Pırasa ve havucu biraz kavurdum hafif yağda sonra tam buğday unu 2 yumurta yarım bardak süt bir bardak yoğurt kabartma tozu peynir baharat koyup fırında pişirdimAfiyet olsun canım, pırasalı börek tarifi bizde isteriz, ben mısır unu ile yapıyorum tavada onun gibi mi acaba
Çok iyi gidiyorsun canımİyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği
Taze fasulye
Cacık
Çok az fırında karnabahar
Spor olarak da yine Leslie 2 mil 30 dk yaptım.sabah da 1 mil yapmıştım toplamda 3 mil oldu bugün.yarina Allah kerim
Ellerine sağlık canımPırasa ve havucu biraz kavurdum hafif yağda sonra tam buğday unu 2 yumurta yarım bardak süt bir bardak yoğurt kabartma tozu peynir baharat koyup fırında pişirdim
Şu ara yürümüyorum malesef.Afiyet olsun canım gayet güzel, birden bire azaltma zaten, sen spor yapardım en azından yürüyüş
Geçmiş olsun canım, ne olabilir acabaŞu ara yürümüyorum malesef.
Ben geçen gün yürüyüş yaptım 1 saat 10 dakika.zorlamadım da eve geldim ,ha bir tek köpekten korkup irkilmiştim.ondan olabilir mi bilmem.eve gelince sağ bacağının üstü kasıkta bir tutulma oldu.zor yürüdüm .bir süredir 1 yıldır falan bir garip zaten.1 saatlik bir araba yolculuğu yapsam.arabadan inerken hemen hareket ettiremiyorum.10 15saniye arabadan çıkınça ayakta duruyorum.sonra yürüyebiliyorum.yavaş yavaş açılıyor.ağrılı bir durum yok ama harwket ettirwmiyorum.pandemi karışmasa doktora gidecektim gidemedim de.Burda bilgisi olan var mı ya kızlar.sizde de oluyor mu.endişelenmeli miyim ?konuşu açılmışken sorayim.
Oy maşallah kuzum, yarın o eksi gelmesin de görelimEveet bugün ki check listesiiiii. Her akşam haber edicem bu listeden sizi
10.000 adım
20 dakika zumba
Bölgesel bacak egzersizi
3 litre su
Yok yoook asla tartılmam kanmam bu hallereOy maşallah kuzum, yarın o eksi gelmesin de görelim
Kaldır kaldıır hareket =bereketBen de yavaş yavaş totoyu kaldırıp spora başlayayım
Ben de tartılmıycam cumaya kadar, sürpriz olsun bu seferYok yoook asla tartılmam kanmam bu hallereCumaya kadar bana tartı yüzü yok
Bi kahve içeyimKaldır kaldıır hareket =bereket
Gitmezse söyle bana hemen göndereyim onlarıBi kahve içeyimkalkacağım , o yan simitler ve buruşuk sarkık göbek gidecek o kadar
dayanacak mıyız senceBen de tartılmıycam cumaya kadar, sürpriz olsun bu sefer
Bi kahve içeyimkalkacağım , o yan simitler ve buruşuk sarkık göbek gidecek o kadar
Kuzum ya aynı şikayetler bende de vardı özellikle sabah uyandigimda bı 10 dakika bacaklarım topuklarim uyuşuyor malesef varislerim varmış hiç farketmedim eltim doktor evde o baktı ama ayrıntılı bende muayene olamadım pandemi çocuklar derken ihmal ediyorum ama bazı egzersizler var onları yapınca rahatliyorumŞu ara yürümüyorum malesef.
Ben geçen gün yürüyüş yaptım 1 saat 10 dakika.zorlamadım da eve geldim ,ha bir tek köpekten korkup irkilmiştim.ondan olabilir mi bilmem.eve gelince sağ bacağının üstü kasıkta bir tutulma oldu.zor yürüdüm2 günde anca geçti .bir süredir 1 yıldır falan bir garip zaten.1 saatlik bir araba yolculuğu yapsam.arabadan inerken hemen hareket ettiremiyorum.10 15saniye arabadan çıkınça ayakta duruyorum.sonra yürüyebiliyorum.yavaş yavaş açılıyor.ağrılı bir durum yok ama harwket ettirwmiyorum.pandemi karışmasa doktora gidecektim gidemedim de.Burda bilgisi olan var mı ya kızlar.sizde de oluyor mu.endişelenmeli miyim ?konuşu açılmışken sorayim.
Ama sen ihmal etme git bı doktoraKuzum ya aynı şikayetler bende de vardı özellikle sabah uyandigimda bı 10 dakika bacaklarım topuklarim uyuşuyor malesef varislerim varmış hiç farketmedim eltim doktor evde o baktı ama ayrıntılı bende muayene olamadım pandemi çocuklar derken ihmal ediyorum ama bazı egzersizler var onları yapınca rahatliyorum
Aaaa bizi ailede de var.hiç o aklıma gelmemişti.sağol canım.Kuzum ya aynı şikayetler bende de vardı özellikle sabah uyandigimda bı 10 dakika bacaklarım topuklarim uyuşuyor malesef varislerim varmış hiç farketmedim eltim doktor evde o baktı ama ayrıntılı bende muayene olamadım pandemi çocuklar derken ihmal ediyorum ama bazı egzersizler var onları yapınca rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?