How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Daha iyi gaza gelirsin. Bana da misafir gelse bende şaşırırım düzenimi hak veriyorum sana. Hafta sonu dikkat et o 1 kilo hemen gider emin ol
Aynen canim ya wc rahat cikamadim tikaliyim siskinlik var tartildiktan sonra üc kere wc ciktim belkide daha az kilom bilmiyorum bide hastalik geldi simdi of of .

Gunaydin herkese 🥰
Geçen hafta 59.50
Bu hafta 58.80
Hedefe az kalmıştı ama benim için yine çok iyi reglime 4 gün var çünkü 🤗
1614322872808..jpg

Günaydın herkese
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 71.65
Fark malesef + 750 Gr

Neredeyse verdiğim kilonun hepsini geri aldım ama pes etmiyorum..bu hafta yeniden başlıyorum.tam dikkat etmem gereken dün hiç dikkat edemedim..annem rahatsızlandı tansiyonu yükseldi hastaneye kaldırmak zorunda kaldık.stresten benim tansiyonum da aşırı düştü..ne spor yapabildim ne de yemeğe dikkat edebildim ama hiç önemli değil.onemli olan sağlıklı olmamız..bu hafta daha fazla su içmeye az yemeye ve mutlaka geçen haftaki gibi aksatmadan spor yapmaya özen göstericem..

Eksi çıkanları tebrik ediyorum 🥰
Eminim haftaya eksiyi göreceksin kuzum stres yapma en büyük düşmanımız stres biliyosun 💪💪

Back