🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi az miktar yiyebiliyorsan eğer ben hiç yenmeyecek sandım,

Ben daha yeni girebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef

3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..

Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay

Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım

Afiyet olsun canım çok sağlıklı ve leziz görünüyor
Teşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsun
sos mu leziz görünüyor
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim

afiyet olsun iyiki yeyiverdin canımı da çektiriverdin anama diyeyim vardır belki onda da öyle şeyler nefsimi söndüreyim

Sana da afiyet olsun canım, kilo verdikçe mutlu oluyor insan aman nefsimize yenik düşmeyelim

bulgur bile yemiyorum öyle düşün ama yulaf kepeği çok kolayladı işimi mercimek nohut unu karabuğday unu denedim yulaf kepeğinin yerini tutmadı ahhh dukanım dukan emmiimmm
Yulaf kepeğini ben çok yerdim, bu diyette nasıl unuttum hayret

Ben onu melemen sandım, çok güzel görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…