🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Lamaziaa buldum listeyi

Ay inşallah verebilirim bu sefer.. yediklerimizi ve kilonuzu cuma gününden itibaren mi bildirmeye başlayacağız
Verirsin inşallah canım bu bir hastalık değil, inan herşey yediklerimize bağlı, düzenli beslenirsek kilo veririz hepimiz cuma günü tartı bildir, bence yarından itibaren başla diyete , menülerini yaz, 1 gün 1 gündür

Gerçekten de öyle her şey kafada bitiyo..daha önce kaç kez kilo verdim hatırlamıyorum bile ama 2,5 yıl önce ikiz doğum yaptım o zamandan beri 10 kilo kaldı doğumdan.bi türlü veremiyorum.insulin direnci de var.ilac kullanamıyorum ağır geliyo hamilelikten önce ilaçla 10 kg vermiştim ama şu an o iradeden eser yok..bu sefer basaricam ama kararlıyım

Allah bağışlasın ikizlerini
10 kilo nedir ki canım ilk 5 kg bu ay vereceksin zaten

Kızlar dün giremedim geçmişi okuyamadım,

28.günüm olan dünkü son günümü de klasik kahvaltım ve akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği+1domates ile bitirdim. Sarayca kahvaltı canım istemedi mecburen mercimek yemeği yedim

4haftayı hiç kaçamaksız geçirmenin mutluluğuyla noktalıyorum, umarım kilomu koruyabilirim ve diğer diyet maceramda temel hedef kilom olan 53e ulaşabilirim. Şu an tek amacım bunu korumak, sabahki tartı hâlâ 57lerde gezicek mi yoksa hedefim olan 56yı görebilecekmiyim bakalım

Ay inşallah canım, 2 ay önce 64.2 gördüm ve bir daha kendime gelemedim, al ver al ver olunca gram ilerleyemiyor insan
Sarayca bak canım sana motive olsun senin 2 ay önceki kilon benim 28gün önceki kilomdan -200gr eksikmiş, ben 28gün önce 64,4kg idim, tek yapman gereken hedef belirleyip 1kezde olsa kaçamak yapmaman, bunu başarabilirsin süreci uzatma artık inan böyle daha mutlu olacaksın o çok canımın çektiği memleket yemeği hamurişini annem dün yapayım diye yalvardı son günün yemeden gitme içime batar diye ama istemedim

Çok tebrik ediyorum seni, umarım kilonu korursun ve bir daha hiç almazsın canım istikrarlı olmandan dolayı hayran kaldım sana insanlar genelde ailesinin yanına gittiğinde daha çok yer kilo alır ama sen vermeyi tercih ettin, en çok bunun için tebrik ediyorum

Evet canım bu ay kaçamak yapmayacağım, seni örnek alacağım, belki 1 ay sonra 59 lar görünür neden olmasın

Günaydın arkadaşlar birazdan kahvaltı yapacağım

Kahvaltım
Burgu peynir
Zeytin
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…