Ben daha yeni gelen rebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesefD U Y U R U
Bu sabah kahvaltı tabağı fotoğraflarını bekliyorum hepinizden, gözümüz gönlümüz açılsın hem de en sağlıklı tabak 1. Seçilsin ne dersiniz
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
@Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
@L O L
brctkc
@SATURN71
@YuKaYu
halacocuksun
@aijoo
@badem000
Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Lusi
@Berfin dede
Hem de nasıl mutlu oluyo insan.iki üç ay sonra artık korumaya geçerim heralde o zamana kadar temkinli davranmaya devamSana da afiyet olsun canım, kilo verdikçe mutlu oluyor insanaman nefsimize yenik düşmeyelim
böyle hatırlatırız işte anında şak diye ehuhehehYulaf kepeğini ben çok yerdim, bu diyette nasıl unuttum hayret
analar beceriyor közle soy benim ciğerim tükenir uğraşana yapana kadar annem üşenmiyor sağolsunPatlıcanlı olan çok lezzetli oluyor da beceremem diye yapmıyorum
yok canım kötü hissetme bu benim açlığımla alakalı senin sosun masumOhh içim rahatladı şimdivalla kötü hissetmiştim
Ahahh afiyetle ye sende kuzummyok canım kötü hissetme bu benim açlığımla alakalı senin sosun masum
Hafta sonu sabah kahvaltılarım yulafla olacakböyle hatırlatırız işte anında şak diye ehuheheh
bu arada bol proteinlisi var kepeğin dogalsan mıydı markası neydi bulursam atiim sana bi
Canım zorunlu değil tabi, müsait olanlar ekliyorgünaydın herkese bende şimdi gördüm kahvaltı tabagı olayını malasef 6da yiyorum
İnşallah canım hepberaber başaracağızBen daha yeni gelen rebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef
3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..
Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay
Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım
Hem de nasıl mutlu oluyo insan.iki üç ay sonra artık korumaya geçerim heralde o zamana kadar temkinli davranmaya devam
Benimde kayınvalidem sağolsun, desem hemen yaparanalar beceriyor közle soy benim ciğerim tükenir uğraşana yapana kadar annem üşenmiyor sağolsun
Tamam migrosun bende bundan alıyordum, cuma günü alırımproteinli yulaf kepeği
Sarayca buldum bile canım içerik yazmıyor ama yumurta beyazı vs vardı içinde.
Günaydın canımGünaydin kizlar
bugün kahvalti
Müsli olucak
aksama bilmiyorum daha
çok güzel bir duygu tebriklerBu gün uzun zamandır giyinmediğim kumaş pantolonu giyindim, arkadaşlarım hemen farketti, inanılmaz güzel bir duygu kızlar
D U Y U R U
Bu sabah kahvaltı tabağı fotoğraflarını bekliyorum hepinizden, gözümüz gönlümüz açılsın hem de en sağlıklı tabak 1. Seçilsin ne dersiniz
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
@Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
@L O L
brctkc
@SATURN71
@YuKaYu
halacocuksun
@aijoo
@badem000
Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Lusi
@Berfin dede
Ellerine sağlık canımKızlar merhabaa
hafta sonu aşırı yoğundum aktif olamadım temizlik çamaşır falan :)))
çok yemeğime de dikkat edemedim ama kilo almamışım
şimdi sporumu yaptım son sürat devam
Teşekkür ederimçok güzel bir duygu tebrikler
Spor harikaKuzum sonradan gördüm dün yediklerimi yazamadım bugünde yazmayım yarın yazayım inşallah ama dün 43 dk eliptik bisiklet 500 kalori..bugün 33 dk eliptik 360 kalori gitti inşallah
Akşam yemegimi resimli atarım inşallah :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?