Hoşgeldin canımMerhaba beni de aranıza alır mısınız.. katılmak istiyorum.kilom 72.surekli diyete başlayıp bırakmaktan yoruldum inşaAllah burada motive olabilirim..
Kızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldiminternette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi Eki Görüntüle 2779590
Ay inşallah verebilirim bu sefer.. yediklerimizi ve kilonuzu cuma gününden itibaren mi bildirmeye başlayacağızHoşgeldin canım, bizde bu ay yarış düzenliyoruz, amaç motivasyonu yüksek tutmak,
Verirsin inşallah canımAy inşallah verebilirim bu sefer.. yediklerimizi ve kilonuzu cuma gününden itibaren mi bildirmeye başlayacağız
Gerçekten de öyle her şey kafada bitiyo..daha önce kaç kez kilo verdim hatırlamıyorum bile ama 2,5 yıl önce ikiz doğum yaptım o zamandan beri 10 kilo kaldı doğumdan.bi türlü veremiyorum.insulin direnci de var.ilac kullanamıyorum ağır geliyo hamilelikten önce ilaçla 10 kg vermiştim ama şu an o iradeden eser yok..bu sefer basaricam ama kararlıyımVerirsin inşallah canımbu bir hastalık değil, inan herşey yediklerimize bağlı, düzenli beslenirsek kilo veririz hepimiz cuma günü tartı bildir, bence yarından itibaren başla diyete , menülerini yaz, 1 gün 1 gündür
Allah bağışlasın ikizleriniGerçekten de öyle her şey kafada bitiyo..daha önce kaç kez kilo verdim hatırlamıyorum bile ama 2,5 yıl önce ikiz doğum yaptım o zamandan beri 10 kilo kaldı doğumdan.bi türlü veremiyorum.insulin direnci de var.ilac kullanamıyorum ağır geliyo hamilelikten önce ilaçla 10 kg vermiştim ama şu an o iradeden eser yok..bu sefer basaricam ama kararlıyım
Eveeet ben de 28günlük diyet sürecimin 26günü jillian level1 yaptım, bel-göbek bölgemin inceldiğini hissediyorum
Ay inşallah canım, 2 ay önce 64.2 gördüm ve bir daha kendime gelemedim, al ver al ver olunca gram ilerleyemiyor insan
Çok tebrik ediyorum seni, umarım kilonu korursun ve bir daha hiç almazsın canımKızlar dün giremedim geçmişi okuyamadım,
28.günüm olan dünkü son günümü de klasik kahvaltım ve akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği+1domates ile bitirdim.Sarayca kahvaltı canım istemedi mecburen mercimek yemeği yedim
4haftayı hiç kaçamaksız geçirmenin mutluluğuyla noktalıyorum, umarım kilomu koruyabilirim ve diğer diyet maceramda temel hedef kilom olan 53e ulaşabilirim. Şu an tek amacım bunu korumak, sabahki tartı hâlâ 57lerde gezicek mi yoksa hedefim olan 56yı görebilecekmiyim bakalım
Evet canım bu ay kaçamak yapmayacağım, seni örnek alacağım, belki 1 ay sonra 59 lar görünür neden olmasınSarayca bak canım sana motive olsun senin 2 ay önceki kilon benim 28gün önceki kilomdan -200gr eksikmiş, ben 28gün önce 64,4kg idim, tek yapman gereken hedef belirleyip 1kezde olsa kaçamak yapmaman, bunu başarabilirsin süreci uzatma artık inan böyle daha mutlu olacaksın o çok canımın çektiği memleket yemeği hamurişini annem dün yapayım diye yalvardı son günün yemeden gitme içime batar diye ama istemedim
Günaydın canımKizlar Günaydın
Dünkü yaptığım spor sonuç verdi :))))
Günaydın canımGünaydın herkesekepekli tost yedim kahvaltıda
Aminn canım cümlemizinjini bağışlasın..valla fena gaza geldim hadi hayırlısıAllah bağışlasın ikizlerini
10 kilo nedir ki canım ilk 5 kg bu ay vereceksin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?