- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
wasa mı oBugün kahvaltim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wasa mı oBugün kahvaltim
Bisey olmaz canim hafta ici telafi edersinKızlar akşam kv gidicez. Eşimin doğum gününü kutlucAklar. Pasta börek çörekler havada uçuşcak. Bide akşam yemek yemeden de gidicez. Benim diyet yaptığımıda kimse bilmiyor. Dolayısıylada diyet yapıyprum yiyemem diyemicem. Bir iki parça karbonhidrat olucak bu akşam. Ama haftasonu telafi edicem inşallah
Öyle yapıcam canım. Şimdi yemicem diyetteyimmdiyince kv çok baskı kuruyo. Normalde yemek yiyip gidiyoruz. Ye ye ye hep yeni yedim karnım tok diyip geciştiriyrumda. Şimdi yemeden gidicez dedik. Yiyip geldimde diyememBisey olmaz canim hafta ici telafi edersin
Spor yaparsin
Yok canim sikma canim kendini biraz alirsin hepsinden tadimlik belkide vicudunu sasirtmis olursun böylelikle Tabi Cook yemeee heÖyle yapıcam canım. Şimdi yemicem diyetteyimmdiyince kv çok baskı kuruyo. Normalde yemek yiyip gidiyoruz. Ye ye ye hep yeni yedim karnım tok diyip geciştiriyrumda. Şimdi yemeden gidicez dedik. Yiyip geldimde diyemem
lahana nın yağ yakmaya ödem atmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama tek yönlü beslenmenin ben zararı olacağını düşünüyorum canım hem yoksunluk çekip sonrasında daha çok yeme isteğiyle savaşman gerekecek belki verdiğin canıım kilocuklar hoop diye geri gelecekAranizda lahana diyeti yapan varmi..
Gecen sene görümcem yapmisdi bugün konusdum onla onu kesinlikle dene dedi...
Her Sabah kahvaltisini yapiyormus
Öylen aksam bu corbayi tüketiyormus iki haftada 8 kilo vermis .
Arada meyvada yemis
Sabah iki haslanmis yumurta yada Wasa yemis
. benle denemek isteyen varmi
Bende bendeAyy beklemiyordumm. Teşekkür ederim adil bir yarıştı :)))
Buraya kadar mıydı rakipliğimizz seni özleyeceğimm
Ayy beklemiyordumm. Teşekkür ederim adil bir yarıştı :)))
Buraya kadar mıydı rakipliğimizz seni özleyeceğimm
Evet canim haklisin ama sabah vitaminlerini aliyorsu zaten Bu diyeti üc gründen fazla yapicakmisin zatenlahana nın yağ yakmaya ödem atmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama tek yönlü beslenmenin ben zararı olacağını düşünüyorum canım hem yoksunluk çekip sonrasında daha çok yeme isteğiyle savaşman gerekecek belki verdiğin canıım kilocuklar hoop diye geri gelecek
Ya aynı ben bende diyet yaptığımda kimseciklere demem gicikligina yemem için ellerinden geleni yaparlar çünkü yiyormuş gibi yapıp birer lokma alırım hepKızlar akşam kv gidicez. Eşimin doğum gününü kutlucAklar. Pasta börek çörekler havada uçuşcak. Bide akşam yemek yemeden de gidicez. Benim diyet yaptığımıda kimse bilmiyor. Dolayısıylada diyet yapıyprum yiyemem diyemicem. Bir iki parça karbonhidrat olucak bu akşam. Ama haftasonu telafi edicem inşallah
Duymuştum canım ama hiç denemedim. Bu tarz şeyleri de denemek hiç istemiyorum. Bir patates ve kabak diyeti maceramda ne verdiysem gerek almıştım birde aşırı acıkmıştım gece uyumayacak derecede. Eziyetti yani. Sana katılmak isterdim ama malesefAranizda lahana diyeti yapan varmi..
Arada meyvada yemis
Tamam canımCanım ben Niyetliyim öğleden sonra bildiricem inşaAllah
Şuan küçücük bi eksim var oruç tuttuğum içim su tuttu vucudum
Afiyet olsun canım cok Güzel görünüyorBugün kahvaltim
Yok yok yemem zaten servis falan yaparım. O arada kaynarım azcık atarım ağzıma yeterYok canim sikma canim kendini biraz alirsin hepsinden tadimlik belkide vicudunu sasirtmis olursun böylelikle Tabi Cook yemeee he
Yaa bende hep ya başaramazsam millet dicek hep diyette hep lafta diye söylemiyorum sinsi sinsi vericem inşallahYa aynı ben bende diyet yaptığımda kimseciklere demem gicikligina yemem için ellerinden geleni yaparlar çünkü yiyormuş gibi yapıp birer lokma alırım hep
Telafi edersin sen, keyfine bak, yine de çok yeme kızKızlar akşam kv gidicez. Eşimin doğum gününü kutlucAklar. Pasta börek çörekler havada uçuşcak. Bide akşam yemek yemeden de gidicez. Benim diyet yaptığımıda kimse bilmiyor. Dolayısıylada diyet yapıyprum yiyemem diyemicem. Bir iki parça karbonhidrat olucak bu akşam. Ama haftasonu telafi edicem inşallah
Lahana şişkinlik yapıyor bana kolay gelsin canım, yapma diycem ama yapacaksınAranizda lahana diyeti yapan varmi..
Arada meyvada yemis