• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Dün akşam bana da öyle oldu gözümün önünden neler geçti karnım aç değil ama gözüm çok açtı :))))
ama inatlaştım ve ağzıma bişey sürmedim sadece yeşil çay içtim
haftasonu 2 kilo almıştım şu an ikisid

kızlar iki gündür yürüyordum ayaklarım baloncuk olmuş bugün yürüyemicem :)
Bende yan karın çok çalışmıştım sağa sola donemiyorum tutuldum ama dün dinlenme gunumdu bugün agalaya ağlaya yapacam🥴🥴

Selam 🥰
Azaltma bence, en büyük hatamız bu oluyor, kilo gitmeyince hemen ilk yaptığımız yediklerimize azaltmak oluyor, sonra yine bilindik kısır döngü başlıyor 🥴
Napmalıyız o zaman ?
Yaa hadi inşallah yakınız bizde ama bu hafta ben bayrağı sevgili rakibem Lamaziaa ya veriyorum galiba.🙄🙄
Maç doksan dakika ;)

Canım rakibim Lamaziaa Lamaziaa almadın mi ucyuz beşyüz gram hıı.Hafta başındaki verdigin 1 kilo çok koydu😝
Hahahah canım ya. Almadım valla gerçi tartılmadım da. Demir hapı kullanmaya başladım o bende kabızlık yaptı. O yüzden tartılmaya korkuyorum açıkcası. Belki cuma günü + çıkarım. Sende göbek atarsın hahaha

Selamlar herkese🥰🥰

Sonunda bugün tartıda bı kıpırdama gördüm 🥵
Kahvaltim
2 adet sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Köy ekmeği
Biraz fazla kaçtı galiba yağlı yağlı midem bulandı🥴🤢
Tam olarak ne kadar bir kıpırdama umarım küçük bir kıpırdamadır :)) Şaka bir yana umarım cuma günü farkı görürsün canım

Selamlar hanımlar kahvemi içtim keyfim yerine geldi akşama çok var ve karnım aç :eek::confused:

IMG_20210224_140546.jpg

Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icin🙄şekersiz ve sütsüz asla icemem😭

DÜNKÜ MENÜMM
SABAH AÇ KARNA LİMON+KETEN TOHUMLU SU
1 SAAT SONRA DETOX SUYUMUN 1 BARDAĞINI İÇTİM (1 LİTRELİK DETOX SU GÜN İİÇİNDE BİTİRİYORUM)
1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA, 1 TANE ÜÇGEN PEYNİR
ARA ÖĞÜNDE 2 TANE SADE KAHVE+1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA
ÖĞLEN SÜTLÜ YULLAF
1 TANE SADE KAHVE+1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA + 1 TANE LATTE
AKŞAM 1 PORSİYON IZGARA HAMSİ VE BOL SALATA
1 KASE SÜTLAÇ
VE DÜN YÜRÜYÜŞ YAPTIM MEKİK ÇEKTİM

Afiyet olsun canım 👍

Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icin🙄şekersiz ve sütsüz asla icemem😭
Diyetisyenler ara öğünde şekersiz sütlü nescafe için diyorlar canım. Onlar da sütlü olmasını istiyor ama şekersiz tabiki :))

Back