🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

kızlar iki gündür yürüyordum ayaklarım baloncuk olmuş bugün yürüyemicem :)

kızlar iki gündür yürüyordum ayaklarım baloncuk olmuş bugün yürüyemicem :)
Bende yan karın çok çalışmıştım sağa sola donemiyorum tutuldum ama dün dinlenme gunumdu bugün agalaya ağlaya yapacam

Selam
Azaltma bence, en büyük hatamız bu oluyor, kilo gitmeyince hemen ilk yaptığımız yediklerimize azaltmak oluyor, sonra yine bilindik kısır döngü başlıyor
Napmalıyız o zaman ?
Yaa hadi inşallah yakınız bizde ama bu hafta ben bayrağı sevgili rakibem Lamaziaa ya veriyorum galiba.
Maç doksan dakika

Canım rakibim Lamaziaa almadın mi ucyuz beşyüz gram hıı.Hafta başındaki verdigin 1 kilo çok koydu
Hahahah canım ya. Almadım valla gerçi tartılmadım da. Demir hapı kullanmaya başladım o bende kabızlık yaptı. O yüzden tartılmaya korkuyorum açıkcası. Belki cuma günü + çıkarım. Sende göbek atarsın hahaha

Selamlar herkese

Sonunda bugün tartıda bı kıpırdama gördüm
Kahvaltim
2 adet sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Köy ekmeği
Biraz fazla kaçtı galiba yağlı yağlı midem bulandı
Tam olarak ne kadar bir kıpırdama umarım küçük bir kıpırdamadır :)) Şaka bir yana umarım cuma günü farkı görürsün canım

Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icinşekersiz ve sütsüz asla icemem

Afiyet olsun canım

Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icinşekersiz ve sütsüz asla icemem
Diyetisyenler ara öğünde şekersiz sütlü nescafe için diyorlar canım. Onlar da sütlü olmasını istiyor ama şekersiz tabiki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…