Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylede ne zamandır bi yol ilerleyemedim valla insanın siniri bozuluyor ablaTebrikler cnm
Tebrikler cnm
Ama sen pazartesi daha cok ekside degilmiydin
Cok guzel eksi tebrik ederim cnm
Yinede eksisin cnm tebrik ederim
Tebrikler cnm
Teşekkür ederim cnm
Masallah ne guzel bi rakam
Cok tesekkur ederim kuzum dedim ya geçen hafta artiydim, ben en az 3 olur diye bekliyordum ama hastalik sekteye ugratti heralde. Yoksa menulerim daha iyi olamazdi heralde :))
Kacamakli bi carsambaya göre eksi olman bile güzel cnm
Teşekkür ederim canımsüperrr tebriklerr
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım cok Güzel bir sonuç
Haftaya bonus olsun cnmRegl yakın sanırım ödem çok neyse artık haftaya daha çok veririm inşallah
Masallah cok guzel eksi cnmGünaydın kizlar geçen hafta 61 dim.Bugun 59.50 çıktım.
Bende kahvemle sana eşlik edeyim sedacimHaftaya daha iyi sonuclar alicaz biliyorum
su an kahve keyfini yapiyorum
Ve detox cayimi haziladim bugünlük
Güneeee hazirim
Halbuki haftayi cok güzel götürüyordun cnm, çarşamba bozmasaydin sonucun daha güzel olacaktiÖylede ne zamandır bi yol ilerleyemedim valla insanın siniri bozuluyor abla
Canannn cok guzel cnm tebrik ederimGecen h. 74.9
Bugun 73.7
Fark 1.2
Sağol ablacimHaftaya bonus olsun cnm
Masallah cok guzel eksi cnm
Bende kahvemle sana eşlik edeyim sedacim
Halbuki haftayi cok güzel götürüyordun cnm, çarşamba bozmasaydin sonucun daha güzel olacakti
Bu hafta firesiz devam et :)
Canannn cok guzel cnm tebrik ederim
Yapıştı kaldı namıssız gitmek bilmiyor yaSarayca sende 400 gr gitmis süper tebrikler
Bu hafta sonu senden bol spor bekliyorum artik 65 altina düs
Süpersin tebrik ederimGünaydın hanımlar hayırlı cumalar bol eksilerimiz olsun inşallah
Hafta başı çok daha fazlaydı eksilen
Eki Görüntüle 2785947
Fark: 1.2
Günaydın Kızlaar
Geçen cuma :61.3
Bu pazartesi :62.7
Bugün. :61.2
Geçen cumaya bakarsak sadece 100 gram vermişim ama asıl kaçamak sonrası tamamen diyete girmem pazartesi 62.7 yi görmemle oldu. O yüzden ben 1.5 kilo vermiş gibi bakıcam kendime. O yüzden rakamdan çok mutluyumm
Bu hafta hiçbir kaçamağın olmadığı bir hafta hayal ediyorum. Haftaya cuma hedefim 60.2
Günaydın kızlar
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 70.9
Fark tam 1 kg
Günaydın
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.6
Regli haftam sanırım ödemden dolayı
Gunaydinn kizlar
Agridan gece pek uyuyamadim
5 de kalktim
Beklesem daha düşerdi ama sersem gibiyim kahve icicem
Geçen cuma 103.1
Bugun 101.2
Fark 1.9
Eki Görüntüle 2785879
Kizlar Günaydın tartım 62 adet olcam diye sanırım çünkü bu hafta çok dikkat ettim veeee analiz yaptım yag oranım çok düşmüş o yüzden moralimi bozmuyorum şu an iş çok yoğun tablomu aticam iş hafiflesin
Günaydın geçen hafta sanırım 66.70idi bu hafta 66.25 giden -450 gram benimde regl haftam malesef
Günaydin kizlar
Gecen cuma 63.2
Bu gün 62,7
esonunda 62 gördüm
Geçen cuma 89,45di
Fark 250 gr.
daha çok isterdim ama regli zamanım onun şişkinliği var sanırım
günayddın tatlı bayanlar
iki gündür kabak tatlısı ve akşam 1 tane pişi kaçaamağıma göre
geçen hafta 62 kg
bugün 61,300 kg
fark - 700 gram
Günaydın kizlar geçen hafta 61 dim.Bugun 59.50 çıktım.
Tebrikler kızlar süpersinizGünaydın hanımlar hayırlı cumalar bol eksilerimiz olsun inşallah
Hafta başı çok daha fazlaydı eksilen
Eki Görüntüle 2785947
Fark: 1.2
Harika canım tebrik ederimGecen h. 74.9
Bugun 73.7
Fark 1.2
Ay inşallah ya artık direkt 63 görmek istiyorumHaftaya bonus olsun cnm
Masallah cok guzel eksi cnm
Bende kahvemle sana eşlik edeyim sedacim
Halbuki haftayi cok güzel götürüyordun cnm, çarşamba bozmasaydin sonucun daha güzel olacakti
Bu hafta firesiz devam et :)
Canannn cok guzel cnm tebrik ederim
Teşekkürler sarayca❤Harika canım tebrik ederim
Afiyet olsun, ay nasıl canım kahve istedi bende içerim mademHaftaya daha iyi sonuclar alicaz biliyorum
su an kahve keyfini yapiyorum
Ve detox cayimi haziladim bugünlük
Güneeee hazirim
Hadi haftaya rakip olalım, sen isteyince çok güzel veriyorsun canım, 69 olmadan kaçamak yapma benceTeşekkürler sarayca❤
Tebrik ederim canım en çok göbeği beğendim 4 cm çok iyi yaHayırlı cumalar kızlar
Bu hafta kilom 66.6
Göbek:96
Bel:81
Kalça:97
Geçen haftakiler
Kilom:67.2 ydi galiba
Göbek:100
Bel:82
Kalça:97
Kızlar yediklerimi yazmıyorum çünkü hem utanıyorum hemde sizede kötü örnek olmak istemiyorum sağlıklı şeyler yapmayı beceremiyorum çok fazla illa ekmek tatlı yiyorum malesef ama hergun en az 30 dk eliptik bisiklet yaptım birde emzirince elim ayağım boşalıyor bir an önce bir seyler yemek istiyorum