

bazıları durağan demiş ama fazlası abartıya kaçardı

Kızlarr bu kitabı okuyanınız war mı?

Ben okudum ve şu an sonuncu kitaptayım..

Hiç bitmesin istiyorum kitap, erotik bir kitap ama aynı zamanda da çok güzel bir "aşk" var anlatılan..
Öyle bir aşka sahip olmak isterdim :KK68:

14 şubatta da filmi gösterime girecek sabırsızlıkla bekliyorum :confused:
Ilk çıktığında okumuştum. Kitaplıgımın başkösesinde yeri var. Hiç bitmesin istediğim serilerden biriydi fakat filmini sevemedim. Kitaptaki aşkı yansıtmıyor süre kısıtlamasından olsa gerek yüzeysel olmuş. Kitaptan aldığım hazzı alamadım filmden. Beklentimi karşılamadı.

Ilk çıktığında okumuştum. Kitaplıgımın başkösesinde yeri var. Hiç bitmesin istediğim serilerden biriydi fakat filmini sevemedim. Kitaptaki aşkı yansıtmıyor süre kısıtlamasından olsa gerek yüzeysel olmuş. Kitaptan aldığım hazzı alamadım filmden. Beklentimi karşılamadı.
Ben daha filme gitmedim ya cidden kötü mü okadar o_O

Hayatımda okuduğum en dokunaklı aşk romanı, çoğu kişi içinde geçen erotik sahneler yüzünden belki de kitapların tamamını okumadan seriyi yanlış değerlendiriyor. Evet çok cesur sahneler var ve bu sahnelerde baya ince ayrıntılara inilmiş ancak diğer yandan bu sapkın ilişkiyi yaşayan iki kişi arasında büyük bir aşk var ve birbirlerine duydukları muhtaçlık, hassasiyet mükemmel! "Kitabı okurken neye odaklandığınız önemli" demeyeceğim çünkü bu kitaptan sonra cinselliğe olan bakışım bile değiştiti 2. kitaba başladığımda o sahneler beni rahatsız etmekten ziyade mutlu ediyordu kendimi sanki; gerçek ve geçmişten gelen sancılarla çevrili, aşık bir çifti gizli gizli anahtar deliğinden izliyormuş gibi hissettim. Seksin aslında ne kadar aşk olduğunu gördüm... tükaka dediğimiz herşeyin aslında ne kadar normal olduğunu fark ettim (sado-mazo) sahnelerinden bahsetmiyorum elbette ama bana çok sıcak ve çok gerçek geldi. Ve sona ulaştığınızda asıl noktanın kırmızı olamadığını görmeniz, o bütün s&m sahnelerini bir anda bambaşka bir bakış açısıyla görmenizi sağlıyor. Filmin kitap kadar çarpıcı olacağını düşünmüyorum ama yine de merakla bekliyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben daha filme gitmedim ya cidden kötü mü okadar o_O
Beklentiye göre değişir ama kesinlikle kitaptan aldığım tadın yanina bile yaklasamaz, hızlandırılmış gibi bir tuhaf geldi açıkçası bana. Kitapta daha bir aşk doluydu anlatım, burda erotizm ağır basmış sevemedim.
Internete düşer yakında, hatta muhtemelen düşmüştür bulursanız netten izleyin ona göre karar verin derim ben.

Ben dün gittim filmine üçlemeleri de okumuştum ve merak ettim kitabı filme nasıl yansıtacaklar diye. Arkadaşımla gittik filme kitabı da birlikte okumuştuk zaten ben beğendim oyuncularda bence tam oturmuş role :confused: Tavsiye ederim :KK49:
bende gilmi izledim ve pek prnografik bulmadım. gayet tutkulu bi aşk filmiydi. kitabını okumama rağmen hayal kırıklığı yaşatmadı tavsiye ederim..

bazıları durağan demiş ama fazlası abartıya kaçardı
Ben de yarın gideceğim filmee merak ediyorum yaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8:

Beklentiye göre değişir ama kesinlikle kitaptan aldığım tadın yanina bile yaklasamaz, hızlandırılmış gibi bir tuhaf geldi açıkçası bana. Kitapta daha bir aşk doluydu anlatım, burda erotizm ağır basmış sevemedim.
Internete düşer yakında, hatta muhtemelen düşmüştür bulursanız netten izleyin ona göre karar verin derim ben.
Yokya ben internete düşmesini felan beklemem, sinema solanunda izlemek istiyorum ya :KK12:

kitabını okudum ama filmine gitmedim nişanlım tarafından yasaklı gidemiyorum filme zaten diğer kitaplarınıda okuyamadım merakta etmiyor değilim hani :mad::rolleyes:

nete düşerse allah rızası için söyleyiverin de sinema olmayan yerde yaşayan benim gibi fıkaralar da faydalansın :KK53:

kitap okumayı sevmediğim için yarısına kadar okudum en son kaldığım yer kız mutfakta yemek yapıyodu :) sonunu çok merak ediyorum oy yüzden flimine gidicem mutlaka umarım güzeldir flimi

kitap okumayı sevmediğim için yarısına kadar okudum en son kaldığım yer kız mutfakta yemek yapıyodu :) sonunu çok merak ediyorum oy yüzden flimine gidicem mutlaka umarım güzeldir flimi
Ohoooo kız mutfakta yemekte yapıyordu başka şeyler de yapıyorduuu gittt gittt filme sen :KK70::KK70:

Back