• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Lapa lapa kar yağıyor 😀

Camın önünde müsli ve süt ile kahvaltı yaptım, dün jillian nmtz 3 bitti 😀

IMG_20210216_092116.jpg

Lapa lapa kar yağıyor 😀

Camın önünde müsli ve süt ile kahvaltı yaptım, dün jillian nmtz 3 bitti 😀

Eki Görüntüle 2783941
Bu havada da spor ne kadar güzel oluur canım benimm
günaydın kızlar siz hafta da bir mi tartılıyorsunuz ben her sabah ayrıca gün içerisinde devamlı tartılıyorum :eek:
şimdi kahvaltımı yaptım 1 saate de sporumu yapacağım
Günaydın canım valla ben sabah akşam tartılıyorum :)) Çok kızıyorum kendime ama durduramıyorum kendimi napiyim :kızgın: :kızgın:

Hoşgeldin canım aramızaa. Lütfen kendini tanıt ve yediklerini sporunu vs paylaş bizimle :nazar:

tabikii canım :) birazdan kahvaltı yapacagım if yapıyorum , hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içtim
1 haslanmıs yumurta , 2 dilim peynir , yeşillik , 3 kuru erik ve 5 zeytinle yapıyorum kahvaltımı
öğlen yok 2 ara öğün var bu 2 ara öğünde toplam 15 badem 1 yeşil elma tüketiyorum
akşam yemeklerim değişiyor haftanın 3 günü protein +salata +yoğurt diğer günler sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum
spor çok aktif değildim ama aktif olarak baslayacagım günde 1 saat leslie ile

günaydın kızlar siz hafta da bir mi tartılıyorsunuz ben her sabah ayrıca gün içerisinde devamlı tartılıyorum :eek:
şimdi kahvaltımı yaptım 1 saate de sporumu yapacağım
her gün tartılmak demotive edebilir canım günlük ödem olur bir şey olur haftada bir kafi olmalı ama gel gör ki dayanamıyoruz :KK53:

Back