🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Lapa lapa kar yağıyor

Camın önünde müsli ve süt ile kahvaltı yaptım, dün jillian nmtz 3 bitti

Eki Görüntüle 2783941
Bu havada da spor ne kadar güzel oluur canım benimm
günaydın kızlar siz hafta da bir mi tartılıyorsunuz ben her sabah ayrıca gün içerisinde devamlı tartılıyorum
şimdi kahvaltımı yaptım 1 saate de sporumu yapacağım
Günaydın canım valla ben sabah akşam tartılıyorum :)) Çok kızıyorum kendime ama durduramıyorum kendimi napiyim

Hoşgeldin canım aramızaa. Lütfen kendini tanıt ve yediklerini sporunu vs paylaş bizimle

tabikii canım :) birazdan kahvaltı yapacagım if yapıyorum , hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içtim
1 haslanmıs yumurta , 2 dilim peynir , yeşillik , 3 kuru erik ve 5 zeytinle yapıyorum kahvaltımı
öğlen yok 2 ara öğün var bu 2 ara öğünde toplam 15 badem 1 yeşil elma tüketiyorum
akşam yemeklerim değişiyor haftanın 3 günü protein +salata +yoğurt diğer günler sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum
spor çok aktif değildim ama aktif olarak baslayacagım günde 1 saat leslie ile

günaydın hanımlar

öğlen ve akşam menümü yazmamıştım
Su 2+ litre
8.5 bin adım

öğlen saat 12.30
1 şinitzel
yoğurtlu havuç

saat 19

Saat 11

günaydın kızlar siz hafta da bir mi tartılıyorsunuz ben her sabah ayrıca gün içerisinde devamlı tartılıyorum
şimdi kahvaltımı yaptım 1 saate de sporumu yapacağım
her gün tartılmak demotive edebilir canım günlük ödem olur bir şey olur haftada bir kafi olmalı ama gel gör ki dayanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…