İşte buYaza az kaldı artık montlarla kalın giysilerle gizleyemicez kuzu oramızı buramızı, tam motivasyon devamm
Bende melemen var, öyle güzeldi ki, bunu sadece melemen yapacağım yemeklere katman dedim, son 2 seferdir ekşi ekşi olmaya başladıMenemeni severim sosouda guz l bende portakalli cikolattan yana kullajiyom
Akşam yemeği başka bir gün olsa, bu gün yemek yemeyeceğim de
yaza çok var boşver biz toplaşıpCanımız çekti sayende, yazın ilk iş sos yaptırmak olacak
Ben de tam yazın yapam bari diye düşünürkenNeyse artık mecburen yazı bekliycez
tamam canım olurAkşam yemeği başka bir gün olsa, bu gün yemek yemeyeceğim de
ben de mi yapsam ben buzluğa biber domates doğrayıp atıyopdum konserve yapmıyodum hiçBen de tam yazın yapam bari diye düşünürkenyalniz değilmişim
Yulaf kepeğinden krep yaptım ilk defa güzel oldu
Bence de hepinizin tabağı da çok güzel kızlar.
İşte bu sana kupa kazandırdıTeşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsun
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim
İnşallahDünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnmaksam sanki biraz fazla oldu
Ama geç yattigim icin, yinede cok aciktim
Harika bi sonuc cnm tebrik ederim
Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmm
Hangi sporu yapiyorsun tatlim
Aynen :)Canımız çekti sayende, yazın ilk iş sos yaptırmak olacak
Bol salata ile çok güzel bir menü bence şimdiden afiyet olsunEvdekiler yumurta haşlamasını pek sevmedi.fazla haşlamışım.neyse iyi oldu.akşama 2 haşlanmış yumurtam var.onlarla salata yapmalı .azıcık da yemek ve ayran
Yapalım yapalı belki bir gün kupa alırızben de mi yapsam ben buzluğa biber domates doğrayıp atıyopdum konserve yapmıyodum hiç
Sen hamaratsınBen de tam yazın yapam bari diye düşünürkenyalniz değilmişim
SağolBol salata ile çok güzel bir menü bence şimdiden afiyet olsun
Bende böyle durumlarda hemen değiştiriyorum diyeti, yumurta diyeti yapmış oluyorum, zaten çok severim
Konserve çok güzel oluyor canımben de mi yapsam ben buzluğa biber domates doğrayıp atıyopdum konserve yapmıyodum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?