benimde tek korkum haftasonu hafta içi genelde daha düzenli oluyorum bend eçok pis gaza geldim bende hedef 5 kilo diyorum sabah tartılıp ölçülerimi alıp kendime beslenme ve spor planı yapıp start vericem çünkü çok sıkıldım bir ileri iki geri olmaktan ve sıffır kaçamakGünaydınevet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhalde
Bu nedenle hafta sonu hazır liste yapalım ne dersin en azından 1 ay yapsak süper olur canımbenimde tek korkum haftasonu hafta içi genelde daha düzenli oluyorum bend eçok pis gaza geldim bende hedef 5 kilo diyorum sabah tartılıp ölçülerimi alıp kendime beslenme ve spor planı yapıp start vericem çünkü çok sıkıldım bir ileri iki geri olmaktan ve sıffır kaçamak
teşekkür ederim canım kız bu yumurta diyeti bundan başka bir liste daha vardı sanki ama neyse
olur canım hafta sonu 11 gibi kahvaltı yapıyorz iki öğün beslenirim hafta sonları bugün güzel plan hazırlıcam kendimeBu nedenle hafta sonu hazır liste yapalım ne dersin en azından 1 ay yapsak süper olur canım
Onuteşekkür ederim canım kız bu yumurta diyeti bundan başka bir liste daha vardı sanki ama neyse
Tamam hafta sonları planını atarsan uyarım sana, ama genelde bol pro az karbon olsun ki kilo verebilirimolur canım hafta sonu 11 gibi kahvaltı yapıyorz iki öğün beslenirim hafta sonları bugün güzel plan hazırlıcam kendime
tamam canım
genelde et tavuk köfte tarzı şeyler oluyo hafta sonları muhtemelen uyar sanada sende bi şey yaparsan at tatlım @saraycam en azından 73-72 bile gelsem çok süper olucak benim içinTamam hafta sonları planını atarsan uyarım sana, ama genelde bol pro az karbon olsun ki kilo verebilirim
Tamam bende bakarım, dediğim gibi maksat plana sadık kalıp kaçamak yapmamakgenelde et tavuk köfte tarzı şeyler oluyo hafta sonları muhtemelen uyar sanada sende bi şey yaparsan at tatlım @saraycam en azından 73-72 bile gelsem çok süper olucak benim için
aynen canım yarın ki düznimi yaptım sanırım kısmet olursa uygulucam inşallahTamam bende bakarım, dediğim gibi maksat plana sadık kalıp kaçamak yapmamakinşallah canım, sağlığımız yerinde, spor yapıp kaçamak yapmazsak çok güzel kilo veririz
Senii çook tebrik ediyorumm. Ne mutlu sana. Azminin karşılığını aldın. Çok güzel bir mutluluktur eminim Allah hepimize nasip etsin. Senin motivasyonun hepimize örnek olsun. Bizde 1 ay sonra güzel kilolarda olalım. Kendine iyi bak canımmGünaydın kızlaaar
28gün önce belirlediğim hedefim olan 56kiloya ulaştım, giden -7.6kg
üzülerek bugün aranızdan ayrılıyorum, ancak bu bir veda değil sohbete gelicem, sizleri özleyeceğim hoş sohbetiniz güzel yüreğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizleri özleyeceğim, hoşça kalın
Eki Görüntüle 2780616
Haftasonu evde insan kaçamak yapmak istiyorum demii :)) Bende öyleyim haftasonunu firesiz atlatırsak hafta içi de yapmayızz kesinlikle.Günaydınevet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhalde
benimde vatsap grubumu kursak dedim ama imdi tlf nosu vermek herkes istemez dedimSarayca Canım konunun sahibi olarak acaba telegramdan bir konu mu açsan ? Hep orda mesajlaşır gibi oluruz. Buraya girmek zor oluyor . Çoğu instagramdaki zayıflama sayfaları telegramdan motive ediyorlar birbirlerini. Hep telefon numarasına da gerek yok. Konu gibi giricez bizde
Seve seve cnmMerhaba abla evet bir ay sıkalım biraz dedim, yoksa aylardır yerimde sayıyorumcuma günleri kilo bildirip başlıyoruz, sende gelir misin
Eveet o yüzden telegram daha mantıklı :)benimde vatsap grubumu kursak dedim ama imdi tlf nosu vermek herkes istemez dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?