• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın 🤩

Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim🤩
Ben cuma arti gelmistim, o yüzden beklentim yuksekti , kiloda fazla olunca :)
Ama yapicak bisey yok
Kacamaksiz menulere devam 😁

benim de oyum belli sabah beri dilimden düşmedi sos aşağı sos yukarı :ıslık: :KK70:
Cookiie Cookiie :kk77:
Yaaaaa 🥲 :KK36:
Canımız çekti sayende, yazın ilk iş sos yaptırmak olacak :KK70:

yaza çok var boşver biz toplaşıp Cookiie Cookiie bacıya gidelim gerçi kavanozun dibi dedi önümüzü kesti ya la :KK70: :KK53:

Neyse artık mecburen yazı bekliycez :KK70:

Ben de tam yazın yapam bari diye düşünürken😁yalniz değilmişim :KK70:
Gelinnn canım kızlaar annemden alırın 3 4 kavanoz koca bi tava ortaya bana bana yeriz 😋😋 bide tam buğday ekmeği yaparım hadi banabilmek için 🤤
Bence de hepinizin tabağı da çok güzel kızlar.
Ama oyum portakallı çikolatan yana :KK66:
Cookiie Cookiie
Sarayca Sarayca

İşte bu sana kupa kazandırdı😁😁😁

İnşallah 😇

Aynen :)
Ayy gözyaşım pıtt 🥲😍 sağolun canlarımmm:KK36:

Diyet yapmak sağlıklı beslenmek güzel de diyetin en kötü kısmı aç gezmek. Ben aç kalmadan kilo verilmeyeceği kanısındayım. Her ne kadar ara öğün yapsam da yine de açım :) Ve akşam yemeğine daha çok vaar ah ahhh bu kilolar hep dert hep gitse de bir daha gelmese

Diyet yapmak sağlıklı beslenmek güzel de diyetin en kötü kısmı aç gezmek. Ben aç kalmadan kilo verilmeyeceği kanısındayım. Her ne kadar ara öğün yapsam da yine de açım :) Ve akşam yemeğine daha çok vaar ah ahhh bu kilolar hep dert hep gitse de bir daha gelmese
Kuzum ya kıyamam 🥰 bence öğünlerin doyana kadar ye bir de böyle dene🤔

Yok hayatım yok oda olmuyor. O zaman da diyet yapmıyormuş gibi hissediyorum ipin ucunu kaçırırım bu sefer kilo vericem diye kilo alırım :)) Aç aç devamm :)
Bi menüyü paylaş bakalım ne yiyorsun, miktarını da belirtirsen daha iyi analiz ederiz, ben az yersem kilo veremiyorum çok denedim çünkü, ama diyet yapınca karbonhidrat alımına çok dikkat ederim,

B Berfin dede kuzum nasılsın nasıl gidiyor diyet, bırakmadın umarım 😘
O kadar mutsuzum ki anlatamam yani sabah kalktım hava o kadar soğuktu Spor yapamadım kendime aldığım tam tahıllı ekmek küflenmiş yemedim atım bakkalda da yoktu elektirigimiz gelmiş iki tane üst üste bide su toplamda 1200 lira para gelmiş bugün pazar babamdan ayrı bir olduğumuz için bize abim bakıyor abim bara veremedi yanında para yokmuş evde sebze meyve falan hiçbir şey yok napacamı hiç bilmiyorum valla Yeter artık ya😭😶😐😔😔

Back