• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Heellööög hanımlar iyi akşamlar :halay:

Saat 10
Yulaf kepekli krep
İki dilim ezine peynir
7 yeşil zeytin
5 çeri domates

Saat 14.30
Sabahtan kalan krep
Bir dilim peynir
Bi kaç zeytin ve domates
1 hurma
3 ceviz
1 kayısı

Saat 18
Balık ızgara (avuç içi kadar )
Roka
2 bardak şalgam suyu 🙄.

Saat 20
4 kaşık anne yapımı muhallebi :KK43::skandal:
1 fincan türk kahvesi

Şimdilik 6 bin adım zalım kaslarım müsade ederse cholee minnoşunun videolarından yapacağım nasipse dinimiz amin :KK53:
Afiyet olsun canim ama muhallebi olmasaymis iyimis🥰

Canım inan Yeme ve içmene dikkat edersen birazda hareket edersen aynı kiloyu veriyorsun, bence değmez kullanmaya, yine de sen bilirsin
Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten. İş boğazda bitiyor gerçekten. Kullancağımı pek sanmıyorumda. Birde bebek için tedavi sürecinde hiç kullanmam. ☺️

Günaydın Kızlaar 🐣🐣🐣
Geçen cuma :61.3
Bu pazartesi :62.7
Bugün. :61.2
Geçen cumaya bakarsak sadece 100 gram vermişim ama asıl kaçamak sonrası tamamen diyete girmem pazartesi 62.7 yi görmemle oldu. O yüzden ben 1.5 kilo vermiş gibi bakıcam kendime. O yüzden rakamdan çok mutluyumm 🥰🥰

Bu hafta hiçbir kaçamağın olmadığı bir hafta hayal ediyorum. Haftaya cuma hedefim 60.2 💪🏼💪🏼

Günaydın Kızlaar 🐣🐣🐣
Geçen cuma :61.3
Bu pazartesi :62.7
Bugün. :61.2
Geçen cumaya bakarsak sadece 100 gram vermişim ama asıl kaçamak sonrası tamamen diyete girmem pazartesi 62.7 yi görmemle oldu. O yüzden ben 1.5 kilo vermiş gibi bakıcam kendime. O yüzden rakamdan çok mutluyumm 🥰🥰

Bu hafta hiçbir kaçamağın olmadığı bir hafta hayal ediyorum. Haftaya cuma hedefim 60.2 💪🏼💪🏼
Günaydın canım ❤️ tebrik ederim 👍

Gunaydinn kizlar 💓

Agridan gece pek uyuyamadim
5 de kalktim
Beklesem daha düşerdi ama sersem gibiyim kahve icicem

Geçen cuma 103.1
Bugun 101.2
Fark 1.9

_20210219_071442.JPG

Back