Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım 1 kilo gitmiş çok güzel,Günaydın Kızlaar.
pazartesiden bu güne hiç gram oynamamış. O kadar dikkat edip spor yaptığım halde. Şaşkınım çok fazla. Siz şahitsiniz ya her gün spor yapıyorum. Yeni ilaca başladım bence o ödem yaptı başka hiçbir açıklaması olamaz. Bırakmayı düşünüyorum ilacı valla sinir oldum.
geçen hafta:61.2
Bu hafta : 60.2
Fark -1.000 kilo
Canım çok güzel kilo vermişsin tebriklerGecen hafta :
Kilo:66.6
Bel:81
Göbek:96
Bu hafta:
Kilo:65.7
Bel:79
Göbek:95
Kilo kaybı:900 gram
Kızlar güzel beslensem yazicam ama cabalamama rağmen bir yerden patliyorum ve ya çikolata ya ekmek vs abartiyorum ama bu hafta 2 gün hariç diğer günler en az 30 dk eliptik yaptım onun haricinde beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum elbette ama olmuyor şimdi yeni bir şey deneyeceğim misal acıkınca yemek gibi doyunca bırakmak gibi becerebilirsem ..acıkınca önce şu icicem sonra 5 dk eliptik yapicam hala açsam bir şeyler yerim öyle olabilir belki
Çok geçmiş olsun canım kilo verilir nasılsa, canınız sağolsun yeter ki, hiç üzülmeGünaydın herkese
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 71.65
Fark malesef + 750 Gr
Neredeyse verdiğim kilonun hepsini geri aldım ama pes etmiyorum..bu hafta yeniden başlıyorum.tam dikkat etmem gereken dün hiç dikkat edemedim..annem rahatsızlandı tansiyonu yükseldi hastaneye kaldırmak zorunda kaldık.stresten benim tansiyonum da aşırı düştü..ne spor yapabildim ne de yemeğe dikkat edebildim ama hiç önemli değil.onemli olan sağlıklı olmamız..bu hafta daha fazla su içmeye az yemeye ve mutlaka geçen haftaki gibi aksatmadan spor yapmaya özen göstericem..
Eksi çıkanları tebrik ediyorum
Günaydın kizlar benim bazı sorunlar im vardı o yüzden çok sağlıklı beslenemedim pek bı şey de yiyemedim açıkçası
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 77.7
Fark +100 Gr hiç iyi bir hafta değildi ve Neşet böyle oldu haftaya inşallah çok daha iyi bir sonuçla gelicem kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Canım çok tebrik ederim harika bir sonuçGünaydın
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Fark: 2.1
Bu hafta daha iyi olur kuzum sıkma canınıgünaydın kızlar yüz karası geldi ne kilomda ne de analizimde fark var 62
Burdayim canim hic giremedim kusura bakma
Vayyyy 64 gördün sonunda tebrikler canim
Burdayim canim hic giremedim kusura bakma
Bugün kalktim hasta olmusum her yerim agriyo
Vayyyy 64 gördün sonunda tebrikler canim
Günaydın canım, ay bi sevindim sabah, Çarşamba artı idim dikkat ettiğim halde, nasıl moralim bozuktu, neyse sabır ile devam etmek lazımmışGünaydin kizlar
Gecen hafta 62.7
Bu hafta 63.7
Misafirlerden hastaliktan devam edemedim ama tam gaz yapcam Bu sever
64 ü gördün canım harikasın tebrik ederim
Maşallah canım tebrik ederimmm. Bu kiloların tadını çıkar valla kilon düştükçe gram gram zar zor veriyosun. Hızlıca gel aramızaGünaydın
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Fark: 2.1
Daha iyi gaza gelirsin. Bana da misafir gelse bende şaşırırım düzenimi hak veriyorum sana. Hafta sonu dikkat et o 1 kilo hemen gider emin olGünaydin kizlar
Gecen hafta 62.7
Bu hafta 63.7
Misafirlerden hastaliktan devam edemedim ama tam gaz yapcam Bu sever