🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım, pırasalı börek tarifi bizde isteriz, ben mısır unu ile yapıyorum tavada onun gibi mi acaba
Pırasa ve havucu biraz kavurdum hafif yağda sonra tam buğday unu 2 yumurta yarım bardak süt bir bardak yoğurt kabartma tozu peynir baharat koyup fırında pişirdim

Afiyet olsun canım gayet güzel, birden bire azaltma zaten, sen spor yapardım en azından yürüyüş
Şu ara yürümüyorum malesef.
Ben geçen gün yürüyüş yaptım 1 saat 10 dakika.zorlamadım da eve geldim ,ha bir tek köpekten korkup irkilmiştim.ondan olabilir mi bilmem.eve gelince sağ bacağının üstü kasıkta bir tutulma oldu.zor yürüdüm2 günde anca geçti .bir süredir 1 yıldır falan bir garip zaten.1 saatlik bir araba yolculuğu yapsam.arabadan inerken hemen hareket ettiremiyorum.10 15saniye arabadan çıkınça ayakta duruyorum.sonra yürüyebiliyorum.yavaş yavaş açılıyor.ağrılı bir durum yok ama harwket ettirwmiyorum.pandemi karışmasa doktora gidecektim gidemedim de.Burda bilgisi olan var mı ya kızlar.sizde de oluyor mu.endişelenmeli miyim ?konuşu açılmışken sorayim.

.
Geçmiş olsun canım, ne olabilir acaba her ihtimale karşı doktora görünsen iyi olur, korkma ama, tedbir amaçlı gidersin, biraz daha kilo verirsen belki kendiliğinden geçer

Iyi aksamlar

15.02.pazartesi Menüm

Sabah sade kahve

12.00
2 h. Yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
Dereotu
3 zeytin

15.30
Yogurt
1 avuç kuruyemis
1 avuç yabanmersini

18.45
Yarim pasta tabagi hamsi tava
2 firin köfte
Salata

Su 2 lt
3-4 kupa detoks cayi

15 dk kadar bölgesel, bazilari agirlikla

Kuzum ya aynı şikayetler bende de vardı özellikle sabah uyandigimda bı 10 dakika bacaklarım topuklarim uyuşuyor malesef varislerim varmış hiç farketmedim eltim doktor evde o baktı ama ayrıntılı bende muayene olamadım pandemi çocuklar derken ihmal ediyorum ama bazı egzersizler var onları yapınca rahatliyorum

Ama sen ihmal etme git bı doktora

Aaaa bizi ailede de var.hiç o aklıma gelmemişti.sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…