🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi akşamlar arkadaşlar bugün hiç aktif olamadım forumda dolayısıyla beslenmeme de dikkat edemedim.karmakarisik oldu her şey.tabi bu karışıklıkta spor da yapamadım sadece zencefilli detox suyumu icebildim gün boyu..bu arada geçen haftalarda detox suyunu denemiştim 1 haftada 1,5 kg verdirdi bana ama çarpıntı yaptı bende ya da bana öyle geldi bıraktım uzunca süre de içmedim inşallah bu defa yaşamam öyle bişey..
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok
Herkese iyi geceler

Sagol cnm karnim cok şişti, sutude icmedim :)

1-0 ondesin benden

Sen istersen 2 kilodan fazla bile verirsin cnm

Eşin, senin rakibin olacak tatlim :))

Süperrrrr

Menü biraz cumalik olmuş sanki cnm afiyet olsun :)
Evet bu gün karışık oldu menü, nerede veremiyorum eski ben değilim sanki, bakalım bu hafta sıkı asılacağım sonuç ne olacak

Sen yinede sık gelmeye çalış canım, buradan kopunca ister istemez bi dalıyoruz kendimizi

Y YuKaYu Eşleşmişiz canım bu hafta seni kovalayacağımm Benim canım eşimmm bu hafta biz kazanalımmm grup olarak ne dersinn ?
Ahh kuzum bende seni arıyodum diyorum birisiyle kilomuz aynıydı ama kimdikuzum ben bugün arti gördüm zaten aramızdaki fark da çok takipteyim
Y YuKaYu Eşleşmişiz canım bu hafta seni kovalayacağımm Benim canım eşimmm bu hafta biz kazanalımmm grup olarak ne dersinn ?

Selamlar herkese bugün dün akşam yedigim naneler yüzünden artı gördüm ama olsun bugün asla kaçamak yok.(inşallah

Kahvaltı sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim köy ekmeği

Buraya girmedigimde kaçamak yapıyorum varya hepimiz aslında birbirimizi motive ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…