Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam bana da öyle oldu gözümün önünden neler geçti karnım aç değil ama gözüm çok açtı :))))
ama inatlaştım ve ağzıma bişey sürmedim sadece yeşil çay içtim
haftasonu 2 kilo almıştım şu an ikisid
Bende yan karın çok çalışmıştım sağa sola donemiyorum tutuldum ama dün dinlenme gunumdu bugün agalaya ağlaya yapacamkızlar iki gündür yürüyordum ayaklarım baloncuk olmuş bugün yürüyemicem :)
Yaa hadi inşallah yakınız bizde ama bu hafta ben bayrağı sevgili rakibem Lamaziaa ya veriyorum galiba.kızlar kahvaltıda tam buğday dilim ekmek tost yedim az önce de spor yapıp kefir içtim.
cumaya bomba gibi gelmek istiyorum 62 ydim 61 le girmem lazım
Napmalıyız o zaman ?Azaltma bence, en büyük hatamız bu oluyor, kilo gitmeyince hemen ilk yaptığımız yediklerimize azaltmak oluyor, sonra yine bilindik kısır döngü başlıyor
Maç doksan dakikaYaa hadi inşallah yakınız bizde ama bu hafta ben bayrağı sevgili rakibem Lamaziaa ya veriyorum galiba.
Tebrikler rakibim LusiLusi en güzel kahvaltı 1. Si
Eki Görüntüle 2789072
G guziss35 en güzel kahvaltı 2. Si
Eki Görüntüle 2789073
Tebrikler kızlar
Hahahah canım ya. Almadım valla gerçi tartılmadım da. Demir hapı kullanmaya başladım o bende kabızlık yaptı. O yüzden tartılmaya korkuyorum açıkcası. Belki cuma günü + çıkarım. Sende göbek atarsın hahahaCanım rakibim Lamaziaa almadın mi ucyuz beşyüz gram hıı.Hafta başındaki verdigin 1 kilo çok koydu
Tam olarak ne kadar bir kıpırdama umarım küçük bir kıpırdamadır :)) Şaka bir yana umarım cuma günü farkı görürsün canımSelamlar herkese
Sonunda bugün tartıda bı kıpırdama gördüm
Kahvaltim
2 adet sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Köy ekmeği
Biraz fazla kaçtı galiba yağlı yağlı midem bulandı
Ohh hadi inşallahHahahah canım ya. Almadım valla gerçi tartılmadım da. Demir hapı kullanmaya başladım o bende kabızlık yaptı. O yüzden tartılmaya korkuyorum açıkcası. Belki cuma günü + çıkarım. Sende göbek atarsın hahaha
Bende çok çabuk aciktigimdan kahvaltıyı dayanabildigim kaadar geç yapıyorumSelamlar hanımlar kahvemi içtim keyfim yerine geldi akşama çok var ve karnım aç
Eki Görüntüle 2789532
Küçük küçük merak etme minnakTam olarak ne kadar bir kıpırdama umarım küçük bir kıpırdamadır :)) Şaka bir yana umarım cuma günü farkı görürsün canım
Cumaya kocaman olsunKüçük küçük merak etme minnak
Bence çok seviyorsan devam et,Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icinşekersiz ve sütsüz asla icemem
Ne güzel görünüyor,Selamlar hanımlar kahvemi içtim keyfim yerine geldi akşama çok var ve karnım aç
Eki Görüntüle 2789532
Afiyet olsun canımDÜNKÜ MENÜMM
SABAH AÇ KARNA LİMON+KETEN TOHUMLU SU
1 SAAT SONRA DETOX SUYUMUN 1 BARDAĞINI İÇTİM (1 LİTRELİK DETOX SU GÜN İİÇİNDE BİTİRİYORUM)
1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA, 1 TANE ÜÇGEN PEYNİR
ARA ÖĞÜNDE 2 TANE SADE KAHVE+1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA
ÖĞLEN SÜTLÜ YULLAF
1 TANE SADE KAHVE+1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA + 1 TANE LATTE
AKŞAM 1 PORSİYON IZGARA HAMSİ VE BOL SALATA
1 KASE SÜTLAÇ
VE DÜN YÜRÜYÜŞ YAPTIM MEKİK ÇEKTİM
Diyetisyenler ara öğünde şekersiz sütlü nescafe için diyorlar canım. Onlar da sütlü olmasını istiyor ama şekersiz tabiki :))Kizlar ben sütlü Nescafe yi şekerli içiyorum sizce hata mı yapıyorum yani ara öğün olarak tok tutuyo çünkü hiç icmesem daha mı iyi şeker olduğu icinşekersiz ve sütsüz asla icemem