- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
O kadarına Türkiye dayanmaz diyorsun.
Öyle olsa ben de gitmezdim ama Grey rolündeki çocuk çok fena çok
Kesşn dayanmazdı diyorum o kadarr..
Grey kitapta kızıl saçlı ama,filimde öyle değil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarına Türkiye dayanmaz diyorsun.
Öyle olsa ben de gitmezdim ama Grey rolündeki çocuk çok fena çok
cnm nete düşmüş haber vereyim dedim ben az sonra izlicemsinema var mı diye bi sorsana önce
cnm nete düşmüş haber vereyim dedim ben az sonra izlicem
yazıyorum ozelden
Bana da gönderiri misincnm nete düşmüş haber vereyim dedim ben az sonra izlicem
yazıyorum ozelden
tabi cnm yolluyorumBana da gönderiri misin
Ama öyle böyle sahneler vardı ki kitapta süre kısıtlı hangi birisini koysunlar ki filme dimi ama...Merhaba kızlar
Kitabın okuyucusu olarak filmi izledim ve hiiiç beğenmedim
Kitapta okuyup görmek istediğim o kadar coook sahne vardıkı hiç birini göremedim..beklentilerimin kesinlikle altındaydı
Ama öyle böyle sahneler vardı ki kitapta süre kısıtlı hangi birisini koysunlar ki filme dimi ama...
Kiii filmin 2.si ve 3.süde yapılacak....
Sırada Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu var
Orda sırf cinsellik değil aralarındaki aşk sevgide anlatılıyor...
Hea benimde aklımda kalan çok sahneleri warr oyy oyykeşke 5 saat film olsaydı ya ne güzel olurdu o zaman benim de görmek istediğim çok sahne vardı ama çok yüzeysel kalmış
kitabın önce serisi bir haftada okumus aynı zamanda filmine gitmiş biri olarak sölüyorum film izlemeye değmez kitabini muhakkak okuyun alamıyorsanız e kitap olarak indirin bir çok sitede var zaten film sadece görselden ibaret , duygulardan yoksun
kitabını okumadan mı izlediniz okumuş olsaydınız kitapta anlatılan grayin fiziksel özelliklerine matt bomer daha cok uyduğu anlardınız