🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın canım dün akşam gözüm aradı seni, çocuklardan giremedi herhalde dedim , sen gelmeyince sporda yapmadım
Evet ya Hic sorma cocuklar maf etti beni
Iki gündür bende yapamadim spor. Iki gündür cok agrim var anlamadim yumurtaliklarim agriyo cok akintim var siyah ... anlamadim

Günaydın kızlaaar

28gün önce belirlediğim hedefim olan 56kiloya ulaştım, giden -7.6kg

üzülerek bugün aranızdan ayrılıyorum, ancak bu bir veda değil sohbete gelicem, sizleri özleyeceğim hoş sohbetiniz güzel yüreğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizleri özleyeceğim, hoşça kalın

Teşekkür ediyorum canım benim, çaba verdim evet bazen zordu ama şu an mutluyum, sen de çok azimlisin başarıcaksın az kaldı hedefine

Evet canım senin listeni yapacağım aynısını, ama yeniden yükler misin aramak zor olacak 2 kilo ya düşünsene
Günaydın canımm. Ahh inşallahh Listeyi bulduğuna göre cumartesi sabahı için geri sayım başlasınnn
Bende bugün tartıldım ama söylemiycem yarın belki daha az çıkarım :))

valla süpersin canım çok tebrik ediyorum azmine istikrarına inşallah korursun kilonu

süpperrrr

günaydın kızlar
kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeğine tost 1 haşlanmış yumurta

Sarayca 2 kilo listesi nerde canım bana atman mümkün mü zahmet olmazsaa çok gerilerdedir şimdi

Bana 5 kilo da yetmiyo 60 falan olsam anca kendimi iyi hissediyorum yani 10 kilo var en az yolum uzun ama imkansız değil..önceki hamileliğimde 23 kg alıp doğumdan sonra 28 kg vermisligim var şimdi de olur inşallah
Bu ayki yarışta 5 kilo verelim, bir dahaki ay yeniden bi 5 kilo verirsin

Canım harika bir sonuç çok tebrik ediyorum
İyi ki seni tanımışım canım ama veda olmasın bu, müsait olduğunda geleceksin biliyorum, çok seviliyorsun

Günaydın canımm. Ahh inşallahh Listeyi bulduğuna göre cumartesi sabahı için geri sayım başlasınnn
Bende bugün tartıldım ama söylemiycem yarın belki daha az çıkarım :))
Günaydın evet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…