- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Tabiki ise yararİşe yarar mı bilmiyorum ama maydanoz kaynattım limonlu onu içiyorum
Hepinize iyi geceler bol leptinler hayırlı kandiller, Allah dualarımızı kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ise yararİşe yarar mı bilmiyorum ama maydanoz kaynattım limonlu onu içiyorum
Hepinize iyi geceler bol leptinler hayırlı kandiller, Allah dualarımızı kabul etsin
Afiyet olsun canim ama muhallebi olmasaymis iyimisHeellööög hanımlar iyi akşamlar
Saat 10
Yulaf kepekli krep
İki dilim ezine peynir
7 yeşil zeytin
5 çeri domates
Saat 14.30
Sabahtan kalan krep
Bir dilim peynir
Bi kaç zeytin ve domates
1 hurma
3 ceviz
1 kayısı
Saat 18
Balık ızgara (avuç içi kadar )
Roka
2 bardak şalgam suyu .
Saat 20
4 kaşık anne yapımı muhallebi
1 fincan türk kahvesi
Şimdilik 6 bin adım zalım kaslarım müsade ederse cholee minnoşunun videolarından yapacağım nasipse dinimiz amin
Edersin sana güveniyorumSpora başladım 17. Dakkada halsizlikten bırakmak zorunda kaldım, hafta sonu telafi ederim
Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten. İş boğazda bitiyor gerçekten. Kullancağımı pek sanmıyorumda. Birde bebek için tedavi sürecinde hiç kullanmam.Canım inan Yeme ve içmene dikkat edersen birazda hareket edersen aynı kiloyu veriyorsun, bence değmez kullanmaya, yine de sen bilirsin
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın Kızlaar
Geçen cuma :61.3
Bu pazartesi :62.7
Bugün. :61.2
Geçen cumaya bakarsak sadece 100 gram vermişim ama asıl kaçamak sonrası tamamen diyete girmem pazartesi 62.7 yi görmemle oldu. O yüzden ben 1.5 kilo vermiş gibi bakıcam kendime. O yüzden rakamdan çok mutluyumm
Bu hafta hiçbir kaçamağın olmadığı bir hafta hayal ediyorum. Haftaya cuma hedefim 60.2
Tebrik ederim canım cok Güzel bir sonuçGünaydın kızlar
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 70.9
Fark tam 1 kg
Günaydın canım çok güzel eksidesin sonuçtaGünaydın
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.6
Regli haftam sanırım ödemden dolayı
cok güzel tebriklerrGunaydinn kizlar
Agridan gece pek uyuyamadim
5 de kalktim
Beklesem daha düşerdi ama sersem gibiyim kahve icicem
Geçen cuma 103.1
Bugun 101.2
Fark 1.9
Eki Görüntüle 2785879
Bende aynı durumdayım canım en azından eksideyizGünaydın
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.6
Regli haftam sanırım ödemden dolayı
Sağol canım evet artı olmamak güzelGünaydın canım çok güzel eksidesin sonuçta
Kesinlikle haftaya daha çok giderBende aynı durumdayım canım en azından eksideyiz