Çok iyi canım,Harika sonuç tatlımm
Ben de 2 kiloya yakın gitmiş üç gündür aç yatıyorum dün eşim 10 gibi gözleme yutuyordu zalım acımasız herif neyse ki sonuç değecek cumayı iple çekiyorum
rakip miyizÇok iyi canım,biraz daha dikkat edeyim o vakit, sonuçta yarışıyoruz değil mi ama
benim ki de kalkacağız 5 dk daha diyorduGünaydın canım
Günaydın canımben de öyle daha uyanmamıştır bile
gluten hakkımı yulaf kepeğinden yana kullanıyorumben de dürüm için dün tam bugdaydan lavaş yaptım hem tost hem de dürüm yaparım diye
Var tabisi kupa verilecekrakip miyiz
dur hele spora da başlayayım ödül var mı ödül söyleyin ona göre azmim kamçılansın
Yulaf kepeğinde gluten yok mugluten hakkımı yulaf kepeğinden yana kullanıyorum
gluten alerjim var maalesef ekstra dikkatli oluyorum
Maşallah canımGünaydın
Kahvaltı tabağı olayını şimdi gördüm.yarına atayım artık.kahvaştımı yapmıştım
Kontrol tartım
Cuma 74.9
Pazar 73.9
Fark 1
Hafta içi daha dikkatli olucam tabi
Cumaya kadar kaç gidecek bakalım
Hay ağzın bal yesinMaşallah canımne güzel vermişsin, ödem geldiği gibi gidecek desene
süpper canım harikasınGünaydın
Kahvaltı tabağı olayını şimdi gördüm.yarına atayım artık.kahvaştımı yapmıştım
Kontrol tartım
Cuma 74.9
Pazar 73.9
Fark 1
Hafta içi daha dikkatli olucam tabi
Cumaya kadar kaç gidecek bakalım
Sağol canımsüpper canım harikasın
yurt dışındaki üretimlerde yok yazıyor tr de ki paketlerde gluten uyarısı var. gluten alerjisi çölyak gibi çok çok hassas olmadığı için gluten hakkımı yulaf kepeğinden yana kullanıyorum ki zaten belli bir miktar yenebiliyor fazlası zarar veriyorYulaf kepeğinde gluten yok mu
Afiyet olsun canım
iyiymiş vitrinime koyarum ehuheheh nasıl da iddialıyım bak ben birinci olacağım en çok ben vereceğimVar tabisi kupa verilecek
HarikaaHafta sonu bilançosu
Ctesi 65.60 kg
Ptesi. 64.90 kg
Fark 700 Gr
Sorma kuzum 2 gün spor yaptım sanki 10 kilo verdim gibi havalı dolanıyorumHay ağzın bal yesinyok yok yulaf sebze falan yesin.
Gitsin gitsin gelmesin
nasıl spor yapıyordun canım aşırı mı inceldinSorma kuzum 2 gün spor yaptım sanki 10 kilo verdim gibi havalı dolanıyorum, incelmek zayıflamak çok güzel bir duygu hiç bir yiyeceğe değişilmez sakın pes etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?