Evet form çayı neden yanlış mı?Cok geçe kalmişin cnm
Oglen yediginle, uyumadan iyi dayaniyon :))) masallah
Orucken spor baya zor olur cnm
Susamadinmi
Cok guzel cnm
Kahvaltina peynir, zeytinde ekliyebilirsin
Kiraz sapli cay, form caymi?
Olur abla ben akşam tartilip atsam olur muB Berfin dede kuzum sen dün tartılmışmıydın? Kilon kaç? Menülerini akşam toplu yaz ki ne yediğini görelim, tam emin değilim ama 1600 den fazla günlük kalori alman lazım, sakın aç gezme, şok diyet yapma olur mu
Şu an evde değilim daha sonra tartilsam olur muB Berfin dede kuzum sen dün tartılmışmıydın? Kilon kaç? Menülerini akşam toplu yaz ki ne yediğini görelim, tam emin değilim ama 1600 den fazla günlük kalori alman lazım, sakın aç gezme, şok diyet yapma olur mu
Olur canımŞu an evde değilim daha sonra tartilsam olur mu
Ama en son hatırladığım kadarıyla 78 yada 77 olması lazım inşallah aldığım tartı yanlış göstermezŞu an evde değilim daha sonra tartilsam olur mu
Canım sen buraya gel menülerini yaz, bir yarış içinde olmadan takıl bize ne dersin, çünkü senin haftada 500 Gr vermen yeterli olacaktır,Ama en son hatırladığım kadarıyla 78 yada 77 olması lazım inşallah aldığım tartı yanlış göstermez
Olur benim için yalnız olmam en azındanCanım sen buraya gel menülerini yaz, bir yarış içinde olmadan takıl bize ne dersin, çünkü senin haftada 500 Gr vermen yeterli olacaktır,
Tamam anlaştıkOlur benim için yalnız olmam en azından
İşte bu ya, bol ve sağlıklı kahvaltı kadar güzel bir şey olamazSelam. Sayfalari okuyamadim. Dunden beri kacak yok. Sabah bol yesillikli kahvalti yaptım. Simdi temizlik yapıyorum yansin yaglar
Ohh ne güzel keşke benimde imkanım olsaaa
İki çocuk bende de var canım babaya sattım 1 saatliğineOhh ne güzel keşke benimde imkanım olsaaaiki çocuk İstanbul'un dar ve kasvetli sokakları markete gitmek bile iskence
Mantı yeme canım etli sulu yemekten tüketMerhaba birşey sorucam annem ara öğünde mantı yapmış yiyim mı acaba hiçbir fikrim yok bide etli sulu yemek yapmış
TmmMantı yeme canım etli sulu yemekten tüket
Etli sulu yemeğin yanında ekmek yada salata yiyim mı?Mantı yeme canım etli sulu yemekten tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?