canım haşlamadan bi kaç kere yaptım aşırı gaz yaptı o yüzden azda olsa haşlıyorumHaşlamasak olmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım haşlamadan bi kaç kere yaptım aşırı gaz yaptı o yüzden azda olsa haşlıyorumHaşlamasak olmaz mı
Anladım, maksat pratik olsun yanicanım haşlamadan bi kaç kere yaptım aşırı gaz yaptı o yüzden azda olsa haşlıyorum
Anladım, maksat pratik olsun yani
tşklerrMigrosta var canım
ben 30 day shared yapıyorum bunu da hafta sonu evde yapmayı düşünüyorum.Rica ederim yapacak mısın peki, ben gün aşırı yapıyorum
Afiyet olsun canım. Listen çok güzel. Benimde hedefim 12 martta 57 kilo olmak tabi ne olur bilemem türk kahvesi de iç bademin yanına bence. Çünkü diyetisyenim bademle kahve çok güzel yağ yakıyor demiştiiitabikii canım :) birazdan kahvaltı yapacagım if yapıyorum , hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içtim
1 haslanmıs yumurta , 2 dilim peynir , yeşillik , 3 kuru erik ve 5 zeytinle yapıyorum kahvaltımı
öğlen yok 2 ara öğün var bu 2 ara öğünde toplam 15 badem 1 yeşil elma tüketiyorum
akşam yemeklerim değişiyor haftanın 3 günü protein +salata +yoğurt diğer günler sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum
spor çok aktif değildim ama aktif olarak baslayacagım günde 1 saat leslie ile
Bende tartilmiycam dedim cumaya kadar ama sabah uyanınca tartıldımcumaya kadar söz veriyorum kendime tartilmiycam
Yaa hemen fire verdinizz sizde Ben direndim bugün tartılmadım bu direncimi yemeklerde de bekliyorumBen de dün söz verdim tartılmıycam diye ama tartıldım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Çok güzel, zaten bunu haftada 1 defa yapsan bile çok fark ederben 30 day shared yapıyorum bunu da hafta sonu evde yapmayı düşünüyorum.
diğerini iş yerinde yapıyorum
Yaa hemen fire verdinizz sizde Ben direndim bugün tartılmadım bu direncimi yemeklerde de bekliyorum
işyerinde hangisini yapıyorsunben 30 day shared yapıyorum bunu da hafta sonu evde yapmayı düşünüyorum.
diğerini iş yerinde yapıyorum
Afiyet olsun canım nasıl gidiyor diyetbugünlük menüm
sabah haşlanmış 1 tane yumurta
ara da 2 tane sade türk kahvesi
15-20 arası çiğ fındık ile badem
öğlen sütlü yulaf
ara da 2 tane sade türk kahvesi
küçük bir adet çikolata
1 avuç kadar leblebi ile kuru üzüm
akşam da küçük 1 porsiyon ızgara (6-7 saatleri arasında)
8 den sonrada hiç bişey yemem diye düşünüyorum
30 day shared level 1 deyim 27 dk ya hemen bitiyori
işyerinde hangisini yapıyorsun
Sanırım jillian Michaels 30 say shared yapıyor iş yetinde çok mantıklı ama çok terletir duş yoksa sorun olabiliri
işyerinde hangisini yapıyorsun
Afiyet olsun canımAra öğün
Şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek
Turşu çok az
Öğle yemeğinden sonra 15 dk Leslie 1 mil yaptım..akşam da 2 mil ve bölgesel hareketler yaparım diye düşünüyorum
Müsli hazirlardan degilse cok guzel cnmMenüm
Kahvaltı
Müsli+süt
Öğlen
3 tavuk baget
Çorba
Akşam
Etli sebze yemeği
Salata
Su 2 lt
Spor bu gün yok