• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grinin Elli Tonu :)

Merhaba kızlar :KK52:
Kitabın okuyucusu olarak filmi izledim ve hiiiç beğenmedim :KK43::KK43:
Kitapta okuyup görmek istediğim o kadar coook sahne vardıkı hiç birini göremedim..beklentilerimin kesinlikle altındaydı :KK43::KK43:

Merhaba kızlar :KK52:
Kitabın okuyucusu olarak filmi izledim ve hiiiç beğenmedim :KK43::KK43:
Kitapta okuyup görmek istediğim o kadar coook sahne vardıkı hiç birini göremedim..beklentilerimin kesinlikle altındaydı :KK43::KK43:
Ama öyle böyle sahneler vardı ki kitapta süre kısıtlı hangi birisini koysunlar ki filme dimi ama...

Kiii filmin 2.si ve 3.süde yapılacak....

Sırada Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu var :KK8:

Orda sırf cinsellik değil aralarındaki aşk sevgide anlatılıyor...

Ama öyle böyle sahneler vardı ki kitapta süre kısıtlı hangi birisini koysunlar ki filme dimi ama...

Kiii filmin 2.si ve 3.süde yapılacak....

Sırada Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu var :KK8:

Orda sırf cinsellik değil aralarındaki aşk sevgide anlatılıyor...

keşke 5 saat film olsaydı ya :D ne güzel olurdu o zaman benim de görmek istediğim çok sahne vardı ama çok yüzeysel kalmış

keşke 5 saat film olsaydı ya :KK70: ne güzel olurdu o zaman benim de görmek istediğim çok sahne vardı ama çok yüzeysel kalmış
Hea benimde aklımda kalan çok sahneleri warr oyy oyy :KK70:

Zaten filmin hepsi yapılsın sonra cd veya dvd olarak satışa geçiyorya hemen alacağımm :KK53::KK53:

filme gidip Grey'e aşık olup eve döndüm sonra film internete düşmüş.

içinden erotizmi çıkartırsanız geriye türk filmi konusu kalıyor vakit kaybı değil okunmalı izlenmeli :)

kitabın önce serisi bir haftada okumus aynı zamanda filmine gitmiş biri olarak sölüyorum film izlemeye değmez kitabini muhakkak okuyun alamıyorsanız e kitap olarak indirin bir çok sitede var zaten film sadece görselden ibaret , duygulardan yoksun

kitabın önce serisi bir haftada okumus aynı zamanda filmine gitmiş biri olarak sölüyorum film izlemeye değmez kitabini muhakkak okuyun alamıyorsanız e kitap olarak indirin bir çok sitede var zaten film sadece görselden ibaret , duygulardan yoksun

Tek basına Jamie Dornan bile yeter filmi izletmeye.

kitabını okumadan mı izlediniz okumuş olsaydınız kitapta anlatılan grayin fiziksel özelliklerine matt bomer daha cok uyduğu anlardınız

kitabını okumadan mı izlediniz okumuş olsaydınız kitapta anlatılan grayin fiziksel özelliklerine matt bomer daha cok uyduğu anlardınız

Tüm seriyi okudum. Film cekilmeden önce matthew bomer yakıstırıldıgında nefret ettim hatta. Hiç beğenmediğim bir tip. İyi ki olmamış. Gri gözleriyle Jamie Dornan mukemmel yakısıyor sadece biraz kibar kalıyor sanırım aksanıyla alakalı. ama yine de iyi ki jamie olmuş.
2.seride oynamayacak diye söylenti cıktı kahroldum o derece.

sizin oyunucuya hayranlığınız var sanırım hemide bayağı bi filmde gray gibi ne sert ne soğuk nede şaşkın bakışlara sahip degildi adamın suratından sempatiklik akıyo hoş bi tip ama bence oyunculuğu olmamış fazla yumuşak mı kalmış ne grey ruh halini anlatamamıstı haksız mıyım ama matt le çekilen ilk fragmanlarda işte bu dediğim olmuştu bende jamıe yle hayal kırıklığına uğradım açıkçası

matt gay işte valla yazık olu dünya kadınlarına böyle bir yakışıklılık yok ya! bari bi hemcinsim faydalansaydı da imrenerek baksaydık :)

Kitaptaki Christian'a aşık olup, gerçek hayatta onun yatakta istediklerinin 10da 1ini isteyen adama sapık muamelesi yapılması da büyük ironi : )

Back