• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

yurt dışındaki üretimlerde yok yazıyor tr de ki paketlerde gluten uyarısı var. gluten alerjisi çölyak gibi çok çok hassas olmadığı için gluten hakkımı yulaf kepeğinden yana kullanıyorum ki zaten belli bir miktar yenebiliyor fazlası zarar veriyor
İyi az miktar yiyebiliyorsan eğer 👍 ben hiç yenmeyecek sandım😀,

1613377613488..jpg
1613377613488..jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYED U Y U R UEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Bu sabah kahvaltı tabağı fotoğraflarını bekliyorum hepinizden🤩, gözümüz gönlümüz açılsın :KK68:hem de en sağlıklı tabak 1. Seçilsin ne dersiniz 😃

Sarayca Sarayca
@guziss35
E ENISEUSLU
@Lamaziaa
@Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
@beyaz lotus
@aijoo
@badem000
Cookiie Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Lusi Lusi
@Berfin dede
Ben daha yeni girebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef 😔

3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..

Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay

Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım 🤗

Afiyet olsun canım 👍 çok sağlıklı ve leziz görünüyor 🤩
Teşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsun😍🤗
sos mu :110: leziz görünüyor :kk77:
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim😬🤗

Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim😬🤗
afiyet olsun iyiki yeyiverdin canımı da çektiriverdin anama diyeyim vardır belki onda da öyle şeyler nefsimi söndüreyim :kk77:

Ben daha yeni girebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef 😔

3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..

Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay

Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım 🤗
Sana da afiyet olsun canım, kilo verdikçe mutlu oluyor insan 😀 aman nefsimize yenik düşmeyelim💪

bulgur bile yemiyorum öyle düşün ama yulaf kepeği çok kolayladı işimi mercimek nohut unu karabuğday unu denedim yulaf kepeğinin yerini tutmadı ahhh dukanım dukan emmiimmm :KK70:
Yulaf kepeğini ben çok yerdim, bu diyette nasıl unuttum hayret 😀

Ben onu melemen sandım, çok güzel görünüyordu 🤩

Back