Hissediyorum 1 ay sonra hepimiz mutlu ayrılacağızGüzel eksiler görelim inşaAllah
Vallahi öyleHepimizin motivasyonu yüksek, kim tutar bizi
Günaydın canımGünaydın arkadaşlargüzel bir gün geçirmek dileğiyle
Günaydın yarış varmış katilayim dedimArkadaşlar yarın yarışmamız başlıyor tam 4 hafta, 4 haftada diyete dikkat eder, spor yaparsak 1 beden küçülürüz, bumotivasyon varken lütfen herkes kendi mutluluğu için azami dikkat etsin, 1 ay su gibi akıp geçecek göreceksiniz ve bu kadar kiloyu nasıl keyifle verdim diye kendinize şaşıracaksınız
Sizden ricam kıtlığa girmeden sağlıklı beslenerek kilo verin, eğer aç gezerseniz 2-3 gün sonra yemeklere saldırısının benden söylemesi
Yarın mümkünse tartı fotoğrafı ekleyin (zorunlu değil) ayrıca beden ölçülerinizi alıp buraya ekleyin, 1 ay sonra yeniden alıp farkı görelim
Yapılan her kaçamak bizi 1 hafta geriye götürüyor lütfen bunu unutmayalım
Hepinize sağlıkla bol kilo vermeler şimdiden
Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
Begonya2
brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
Günaydın canımGünaydın yarış varmış katilayim dedim
Hemen kaydettim, geçen haftaya göre kilo vermişsin tebrikler canım
Teşekkür ederim canım. Aslında pazartesi 62.4tümHemen kaydettim, geçen haftaya göre kilo vermişsin tebrikler canım
Hoşgeldin canımHayırlı sabahlar kızlar çok hırsliyim 1 ayda hadi yapalım bir şeyler
Canın sağolsun veririz nasılsaTeşekkür ederim canım. Aslında pazartesi 62.4tümAma söylemedim tabikii. Bu hafta sırf kaçamak için çalışmışım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?