gri - siyah koltuk takımı

güzel fikir ama benim koltukları tonu daha koyu :( perdelerim kırık beyaz tül kruvaze bide gri renk fon perdem var. ama fonları kaldırcam kruvaze tül ile birlikte çok abartılı oldular :((

kruvaze tüle fon ilk defa duydum... herey sade daha güzeldir o fonları çıkarp evin başka bir odasında değerlendirmenizi tavsıye ederim uymuyor koltuklara dıye hemen çıkarıp bir köşeye koymayın :) güzel kombinlenırse örneğin mercan rengi ya da şeker pembeyle harıka bir yatak odası ya da çock odası kombinasyonu oluşturabılır :)

keşkekoltuklarınızı gri syh yerıne gri beyz yağtırsaydnz ayrıca resm de ekleseydınz dha rahat çözm üretebılırdık size. her cmn da eşya alacaklara tavsıyem mınderlı kırlentlı ve açık renk terch etmelerı renk değişimi her zmn çkkolay oluyor çıkartıp yıkaması da aynı şeklde .. bnce dğeiştirebılıyorsanzyh yerlerını kaplattırın ya da kenarları lastklı tamamen yüzeyi kaplayan örtülerdne diktirin çk sıkı olsn alstıklerı o zmn bllı olmz örtü olduğu :)

BEn evlenirken koltuk tAkımını beyaz yemek odasını siyah aldım. Beyaz aldığıma bin pişman oldum. İki gün de temizliyorum. Bir günde kirleniyor. Yıldim resmen. Oğlum bitirecek yırtsa diye bekliyorum. Gri siyah koltuk takımı istiyorum artık. Yeni Hali aldım ama o da beyaz siyah beyaz ağırlıklı. Beyaz Hali zor olur biliyorum ama desene bayıldım. Şimdi koltuklarıma gri siyah yastıklar almak istiyorum arastirmaktayim. Beyaz koltuk mu assslaaaaaaaaa.

BEn evlenirken koltuk tAkımını beyaz yemek odasını siyah aldım. Beyaz aldığıma bin pişman oldum. İki gün de temizliyorum. Bir günde kirleniyor. Yıldim resmen. Oğlum bitirecek yırtsa diye bekliyorum. Gri siyah koltuk takımı istiyorum artık. Yeni Hali aldım ama o da beyaz siyah beyaz ağırlıklı. Beyaz Hali zor olur biliyorum ama desene bayıldım. Şimdi koltuklarıma gri siyah yastıklar almak istiyorum arastirmaktayim. Beyaz koltuk mu assslaaaaaaaaa.

galiba senin oturma yerlerı de beyaz. kollları beyaz deri mobilyaların temizliği kumaş kollu koltuklara göre daha kolay oluyor kumaş kollu koltukları sildiğiniz zaman bir kuruma süresi beklenmesi gerekiyor ama deri öyle değil bulaşık sabunuyla pırıl pırıl oluyor kollar. ayrıca oturma yerleriniz kılıflı mı bilmiyorm ama kılıflıların da temizliği çok kolay yıka kurut geçir çek fermuarını çok basit benim kuzenımın koltuklarının kolları kumaş beyaz ama şeker pembe kol örtüleri var kendisi eklemedi takımın kendisinde vardır oturma yerleri de açık pembe perfuarlı çıkarıp yıkıyor hemen arka yastıkları da fermuarlı temizliği o kadar basit ki :) ben de öyle birşey tercih edeceğim günün birince hem de kılıflı koltuklarda renk değişimi basit olur sıkılıp renk değişimine karar verdiğiniz zaman kılıf rengi değiştirmeniz yeterli olacaktır.

sizin de madem küçük çocuğunuz var hem de beyaz koltuklarınız örtülü kullanın lastikli örtü diktirebilirsiniz o kadar sıkı geçiriliyorki oturma yerıne koltuğun kendi döşemesiymiş gibi duruyor.. çocuğumuz var diye sürekli kirleniyor diye zevklerimizden vazgeçmek zorunda dğeiliz .ayrıca merak ettim canım siyah yemek odasınıntemizliğini nasıl göze alabildin çok parmak izi ve toz toplar.siliyorsun arkanı dönüyorsun hemen kıyafet tüyleri toplanıyor üzerine inanılmaz moral bozucu birşey.

Yok canım siyah mobilyada sıkıntım yok yüzeyi kaygan değil purtuklu gibi o yüzden parmak iz vs belli olmuyor. Koltuklarım klasik o yüzden kılıf olmuyor. Fotografı var ama buraya nasıl yüklerim bilmiyorum

Yok canım siyah mobilyada sıkıntım yok yüzeyi kaygan değil purtuklu gibi o yüzden parmak iz vs belli olmuyor. Koltuklarım klasik o yüzden kılıf olmuyor. Fotografı var ama buraya nasıl yüklerim bilmiyorum

mesaj panelinde insert image butonu vr oradan girip bilgisyrdan seçebilirsin.

bizimde koltuk takımımız siyah deri ve oturma yerleri gri yastıkları bi tarafı deri bi tarafı gri odamküçük olduğu halde hiç karanlık olmadı hatta tatlı pembe renkte çiçek koydum odaya renk kattı ve çok yakıştı sende öyle yapabilirsin tatlım açık renklerle odanın havasını değiştirebilirsin

Back
X