• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Gümbür gümbür geliyorsun abla 🤩 harika bir menü, 🧿👌
Dünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnm 😐aksam sanki biraz fazla oldu
Ama geç yattigim icin, yinede cok aciktim
Hafta sonu bilançosu

Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg

Fark 700 Gr 🤩🤩🤩🤩👍💪👯💃
Harika bi sonuc cnm tebrik ederim 🤩🤩🤩🤩
Günaydın
Kahvaltı tabağı olayını şimdi gördüm.yarına atayım artık.kahvaştımı yapmıştım 😐

Kontrol tartım
Cuma 74.9
Pazar 73.9
Fark 1 🙄
Hafta içi daha dikkatli olucam tabi😌
Cumaya kadar kaç gidecek bakalım 🥴
Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmm 🤩🤩🤩
Sorma kuzum 2 gün spor yaptım sanki 10 kilo verdim gibi havalı dolanıyorum :cool: , incelmek zayıflamak çok güzel bir duygu 😍 hiç bir yiyeceğe değişilmez 🤩 sakın pes etmeyelim 💃👯💃👯
Hangi sporu yapiyorsun tatlim

Dünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnm 😐aksam sanki biraz fazla oldu
Ama geç yattigim icin, yinede cok aciktim

Harika bi sonuc cnm tebrik ederim 🤩🤩🤩🤩

Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmm 🤩🤩🤩

Hangi sporu yapiyorsun tatlim
Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın 🤩

Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim🤩

Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın 🤩

Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim🤩
link atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başka :KK70:

link atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başka :KK70:
Одноклассники canım video bu, benim bilgisayarda kayıtlı çok yıllar önce kaydettim, şöyle ki, üstten başlıyor alttan çıkıyor :D yani kol sırt yan ön göbek basen iç bacak ne ararsan tüm kasları çalıştırıyor, inan 2-3 yaptıktan sonra bile hissediyorum farkı, ama bunu 5-10 kilo fazlası olanların yapmasını tavsiye ediyorum, ben genelde 65 gibi başlıyorum yapmaya 😃

Kızlar 5 kahvaltı tabağımız var hepsi birbirinden sağlıklı çok zorlansam da bir tane favori seçmem lazım, 😃 ben Cookiie Cookiie a oyumu veriyorum, o melemen aldı götürdü beni yaz mevsimine,🏖️ sonra aklıma deniz geldi havuz geldi, yeniden kilo vermem gerektiğini hatırlattı ve iyice motive oldum🤩

Hadi sizde oylarınızı kullanın 😃 burada herşey motivasyon için, maksat muhabbet yani 😃

Yulaf kepeğinden krep yaptım ilk defa güzel oldu 👌
IMG_20210215_135959_341.jpg
Kahvaltım
50 Gr kepekli ekmek de var 😃Eki Görüntüle 2783328

Bugün Dukan krebi günü olmuş ben de yaptım üşenmedim :kk77:

Eki Görüntüle 2783371

Günaydın 🌸
Buda benim kahvaltım ;
Eki Görüntüle 2783376

Son düzenleme:
Kızlar 5 kahvaltı tabağımız var hepsi birbirinden sağlıklı çok zorlansam da bir tane favori seçmem lazım, 😃 ben Cookiie Cookiie a oyumu veriyorum, o melemen aldı götürdü beni yaz mevsimine,🏖️ sonra aklıma deniz geldi havuz geldi, yeniden kilo vermem gerektiğini hatırlattı ve iyice motive oldum🤩

Hadi sizde oylarınızı kullanın 😃 burada herşey motivasyon için, maksat muhabbet yani 😃

Eki Görüntüle 2783487
Ayyyy utandım bak şimdii kahvaltımla bile motive edebildiysem ne mutluu :KK30::KK36:
Sevdim ben bu kahvaltıyı afiyet olsun

Eveet hemde çok güzell hiçbir yemek o zevki veremez insana
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsun🤗

Back