• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

kahvaltım tam buğday lavaşa tost yaptım
öğlen fırn karnabahar ve ayran
ara süt
Akşama ben de fırın karnabahar düşünüyorum. Normalde tencere yemeği olarak yapıyordum.fırında denemedim hiç.bakalım evahalisi sevecek mi🥴

Günaydın kizlar bende şimdi yapıyorum kahvaltı canım pek bişey istemiyor 😣

Omlet
Peynir
Zeytin yiyecegimm
Kahvaltıdan sonra tüm evi süpürüp az hareket ederim🤩

tabikii canım :) birazdan kahvaltı yapacagım if yapıyorum , hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içtim
1 haslanmıs yumurta , 2 dilim peynir , yeşillik , 3 kuru erik ve 5 zeytinle yapıyorum kahvaltımı
öğlen yok 2 ara öğün var bu 2 ara öğünde toplam 15 badem 1 yeşil elma tüketiyorum
akşam yemeklerim değişiyor haftanın 3 günü protein +salata +yoğurt diğer günler sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum
spor çok aktif değildim ama aktif olarak baslayacagım günde 1 saat leslie ile
Hoşgeldin canım,

Valla biz fırın çok seviyoruz daha güzel geliyo bize umarım seversiniz👌
Nette değişik tarifler var.sen nasıl yapıyorsun.yağ ve baharatla mi un falan koyuyormusun?eşim yemek konusunda seçici biraz.aslında tek mücverini severek yiyor .diyete uygun olanların da tadı fark ediyor .hem diyet hem lezzetli birşeyler olsa keşke. 🥴
Ben de dün söz verdim tartılmıycam diye ama tartıldım🙈
Ben de sabah tartıldım tartılmaz olaydım.gerçekten hergün tartılmamak engüzeli😐
Ay spor için zor zor kalktım gece, ama sonra yaptığım için mutlu oldum 😀
👍👏👏👏süper

Nette değişik tarifler var.sen nasıl yapıyorsun.yağ ve baharatla mi un falan koyuyormusun?eşim yemek konusunda seçici biraz.aslında tek mücverini severek yiyor .diyete uygun olanların da tadı fark ediyor .hem diyet hem lezzetli birşeyler olsa keşke. 🥴

👍👏👏👏süper
ben karnabaharı çok az haşlayıp süzüyorum fırın kabına alıyorum üzeri için kıyma kavuurp çok salcalı su ilave edip fırında pişiriyorum

👍👏👏👏süper
Hiç bozma moralini 👍

Back