Yemeyince mide rahatlagindan mıdır nedir resmen daha rahat nefes aldığımı hissediyorum..ah ne zarar veriyoruz aslında kendimizeGünaydın canımDün akşam inanılmaz rahattım, bende çok şaşırdım, baş dönmesi vs. Olabilirdi ama olmadı çok şükür
EvetCok geçe kalmişin cnm
Oglen yediginle, uyumadan iyi dayaniyon :))) masallah
Orucken spor baya zor olur cnm
Susamadinmi
Cok guzel cnm
Kahvaltina peynir, zeytinde ekliyebilirsin
Kiraz sapli cay, form caymi?
SağolunSüpersin canim ... Afiyet olsun canim
Canım inşallah nasıl istiyorum bir bilsen teşekkür ederimMaşallah güzel kilo verdin, devamı gelecek ve 58 kilo olacaksın inşallah canım
Evet form çayı neden yanlış mı?Cok geçe kalmişin cnm
Susamadinmi
Cok guzel cnm
Afiyet olsun canımKahvaltı
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek
Bol bol domates salatalık
Az şekerli açık çay
Öğlen bı kase tel şehriye çorbası içicem spor da akşam 7 gibi yapmayı düşünüyorum
Evet canım resmen ayarlarımızla oynuyoruzYemeyince mide rahatlagindan mıdır nedir resmen daha rahat nefes aldığımı hissediyorum..ah ne zarar veriyoruz aslında kendimize
Az kaldı zatenCanım inşallah nasıl istiyorum bir bilsen teşekkür ederim
Sürekli içince barsak florasını bozabilir canım,Evet form çayı neden yanlış mı?
Form çayların sık tuketilmesi iyi degil cnm
Bunu kaydetmistim cnm
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsunAfiyet olsun canım
Şu an susamadim ama sütümde azalma olacak gibi akşam bol bol içerim kızım ek gıdaya geçti tarhana çorbası yoğurt kiraz kaynaticam birazdan da iftara kadar idare edeceğiz inşallahCok geçe kalmişin cnm
Susamadinmi
Cok guzel cnm
Haklısın valla çünkü ben normal diyetle verince hem belli olmuyor hemde kaptan gidiyor şimdiden bile farketti 30 gün sonra resim atarım:)Of bir ay sonra inanılmaz derecede vücut ölçülerin küçülecek,ben bu programı ilk yaptığımda 65 kilo civarındaydım yani 18 kilo verdikten sonra başladım ve 1 hafta yaptıktan sonra herkes şok oluyordu nasıl bu kadar kilo verdin diye, yani 18 kiloyu o kadar verdim kimse kilo verdiğimi anlamadı, bu programı yapmaya başlayınca anladılar
Ben bunun çok faydalı olacağını sanmıyorum 1 dk diyor çünkü ben yıllardır diyetle uğraştığımdan bir ara çok arastirmistim günlük en az 20 dk sonra zamanla da 1 saate çıkarırsan faydası var yazıyordu onu da 1 hafta denemiştim ama tabi yine yarıda bırakmıştımKızlar ne dersiniz bu programa ? Faydalı olur mu acaba yapsak mı ? 3-5 dakikadan ne kaybederizz ?Eki Görüntüle 2782100
Afiyet olsun canimKahvaltı
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek
Bol bol domates salatalık
Az şekerli açık çay
Öğlen bı kase tel şehriye çorbası içicem spor da akşam 7 gibi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?