• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grinin Elli Tonu :)

LiLyaNa_

Koç Kadını ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
17.962
5.410
198
Kızlarr bu kitabı okuyanınız war mı?

Ben okudum ve şu an sonuncu kitaptayım..

Hiç bitmesin istiyorum kitap, erotik bir kitap ama aynı zamanda da çok güzel bir "aşk" var anlatılan..
Öyle bir aşka sahip olmak isterdim :KK68:

14 şubatta da filmi gösterime girecek sabırsızlıkla bekliyorum :confused:

Ben de okumak istiyorum ama bulamadım ya kitapçlar da bir de gidip kitap ismi sormak zor geliyor açıkcası malum belli konusu.
Film mi olucakmış bak bunu duyduğum iyi oldu :KK31:

kitapla ılgılı bi dert bul hemen,tasınmadan:))

bende alıp okuyacam,çok methini duydum..

herkes adama asık olmuş kıtaptaki..yeni Bi ask yasıcaz bellıkı..ama kız çok malmış..

twilight serisini okuyup etkılenen bı kız yazmış bu romanları..olaya bak,sımdı onun kıtapları kapış kapış

kitapla ılgılı bi dert bul hemen,tasınmadan:))

bende alıp okuyacam,çok methini duydum..

herkes adama asık olmuş kıtaptaki..yeni Bi ask yasıcaz bellıkı..ama kız çok malmış..

twilight serisini okuyup etkılenen bı kız yazmış bu romanları..olaya bak,sımdı onun kıtapları kapış kapış
Bak benim profil resmim varya, kitaptaki karakter o işte..
O resimde 14 şubatta gösterime girecek olan bir kareden alıntı resmi çok yakışıklı :confused:

Kitappla ilgili derdim ise çokk bağımlılık yaptı, kopamıyorum yardım edinn :KK53:

O resimde 14 şubatta gösterime girecek olan bir kareden alıntı resmi çok yakışıklı :confused:

Kitappla ilgili derdim ise çokk bağımlılık yaptı, kopamıyorum yardım edinn :KK53:

Fragmanına şimdi baktım ama alt yazılı :KK43:

kaç kıtaptan oluşuyor..bıldıgım 2 tane,başka varmıydı

EROTİK OLUPTA LİLYANA OKUMAZ MI HİÇ:KK19::KK19::KK19::KK19:
YATMADAN ÖNCE 100 FIRÇA DARBESİ Nİ OKUDUM BENDE:KK28::KK28::KK28:

Back