Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim ya wc rahat cikamadim tikaliyim siskinlik var tartildiktan sonra üc kere wc ciktim belkide daha az kilom bilmiyorum bide hastalik geldi simdi of of .Daha iyi gaza gelirsin. Bana da misafir gelse bende şaşırırım düzenimi hak veriyorum sana. Hafta sonu dikkat et o 1 kilo hemen gider emin ol
Tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun canımgünaydınn kızlarrr
geçen haftakki kilom 61,300
bu haftaki 60,450
giden 850 gram
çok tşkler kuzumm yavaş yavaş bakalımm inşallah haftaya 59 luları görürüm :)Tebrik ederim emin adımlarla ilerliyorsun canım
HarikasınGünaydın
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Fark: 2.1
Tebrik ederim canım çok güzel benceGunaydin herkese
Geçen hafta 59.50
Bu hafta 58.80
Hedefe az kalmıştı ama benim için yine çok iyi reglime 4 gün var çünkü Eki Görüntüle 2790586
Eminim haftaya eksiyi göreceksin kuzum stres yapma en büyük düşmanımız stres biliyosunGünaydın herkese
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 71.65
Fark malesef + 750 Gr
Neredeyse verdiğim kilonun hepsini geri aldım ama pes etmiyorum..bu hafta yeniden başlıyorum.tam dikkat etmem gereken dün hiç dikkat edemedim..annem rahatsızlandı tansiyonu yükseldi hastaneye kaldırmak zorunda kaldık.stresten benim tansiyonum da aşırı düştü..ne spor yapabildim ne de yemeğe dikkat edebildim ama hiç önemli değil.onemli olan sağlıklı olmamız..bu hafta daha fazla su içmeye az yemeye ve mutlaka geçen haftaki gibi aksatmadan spor yapmaya özen göstericem..
Eksi çıkanları tebrik ediyorum
insaAllah canım başaracağıma inanıyorumEminim haftaya eksiyi göreceksin kuzum stres yapma en büyük düşmanımız stres biliyosun
Gunaydin herkese
Geçen hafta 59.50
Bu hafta 58.80
Hedefe az kalmıştı ama benim için yine çok iyi reglime 4 gün var çünkü Eki Görüntüle 2790586
Ben de inanıyoruminsaAllah canım başaracağıma inanıyorum
Aman bir 80e ineyimde varsin gram gram gitsin64 ü gördün canım harikasın tebrik ederim
Maşallah canım tebrik ederimmm. Bu kiloların tadını çıkar valla kilon düştükçe gram gram zar zor veriyosun. Hızlıca gel aramıza
Ayy beklemiyordumm. Teşekkür ederim adil bir yarıştı :)))Çok üzgünüm ama sen kazanmışsin
Tebrik ederim canım rakibim inşallah haftaya cok çok daha fazlası gider
Deme öyle deme oda çok sinir bozucu oluyorAman bir 80e ineyimde varsin gram gram gitsin
Ay cok guldum yaa keske o kiloda olsaydim