Tünaydın canımTunaydinnnn
Bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Dünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnmGümbür gümbür geliyorsun ablaharika bir menü,
Harika bi sonuc cnm tebrik ederimHafta sonu bilançosu
Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg
Fark 700 Gr
Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmmGünaydın
Kahvaltı tabağı olayını şimdi gördüm.yarına atayım artık.kahvaştımı yapmıştım
Kontrol tartım
Cuma 74.9
Pazar 73.9
Fark 1
Hafta içi daha dikkatli olucam tabi
Cumaya kadar kaç gidecek bakalım
Hangi sporu yapiyorsun tatlimSorma kuzum 2 gün spor yaptım sanki 10 kilo verdim gibi havalı dolanıyorum, incelmek zayıflamak çok güzel bir duygu hiç bir yiyeceğe değişilmez sakın pes etmeyelim
Cumayi dusunemiyorumTünaydın canımcumartesiden bu güne 700 Gr vermişim
Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksınDünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnmaksam sanki biraz fazla oldu
Ama geç yattigim icin, yinede cok aciktim
Harika bi sonuc cnm tebrik ederim
Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmm
Hangi sporu yapiyorsun tatlim
Bilmiyorum ki, bazen günlerce değişmiyor kilomCumayi dusunemiyorummasallah senin metonda cok iyi
link atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başkaCanım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın
Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim
Gerçekten harika aynen devam canımHafta sonu bilançosu
Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg
Fark 700 Gr
Одноклассники canım video bu, benim bilgisayarda kayıtlı çok yıllar önce kaydettim, şöyle ki, üstten başlıyor alttan çıkıyorlink atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başka
Hep beraberGerçekten harika aynen devam canım
Yulaf kepeğinden krep yaptım ilk defa güzel oldu
Vay vay vay birileri koşuyor hedefineeeHafta sonu bilançosu
Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg
Fark 700 Gr
Sevdim ben bu kahvaltıyı afiyet olsun
Eveet hemde çok güzell hiçbir yemek o zevki veremez insanaBu gün uzun zamandır giyinmediğim kumaş pantolonu giyindim, arkadaşlarım hemen farketti, inanılmaz güzel bir duygu kızlar
Cuma 63 ler gelsin evrene mesaj yolluyorumVay vay vay birileri koşuyor hedefineee
Evet canımSevdim ben bu kahvaltıyı afiyet olsun
Eveet hemde çok güzell hiçbir yemek o zevki veremez insana
Ayyyy utandım bak şimdii kahvaltımla bile motive edebildiysem ne mutluuKızlar 5 kahvaltı tabağımız var hepsi birbirinden sağlıklı çok zorlansam da bir tane favori seçmem lazım,ben Cookiie a oyumu veriyorum, o melemen aldı götürdü beni yaz mevsimine, sonra aklıma deniz geldi havuz geldi, yeniden kilo vermem gerektiğini hatırlattı ve iyice motive oldum
Hadi sizde oylarınızı kullanınburada herşey motivasyon için, maksat muhabbet yani
Eki Görüntüle 2783487
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsunSevdim ben bu kahvaltıyı afiyet olsun
Eveet hemde çok güzell hiçbir yemek o zevki veremez insana
Amacımız birbirimizi motive etmek zaten kuzum, bak bi fotoğraftan neler düşündümAyyyy utandım bak şimdii kahvaltımla bile motive edebildiysem ne mutluu
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsun
Yaza az kaldı artık montlarla kalın giysilerle gizleyemicez kuzu oramızı buramızı, tam motivasyon devammAmacımız birbirimizi motive etmek zaten kuzum, bak bi fotoğraftan neler düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?