Evet bu gün karışık oldu menü, nerede veremiyorum eski ben değilim sanki, bakalım bu hafta sıkı asılacağım sonuç ne olacakSagol cnmkarnim cok şişti, sutude icmedim :)
1-0 ondesin benden
Sen istersen 2 kilodan fazla bile verirsin cnm
Eşin, senin rakibin olacak tatlim :))
Süperrrrr
Menü biraz cumalik olmuş sanki cnmafiyet olsun :)
Sen yinede sık gelmeye çalış canım, buradan kopunca ister istemez bi dalıyoruz kendimiziİyi akşamlar arkadaşlar bugün hiç aktif olamadım forumda dolayısıyla beslenmeme de dikkat edemedim.karmakarisik oldu her şey.tabi bu karışıklıkta spor da yapamadım sadece zencefilli detox suyumu icebildim gün boyu..bu arada geçen haftalarda detox suyunu denemiştim 1 haftada 1,5 kg verdirdi bana ama çarpıntı yaptı bende ya da bana öyle geldi bıraktım uzunca süre de içmedim inşallah bu defa yaşamam öyle bişey..
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok
Herkese iyi geceler
Günaydın kizlar
Günaydin kizlar
Günaydın arkadaşlarDetox cayimi hazirliyorum her sabah oldugu gibi
Günaydin canim,Sagol canimGünaydın arkadaşlarseda afiyet olsun
Helallll
Ahh kuzum bende seni arıyodum diyorum birisiyle kilomuz aynıydı ama kimdi
Fark çok az demek istedim az i yazmamisimAhh kuzum bende seni arıyodum diyorum birisiyle kilomuz aynıydı ama kimdikuzum ben bugün arti gördüm zaten aramızdaki fark da çok takipteyim
En büyük hayalim bir eliptigim olsaaTünaydın. Kacamaksiz kahvaltimi yaptım. Bugunku hedef en az 30 dk eliptik yapmak
Bende aldim ama cocuklardan binemiyorumEn büyük hayalim bir eliptigim olsaaevimde yer olsa almak istediğim ilk şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?