- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Öğlen yedim ondan , fazla gelir şimdi akşam yersem,Sağol
Sen niye akşama yemeyeceksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen yedim ondan , fazla gelir şimdi akşam yersem,Sağol
Sen niye akşama yemeyeceksin?
Ben cuma arti gelmistim, o yüzden beklentim yuksekti , kiloda fazla olunca :)Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın
Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim
Yapalım yapalı belki bir gün kupa alırız
Cumaya çok var daha, iner o rakamBen cuma arti gelmistim, o yüzden beklentim yuksekti , kiloda fazla olunca :)
Ama yapicak bisey yok
Kacamaksiz menulere devam
Yaaaaa
Canımız çekti sayende, yazın ilk iş sos yaptırmak olacak
yaza çok var boşver biz toplaşıp Cookiie bacıya gidelim gerçi kavanozun dibi dedi önümüzü kesti ya la
Neyse artık mecburen yazı bekliycez
Gelinnn canım kızlaar annemden alırın 3 4 kavanoz koca bi tava ortaya bana bana yeriz bide tam buğday ekmeği yaparım hadi banabilmek içinBen de tam yazın yapam bari diye düşünürkenyalniz değilmişim
Ayy gözyaşım pıtt sağolun canlarımmm
Ay ne güzel olurdu, aynı tavaya banarak ekmek yemek ne güzelmiş meğer,Yaaaaa
Gelinnn canım kızlaar annemden alırın 3 4 kavanoz koca bi tava ortaya bana bana yeriz bide tam buğday ekmeği yaparım hadi banabilmek için
Ayy gözyaşım pıtt sağolun canlarımmm
Yaa dimi şimdi çok bolluk var çok şükür ama eskisi gibi hiçbişeyin tadı yokAy ne güzel olurdu, aynı tavaya banarak ekmek yemek ne güzelmiş meğer,
Hem öyle hem virüs var, kimse toplanıp bi tavaya ekmek banamıyor, o günlerde gelecek inşallah, şöyle doya doya sarılıp öpeceğiz sevdiklerimiziYaa dimi şimdi çok bolluk var çok şükür ama eskisi gibi hiçbişeyin tadı yok
Ay inşallah valla hasret kaldıkHem öyle hem virüs var, kimse toplanıp bi tavaya ekmek banamıyor, o günlerde gelecek inşallah, şöyle doya doya sarılıp öpeceğiz sevdiklerimizi
Afiyet olsun canımÖğle yemeği
1 kase yayla çorbası
Yarım portakal
Yarım dilim ekmek
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen yemeğinden önce 15 dk Leslie 1 mil yaptım akşama da 2 mil olanı yapıcam
İnşallah canımAy inşallah valla hasret kaldık
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Kuzum ya kıyamam bence öğünlerin doyana kadar ye bir de böyle deneDiyet yapmak sağlıklı beslenmek güzel de diyetin en kötü kısmı aç gezmek. Ben aç kalmadan kilo verilmeyeceği kanısındayım. Her ne kadar ara öğün yapsam da yine de açım :) Ve akşam yemeğine daha çok vaar ah ahhh bu kilolar hep dert hep gitse de bir daha gelmese
Yok hayatım yok oda olmuyor. O zaman da diyet yapmıyormuş gibi hissediyorum ipin ucunu kaçırırım bu sefer kilo vericem diye kilo alırım :)) Aç aç devamm :)Kuzum ya kıyamam bence öğünlerin doyana kadar ye bir de böyle dene
Bi menüyü paylaş bakalım ne yiyorsun, miktarını da belirtirsen daha iyi analiz ederiz, ben az yersem kilo veremiyorum çok denedim çünkü, ama diyet yapınca karbonhidrat alımına çok dikkat ederim,Yok hayatım yok oda olmuyor. O zaman da diyet yapmıyormuş gibi hissediyorum ipin ucunu kaçırırım bu sefer kilo vericem diye kilo alırım :)) Aç aç devamm :)
O kadar mutsuzum ki anlatamam yani sabah kalktım hava o kadar soğuktu Spor yapamadım kendime aldığım tam tahıllı ekmek küflenmiş yemedim atım bakkalda da yoktu elektirigimiz gelmiş iki tane üst üste bide su toplamda 1200 lira para gelmiş bugün pazar babamdan ayrı bir olduğumuz için bize abim bakıyor abim bara veremedi yanında para yokmuş evde sebze meyve falan hiçbir şey yok napacamı hiç bilmiyorum valla Yeter artık yaB Berfin dede kuzum nasılsın nasıl gidiyor diyet, bırakmadın umarım