🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Gümbür gümbür geliyorsun abla harika bir menü,
Dünkü menü eksi getirmemis, dünle ayniydim cnm aksam sanki biraz fazla oldu
Ama geç yattigim icin, yinede cok aciktim
Hafta sonu bilançosu

Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg

Fark 700 Gr
Harika bi sonuc cnm tebrik ederim
Vavvv canancim, cuma kendini aşacaksin, muhtesemmmm
Sorma kuzum 2 gün spor yaptım sanki 10 kilo verdim gibi havalı dolanıyorum , incelmek zayıflamak çok güzel bir duygu hiç bir yiyeceğe değişilmez sakın pes etmeyelim
Hangi sporu yapiyorsun tatlim

Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın

Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim

Canım her gün kilo inmiyor hiç canını sıkma cuma güzel bir sonuç alacaksın

Jillian nmtz diye bi videom var güce dayalı kasları çalıştırıyor, favorim benim
link atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başka

link atsana canım biz de görelim yapalım neymiş ne değilmiş rakiplik başka dostluk başka
Одноклассники canım video bu, benim bilgisayarda kayıtlı çok yıllar önce kaydettim, şöyle ki, üstten başlıyor alttan çıkıyor yani kol sırt yan ön göbek basen iç bacak ne ararsan tüm kasları çalıştırıyor, inan 2-3 yaptıktan sonra bile hissediyorum farkı, ama bunu 5-10 kilo fazlası olanların yapmasını tavsiye ediyorum, ben genelde 65 gibi başlıyorum yapmaya

Kızlar 5 kahvaltı tabağımız var hepsi birbirinden sağlıklı çok zorlansam da bir tane favori seçmem lazım, ben Cookiie a oyumu veriyorum, o melemen aldı götürdü beni yaz mevsimine, sonra aklıma deniz geldi havuz geldi, yeniden kilo vermem gerektiğini hatırlattı ve iyice motive oldum

Hadi sizde oylarınızı kullanın burada herşey motivasyon için, maksat muhabbet yani

Yulaf kepeğinden krep yaptım ilk defa güzel oldu

Kahvaltım
50 Gr kepekli ekmek de var Eki Görüntüle 2783328

Bugün Dukan krebi günü olmuş ben de yaptım üşenmedim

Eki Görüntüle 2783371

Günaydın
Buda benim kahvaltım ;
Eki Görüntüle 2783376

Son düzenleme:
Ayyyy utandım bak şimdii kahvaltımla bile motive edebildiysem ne mutluu
Sevdim ben bu kahvaltıyı afiyet olsun

Eveet hemde çok güzell hiçbir yemek o zevki veremez insana
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…