🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben daha yeni gelen rebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef

3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..

Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay

Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım
Sana da afiyet olsun canım, kilo verdikçe mutlu oluyor insan aman nefsimize yenik düşmeyelim
Hem de nasıl mutlu oluyo insan.iki üç ay sonra artık korumaya geçerim heralde o zamana kadar temkinli davranmaya devam

böyle hatırlatırız işte anında şak diye ehuheheh
bu arada bol proteinlisi var kepeğin dogalsan mıydı markası neydi bulursam atiim sana bi
Hafta sonu sabah kahvaltılarım yulafla olacak
Genelde migtostan alıyordum evet doğalsan sanırım, yinede at markayı, yemişken en proteinlisi olsun

İnşallah canım hepberaber başaracağız

Kuzum sonradan gördüm dün yediklerimi yazamadım bugünde yazmayım yarın yazayım inşallah ama dün 43 dk eliptik bisiklet 500 kalori..bugün 33 dk eliptik 360 kalori gitti inşallah

Akşam yemegimi resimli atarım inşallah :*

Kızlar merhabaa
hafta sonu aşırı yoğundum aktif olamadım temizlik çamaşır falan :)))
çok yemeğime de dikkat edemedim ama kilo almamışım
şimdi sporumu yaptım son sürat devam
Ellerine sağlık canım kilo almamış olman bile büyük başarı kuzum, önümüzde 4 gün var çok güzel eksi ile geleceksin

Spor harika tebrik ederim, bu gün artık yediklerine dikkat etmelisin kuzum sonra cuma üzülme diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…