• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yediklerimi yazayım :halay: :kk77:

Saat 10

IMG_20210216_095656.jpg

Saat 13
İki kepçe kelle paça

Saat 19
1 kepçe yeşil mercimek
5 kaşık kıymalı karnabahar
Bi kase salata

Saat 20
Sütlü filtre kahve

IMG_20210216_192403.jpg

Spor harika 🤩 tebrik ederim, bu gün artık yediklerine dikkat etmelisin kuzum 😘 sonra cuma üzülme diye söylüyorum 🤩
Haklısın kuzum aslında tartıda eksi görünüyorum ama sırf diyet şeyleri yiyemiyorum çünkü uğraşmıyorum biraz mecalim yok kafam dolu şu aralar anneanemde aklım ama yinede dikkat ediyorum en azından az yemeye çalışıyorum vazgeçmek yok

Bugün yediklerim yazayım

Krep (4 adet )
2 mandalina
1 porsiyon magnolya
1 porsiyon makarna
Bol yesillikli salata
Yoğurt

30 dk eliptik

Selamlar hanımlar yeşilçay demledim toplaşın iki lafın belini kıralım :KK53: :KK70:

İyi akşamlar🌸
Bugün yediklerim;
Kahvaltı 11:30
1 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin
Roka,marul
1 tk bal

Ara; 14:30
Elma

ara 16:15
Türk kahvesi

akşam 17:30
1.5 kepçe mercimek çorbası
1.5 servis kaşığı taze fasülye
Salata

1.5 lt su

Ya kizlar size bı danışayım benim sporla hicc aram yok😣yarın şu jullian i yapmaya karar verdim sizce sabah aç karnına çocuklar uyurken yapsam etkili olur mu gün içinde hiç fırsatım olmuyo basliyorum yarım kaliyo yani Leslie dışında ne yapabilirim böyle bi program yapsam Chloe Ting yaptım öncelerden 15 yaptım bıraktım 😣

Haklısın kuzum aslında tartıda eksi görünüyorum ama sırf diyet şeyleri yiyemiyorum çünkü uğraşmıyorum biraz mecalim yok kafam dolu şu aralar anneanemde aklım ama yinede dikkat ediyorum en azından az yemeye çalışıyorum vazgeçmek yok

Bugün yediklerim yazayım

Krep (4 adet )
2 mandalina
1 porsiyon magnolya
1 porsiyon makarna
Bol yesillikli salata
Yoğurt

30 dk eliptik
Afiyet olsun, bu menü ile kilo verirsen alnından öperim 👍😃

Back