• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

G guziss35 tatlım 2013 lü yıllarda mavimi topiğinde de yazışmışız kilo vermekle uğraşmışız seninle geçen konuyu okuyordum seni gördüm :KK53:
Ne çileli başımız var ver ver bitiremedik kiloları :halay:
Tatlım bende seni tanıdım hiç yabancı gelm kistin ilkte sorma yıllardır devir döngü icerisindeyiz

IMG_20210213_164408.jpg

Canım sakın pes etme, abur cubur çıkar hayatından, çok canım isterse haftada 1 ye,

et, tavuk, balık, yoğurt, ayran, süt, yumurta, peynir zeytin, tam buğdaylı ekmek ,bol yeşillik, salata, sebze yemeği bulgur pilavı, çiğ kuruyemiş, kuru meyve, taze meyve .. bunları doyana kadar tüketmeye çalış, porsiyonları göz doldursun, miden doysun güzel güzel kilonu verirsin,

Canım sakın pes etme, abur cubur çıkar hayatından, çok canım isterse haftada 1 ye,

et, tavuk, balık, yoğurt, ayran, süt, yumurta, peynir zeytin, tam buğdaylı ekmek ,bol yeşillik, salata, sebze yemeği bulgur pilavı, çiğ kuruyemiş, kuru meyve, taze meyve .. bunları doyana kadar tüketmeye çalış, porsiyonları göz doldursun, miden doysun güzel güzel kilonu verirsin,
Çok teşekkür ederim 😍🤗😘

Be de günümü yazayım.çok süper olmasa da.yavaş yavaş düzelecek artık.
Sabah
1 yumurtalı ıspanak
Yarım dlm ekmek
1/2 kk peynir 10 zeytin
1 çk bal
1 çk süt kaynağı

Ara 1 kahve

Öğle
3 dlm ekmek ve 4 kaşık ıspanak

Akşam 18.20
Balık salata 1/2 dlm ekmek

1 sade kahve

Su az oldu 1 litre kadar, içmeye devam edeceğim
Spor yok

Be de günümü yazayım.çok süper olmasa da.yavaş yavaş düzelecek artık.
Sabah
1 yumurtalı ıspanak
Yarım dlm ekmek
1/2 kk peynir 10 zeytin
1 çk bal
1 çk süt kaynağı

Ara 1 kahve

Öğle
3 dlm ekmek ve 4 kaşık ıspanak

Akşam 18.20
Balık salata 1/2 dlm ekmek

1 sade kahve