🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok iyi yapmışsın canım, bak 60 lar çok yakınında, 2 ay dikkat etsen ideal kilona gelsen sonra korumada ara ara birşeyler yersin, yeriz yani
Normalde misafirim gelince bayram ilan eder herşeyi abartır yerdim.bugün gayet kontrollüydüm.bir süre dikkat edince insanın insülini mi dengeleniyor iştahı mı kapanıyor bilmem. İyiyim çok şükür bu hissi devam ettirebilirim inşallah."bende bir doygunluk hali var "deyip güzel türkçemize bir güzel kelime ekleyeyim

Çok iyi maşallah

Tabi ki vereceksin canım, bizim ne eksiğimiz var, sen yarın güzel mis gibi kahvaltıyla başla güne, zaten menülerin hep güzeldi ben öyle hatırlıyorum, çok iyi gidiyorsun
Vallahi öyle bi toparliyosun ki yazdiklarinla bi an önce sabah olsa da yediklerimle kendimle gurur duysam dedim içimden geçen haftaki 1 kiloyu da senin motivasyonunla verdim sanırım

İşte bu kısır döngü bizi mahvediyor, aslına bakarsan ben yiyince de o an mutlu olmuyorum, nasıl bir psikoloji bu, en güzeli yememek, dikkat ettiğim hafta daha enerjik ve mutlu oluyorum
Çünkü tartı hayalin oluyor dimi
Bende yarın itibariyle karatay diyetine başlıyorum. 2 öğün beslenip leptin hormonumu devreye gecircem. Yalnız şöyle bişey köy yumurtası diyo. Evdekiler bitene kadar bari market yumurtası ile başlıyım

Oyle demeeee
Kendin için güzel şeyler
konuş
Yaz
Söyle
Yalan da olsa ....kendini ikna et önce.
Önce kendimi sevmem lazım demi..iyi gidince çok iyiyim kendimle ama ufacık yolumdan sapsam hemen acimasizlasiyorum..zaten vermeye niyetin yok ye de daha da kilo al diyorum..resmen kendime psikolojik şiddet uyguluyorum

Vallahi öyle bi toparliyosun ki yazdiklarinla bi an önce sabah olsa da yediklerimle kendimle gurur duysam dedim içimden geçen haftaki 1 kiloyu da senin motivasyonunla verdim sanırım
Canım hepimiz aynı yolda yürüyoruz, destek olabiliyorsam ne mutlu, birbirimizi toparlayıp hep beraber yolumuza devam edeceğiz hem biliyor musun ben diyette olunca daha bi mutlu ve özgüvenli oluyorum, aslında hep başkaları için uğraş veren, başkalarını mutlu etmeye çalışan bizler kendimiz için bir şeyler yapıyoruz bence kendimize değer

Oy kuzum köy mü kaldı, organik dediklerimiz de hep hormonlu yem ile beslenen tavuk yumurtası maalesef, sen elinden geleni yap ama çok organik kısmına takılma, zor çünkü. Karatay mükemmel bir sağlıklı yaşam biçimi, kesinlikle yapmanı tavsiye ederim, zerre açlık olmuyor,

Aslında hep başkası için uğraştım bugüne kadar çocuklar ev eşim derken resmen kendimi unutmuşum.. üniversitedeyken çalışırken nasıl da ozenirdim halbuki kendime şimdi kendimi düşünmeyi bünyem kaldırmıyo.ama dediğin gibi mideyi boş şeylerle doldurmayinca hafifleyip kendine güveniyo insan

Doğru diyosun canım valla. Kv ler köyde yaşıyor anca akrabalarından komşularından alırız diye düşündüm ama onlarda ne kadar organik dediğin gibi. Bide zor oluyo bi ara süt almayı denedik. Sürekli ara ayırttır arabayla git al gel. Bide akraba falan olunca parasını almak istemiyo. E öyle olunca insanda ikinciye almaya çekiniyo sonuçta onlarda o işe emek veriyo. Şimdi sütü yakınımda biyer günlük süt getiriyo ordan alıp mayalıyorum. Sütlerinde kusursuzu çok zor bu dönemde artık. Dediğin gibi ben yapabildiğim kadarını yapıcam

Geçen iş yerinde 2 erkek arkadaş konuşuyorlar, spordan bahsediyorlar 2 öğün yediklerini, neler yiyip içtiklerini anlatıyorlar, ikisi de öyle zayıf ki, üflesen uçacaklar, gram yağ yok. Sonra kurabiye ve tatlı ikramı geldi, ben yemedim tabi, diyetteyim onlarda almadı ve yemediler, tabi insan şaşırıyor, bu kadar ince olsam hüpletirdim her şeyi diye düşündüm kendi kendime. İnsanlar kilo için değil, kendilerine verdikleri değerden dolayı her önüne geleni yemiyorlar, sağlıklı olmak için spor yapıyorlar, bence bizde zamanla bu düşünceye sahip olacağız, kendi sağlığımız için bir şeyler yapacağız , inanıyorum

Alintilayamadim ama benim yaptığım en büyük hataydi kızlar bı kereden bı şey olmaz bunu da yiyeyim bı daha yemem yarın detoks yaptım vs sonuç aylardır yerimde saydım ve malesef bünyem kilo almaya çok müsait en azından hedefe ulaşana kadar kaçamak yapmadan ilerlersek süper olur ondan sonra da korumayı öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…