İyi az miktar yiyebiliyorsan eğeryurt dışındaki üretimlerde yok yazıyor tr de ki paketlerde gluten uyarısı var. gluten alerjisi çölyak gibi çok çok hassas olmadığı için gluten hakkımı yulaf kepeğinden yana kullanıyorum ki zaten belli bir miktar yenebiliyor fazlası zarar veriyor
Ben daha yeni girebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesefD U Y U R U
Bu sabah kahvaltı tabağı fotoğraflarını bekliyorum hepinizden, gözümüz gönlümüz açılsın hem de en sağlıklı tabak 1. Seçilsin ne dersiniz
Sarayca
@guziss35
E ENISEUSLU
@Lamaziaa
@Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
@beyaz lotus
@aijoo
@badem000
Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Lusi
@Berfin dede
Allah'ım ilk defa foto attım iki tane atmışım
bulgur bile yemiyorum öyle düşün ama yulaf kepeği çok kolayladı işimi mercimek nohut unu karabuğday unu denedim yulaf kepeğinin yerini tutmadı ahhh dukanım dukan emmiimmmİyi az miktar yiyebiliyorsan eğerben hiç yenmeyecek sandım ,
ben de diyorum ki iki tabak yemiş hayyyy maaşallahhAllah'ım ilk defa foto attım iki tane atmışımneyse bende şimdi yapıyorum kizlar kahvaltımı.herkese bol enerjili bol eksili günler
Teşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsunAfiyet olsun canımçok sağlıklı ve leziz görünüyor
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyimsos muleziz görünüyor
yeme gülüm yeme minnoşum canına yazıkYiyebilirim de yanii
afiyet olsun iyiki yeyiverdin canımı da çektiriverdin anama diyeyim vardır belki onda da öyle şeyler nefsimi söndüreyimTeşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsun
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim
Aaa bak şimdi üzüldümafiyet olsun iyiki yeyiverdin canımı da çektiriverdin anama diyeyim vardır belki onda da öyle şeyler nefsimi söndüreyim
Sana da afiyet olsun canım, kilo verdikçe mutlu oluyor insanBen daha yeni girebildim kahvaltıyı da yaptım gönderiyi kaçırdım malesef
3 gün sonra ilk defa tartıldım sonuç beni bayağı mutlu etti umarım hep böyle gider.haftada 1 kg bile gitse 3 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyo..
Kahvaltı
Yarım simit
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay
Yapabilirsem bugün extra 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum inşallah fırsatım olur
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım
patlıcanlısı bile varmışAaa bak şimdi üzüldümbulamazsan gönderirim kuzu söyle bana
Olsun kuzu ben tek tavak yediğini anladım meselaAllah'ım ilk defa foto attım iki tane atmışımneyse bende şimdi yapıyorum kizlar kahvaltımı.herkese bol enerjili bol eksili günler
Yulaf kepeğini ben çok yerdim, bu diyette nasıl unuttum hayretbulgur bile yemiyorum öyle düşün ama yulaf kepeği çok kolayladı işimi mercimek nohut unu karabuğday unu denedim yulaf kepeğinin yerini tutmadı ahhh dukanım dukan emmiimmm
Ohh içim rahatladı şimdipatlıcanlısı bile varmış
Ben onu melemen sandım, çok güzel görünüyorduTeşekkür ederim canımm, hepimize afiyet şifa olsun
Yazdan konservelenmiş domates,biber,patlıcan. Menemenlik gibi bişey yani. Çok az zeytinyağında ısıtmıştım geçen sabaha o kadar kalmış dolapta gördüm hazırlatken kahvaltıyı dedim bozulmadan bunuda yiyivereyim
Yumurta kırılmamış menemende diyebilirizBen onu melemen sandım, çok güzel görünüyordu
Patlıcanlı olan çok lezzetli oluyor da beceremem diye yapmıyorumpatlıcanlısı bile varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?